7 Tips Voor Het Likken, Zuigen & Masseren Van Z’n Ballen

Inhoudsopgave

7 Tips Voor Het Likken, Zuigen & Masseren Van Z’n Ballen

Als je zijn ballen wil masseren of likken, kan het zijn dat je niet weet waar je moet beginnen.

De meeste mannen kunnen je geen heldere instructies geven over wat ze lekker vinden. Dat kan je onzeker maken.

Gelukkig zijn er een aantal simpele principes die ervoor zorgen dat een man wild wordt van verlangen.

Je krijgt je zeven tips die je bewust maken van hoe je het beste zijn ballen kan aanraken, voor een nacht vol seksplezier.

More...

Maar eerst:

Waarom spelen met zijn zak en ballen een goed idee is

Kijk.

Mannen zijn niet zo moeilijk. Als je wel eens hebt gekeken hoe hij zich aftrekt, heb je vast gezien dat hij recht op zijn doel afgaat en snel klaar is.

Maar we staan zeker open voor avontuurtjes en voor verdere verkenning van wat we lekker vinden.

Het stimuleren van onze ballen is één van die dingen die een partner altijd beter kan dan wij zelf kunnen.

Simpelweg omdat:

 • Wij er niet goed bij kunnen
 • De ballen heel gevoelig zijn

Je aftrekken als man is vrij eenvoudig. Hier lees je trouwens hoe je dat bij hem doet.

Onze ballen zijn zo gevoelig, dat er een subtiliteit bij komt kijken die we moeilijk vinden. Veelal zijn vrouwen minder ruw dan mannen.

De ballen likken, zuigen en masseren kunnen jullie vrouwen daarom beter. 

Maar dat is ook de reden dat het lastig is om jou goede instructies te geven. En dat is jammer, want als je weet hoe je een man zijn ballen kan masseren en likken, dan geef je hem iets wat hij elders niet vindt.

Het gevolg is dat hij jou net even specialer vindt dan alle andere vrouwen, omdat je laat merken dat je hem begrijpt.

Als je de onderstaande tips doorleest, weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt. Je leert wat je absoluut moet weten - vooral om pijnlijke ongelukjes te voorkomen - en wat de juiste technieken zijn om hem wild te maken.

En je leert hoe je dit gebruikt om je man smoorverliefd op jou te maken, want daar is het tenslotte allemaal om te doen.


#1 Zijn ballen zijn gevoelig

Heel gevoelig zelfs.

Je zal ongetwijfeld op TV gezien hebben hoe een man in zijn ballen wordt geschopt en huilend van de pijn op de grond ligt. Zo niet, kijk dan dit smakeloze filmpje en dan weet je waar ik het over heb.

Op zijn ogen na zijn zijn ballen het meest gevoelige plekje van zijn lijf. Het is dus belangrijk om daar voorzichtig mee te zijn.

Behandel je ze te ruw? Dan doe je hem pijn.

De eerste en belangrijkste tip is dus: doe voorzichtig.

Doordat de ballen en zak van een man zo gevoelig zijn, vinden niet alle mannen het lekker om daar aangeraakt te worden. Sommige vinden het te gevoelig en halen hier helemaal geen genot uit. 

Probeer wat technieken uit met dit artikel. Maar als hij hier na een keer of drie nog steeds geen plezier aan beleeft, stop dan! En wanneer je merkt dat je hem pijn doet, kan je beter gelijk stoppen. 

Om zijn ballen goed te kunnen stimuleren, is het handig als je de anatomie kent.

Dit gevoelige orgaan is verantwoordelijk voor de productie van zijn zaad en zijn vruchtbaarheid.

De ballen hangen buiten het lijf in een zak, zodat de temperatuur voor zaadproductie optimaal is. Onder bepaalde omstandigheden kan de zak van een man zich aanspannen. In het plaatje zie je een zak in een ontspannen toestand.

Zoals je ziet bestaat zijn scrotum uit verschillende huidlagen waar zijn ballen onder liggen.

 • Zijn ballen zijn het meest kwetsbaar. Dit is waar het zaad wordt geproduceerd en opgeslagen (in samenwerking met de bijballen en de klieren erom heen). Je doet hem vooral een plezier door hem een "veilig" gevoel te geven (hierover later meer)
 • De huid van zijn scrotum bevat veel zenuwuiteinden. De ene plek is gevoeliger dan de andere. Hoe dunner de huid, hoe gevoeliger de plek over het algemeen is. 
 • De naad loopt in het midden van zijn ballen. Dit plekje is wat minder gevoelig, maar daar staat tegenover dat de huid erom heen hem goed kan prikkelen

#2 Pak hem bij de ballen

Als je hem aan het zoenen bent en hem wil verrassen met je enthousiasme, kan je VOORZICHTIG een hand onder zijn ballen leggen (zodat ze daarin rusten).

Het handigste is wanneer hij naakt is (bijvoorbeeld als jullie in bed liggen) of dat je erbij kan (met een hand in een wijde broek, bijvoorbeeld). Dit trucje gaat minder goed als hij een strakke broek aan heeft. Het kan nog steeds, maar dan voelt hij minder.

"Voorzichtig" is het toverwoord. Doe je het te hard, dan doe je hem pijn. Herinner dat de ballen heel kwetsbaar zijn.

De stimulatie zit hem in het temperatuurverschil: van koude lucht naar jouw warme hand. Hou deze positie een paar minuten vol.

 • Vindt hij het lekker? Laat dan nonchalant zijn ballen door je vingers glijden. Hou het comfortabel voor hem en oefen geen druk uit
 • Reageert hij positief? Dan kan je het wat uitbreiden met tip 3
 • Merk je dat hij de aanraking tijdens het zoenen wat ongemakkelijk vindt? Probeer het dan nog een keer als je hem aan het aftrekken of pijpen bent. Dan is hij wat geiler en staat hij misschien meer open voor gefriemel aan zijn ballen

#3 Hoe je zijn ballen kan masseren

Ik heb je zojuist uitgelegd dat je zijn ballen zo voorzichtig mogelijk moet benaderen. Als je merkt dat hij het aankan als je ze in de hand neemt, kan je voorzichtig zijn ballen masseren.

Wanneer je hem een lieve blowjob of handjob geeft - geen stoute, waar overigens niets mis mee is - kan je voorzichtig zijn zak in je hand nemen. Knijp dan heel zachtjes in één van zijn ballen, en kijk hoe hij reageert.

Is dat te veel?

Leg dan één van zijn ballen tussen je vingers, en wrijf ze heen en weer. Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren

Vindt hij dit wel lekker voelen? gebruik dan meer vingers. Als je zijn ballen laat rollen, komt er minder druk op te staan.

Sommige mannen vinden het fijn als je een beetje stevig in zijn ballen knijpt.

 • Let op: dit is niet met veel kracht, maar wel met voelbare druk. Maar deze mannen zijn over het algemeen een uitzondering. Beter te weinig dan te veel, in dit geval.

#4 De meest veilige ballenstrategie

Ben je bang hem pijn te doen? Of veert hij niet op van de pijn, maar is hij ook niet in extase?

Doe dan dit:

 • Leg je hand op het punt waar zijn ballen vastzitten aan zijn penis. Wrijf dan met je hand van de basis over zijn ballen naar zijn perineum. Kijk hoe hij reageert
 • Wrijf met verschillende druk en snelheden. Hou het ritmisch, verander nooit meer dan één keer per minuut. Als je merkt dat zijn ademhaling sneller gaat of hij andere signalen van geilheid vertoont, dan hou je het ritme vast
 • Gebruik twee handen. Leg één hand op zijn perineum en trek deze zachtjes omhoog over zijn ballen en penis tot het topje. Is die hand halverwege, dan begint je andere hand aan de onderkant. Gebruik een langzaam ritme en maak het strelend

#5 Experimenteer met zijn scrotum

Kijk.

Het stimuleren van zijn zak levert een positieve of een negatieve reactie op. Dat komt omdat deze erg gevoelig is. Veel mannen zijn het niet gewend om daar aangeraakt te worden.

Doe je het goed (en vindt hij het lekker), dan kan je een man hier een enorm plezier mee doen. Zo enorm, dat hij je niet snel zal vergeten.

 • Leg één vingertop op zijn scrotum en streel deze zachtjes. Merk je dat hij siddert? Dat is een goed teken
 • Neemt een stukje huid tussen je vingers. Gebruik NIET je nagels. Wrijf en streel zachtjes heen en weer. Ontdek wat het meest gevoelige stukje huid is en geef hier extra aandacht aan
 • Ga terug naar een stukje huid wat minder gevoelig is. Knijp hier zachtjes in met duim en wijsvinger (weer niet met je nagel). Sommige mannen vinden het lekker als je wat diepere druk zet
 • Als dit alles in goede aarde viel, kan je met je nagels over zijn huid krassen. Doe dit op het huidoppervlak en doe alsof je nagels zijn zak heel voorzichtig strelen

#6 Zijn ballen likken als lassi

Zijn ballen stimuleren met je mond kan een groot feest zijn voor je man. Probeer dit stappenplan:

Stap 0: Wanneer je hiermee begint

Je kan dit aanpakken nadat je net zijn ballen hebt gestreeld, of rond het geven van een blowjob. Maar ook als jullie relaxt met elkaar in bed liggen kan je voorzichtig proberen hoe hij reageert. Leg een hand op zijn ballen, als hij het fijn vindt kan je zijn ballen likken.

Het verschilt van man tot man hoe hij reageert en wat hij lekker vindt. Voor de vervolgstappen is zijn reactie heilig. Merk je dat iets werkt? Ga dan door met die stap, en hou het daar vervolgens bij. Je kan op een ander moment iets nieuws proberen.

Beter dat je hem met één move helemaal wild maakt, dan dat je er tien uitprobeert en hij nooit echt in het gevoel komt. 

Stap 1: Kus zijn ballen

Plant een kus op zijn linker- en rechterbal. Hiermee kondig je aan dat je er aandacht aan gaat besteden. Als hij daar geen zin in heeft, zal hij het je waarschijnlijk nu laten merken.

Blijf zijn ballen zachtjes kussen. Tel in je hoofd tot drie wanneer je lippen zijn ballen raken. Kom er daarna van los, en ga een stukje verder. Werk zo zijn hele zak af.

De huid van zijn zak is gevoeliger dan die van zijn ballen. Daarom kan je gerust met zijn ballen beginnen, en dan verder gaan naar de huid er omheen.

Stap 2: Zijn zak en ballen likken

 • Doe dit alleen als je man fris gedoucht is. Er kan zich zweet vormen onder zijn ballen
 • Leg je tong onder zijn ballen, waar je normaal je hand neer zou leggen. Lik heel langzaam van onder naar boven
 • Leg je tong twintig seconden tegen de onderkant van zijn zak
 • Doe de python. Laat het topje van je tong tegen de onderkant van zijn zak aanflitsen
 • Maakt het je man erg geil? Verken dan zijn zak met je hele tong, alsof je een lekker ijsje aan het eten bent (en doe ook alsof het zo lekker is, een beetje overdrijven mag best)
 • Check of er een heel gevoelig plekje op zijn scrotum zit. Sommige mannen hebben een klein stukje wat bijna zo gevoelig is als jouw clitoris. Kom je dit tegen, lik er dan zachtjes en langzaam aan. Merk je een heftige reactie, dan zit je goed
 • Lik de naad van zijn scrotum. Doe het van onder naar boven, of maak een kleine likbeweging van links naar rechts

Stap 3: Op zijn ballen zuigen

Probeer om één bal tussen je lippen te nemen. Zuig heel voorzichtig aan de oppervlakte.

Gaat dit goed, neem dan meer van zijn bal in je mond en zuig wat harder. Voer de druk op zover als dat hij lekker vindt (en ga nooit gelijk van 0 naar stofzuiger stand).

Een andere optie is om aan zijn zak te zuigen, zonder een bal erbij te betrekken. Neem zijn zak in je mond en zuig aan de huid. Dit werkt vooral goed als hij daar erg gevoelige plekjes heeft.

Bonusstap

Is de zak van je man niet zo groot en denk je dat je op beide ballen tegelijk kan zuigen? Probeer dit dan. Laat ze eerst rusten en bouw dan langzaam zuigkracht op. Wissel dan van bal om de stemming er verder in te brengen.


#7 Combineer technieken

Als je alle tips hierboven hebt uitgevoerd, weet je waarschijnlijk wat je man wel en niet lekker vindt. Dat is mooi, want dan kan je de technieken combineren.

Dit zijn de belangrijkste:

 • Trek hem af en zuig aan zijn ballen. 

Kijk vervolgens omhoog. Het liefst maak je ook nog oogcontact. Misschien maakt dit je wat onzeker, maar mannen vinden dit heel opwindend.

Je verovert de prinsessenstatus in zijn hoofd als je erin slaagt om oogcontact te maken terwijl je op je intiemst bent.

 • Leg zijn ballen in je hand terwijl je hem pijpt. 

Rol zijn ballen zachtjes heen en weer. Ga naar achteren met je hoofd, hou zijn topje in je mond en laat dan zijn ballen door je vingers glijden. 

"Het Meesterminnares Principe"

Nu weet je wat je te doen staat. Verwen hem lekker en hij zal je nog leuker vinden. Let goed op zijn reactie wanneer je bovenstaande dingen met zijn ballen doet. Dat geeft namelijk een hele hoop informatie vrij. 

Het likken en masseren van zijn ballen is nog maar het begin. Wil je na dit voorspel dat de seks ook mind blowing is? 

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

 • martin schreef:

  goed en netjes uitgelegd!

 • Over Luuk Zwart
  Over Luuk Zwart

  Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

  Populairste artikelen:

  Inhoudsopgave

  Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

  >