10 Meest Voorkomende Bedblunders (Heb Jij Deze Ook Meegemaakt?)

Inhoudsopgave

Het is hartstikke naar als er eens iets misgaat in bed. Maar na verloop van tijd kan je er meestal wel om lachen.

In dit artikel geef ik je tien verhalen van bedblunders.

Daaraan kan je zien dat het op het moment zelf heel vervelend is, maar dat je niet de enige bent die iets dergelijks mee maakt.

More...

Hoe je moet omgaan met ongemakkelijke bedblunders

Leuk is natuurlijk anders.

Maar als je vaak seks wil hebben in je leven, gaat het vroeg of laat gebeuren dat er wat mis gaat.

En dat is helemaal niet erg. Wil je hete soep proeven, dan brand je weleens je lippen.

Je denkt misschien dat je de enige bent die wel eens is betrapt tijdens het masturberen, of die een kutscheet liet tijdens seks. Het tegendeel is waar. Dit soort dingen overkomen iedereen - en nog veel erger.

Hieronder vind je een lijst met tien voorbeelden van bedblunders die je overkomen. Verzamel ze allemaal!

Hoeveel heb jij er?

Bedblunder 1: De condooms zijn op

Voor de verandering begint je vriend met fantastisch voorspel. Hij zoent en streelt je naar de zevende hemel. Je kan niet wachten om hem in je te voelen. In plaats van je te geven waar je hem om smeekt, beft hij je tot meerdere orgasmes.

Je ligt te trillen van genot en kan je niet meer bedwingen. Je pakt hem bij zijn haren, trekt hem boven op je en roept "Neem me!" Hij reikt naar het nachtkastje om een condoom te pakken...

...en treft een leeg laatje aan.

In één keer ben jij uit je trance. "Wát?" zeg je scherp. "Dat kan niet." De geilheid van net schiet om in frustratie als je in de andere laatjes duikt, en je make-up en scheerspullen over de vloer strooit. Hij zit er een beetje beteuterd bij als jij met een diepe zucht zich naar hem toekeert.

Met je liefste en meest manipulerende glimlach - want je bent nog steeds enorm geil - zeg je: "Wil jij even naar de drogist gaan?"

Vijf minuten later sta jij zelf buiten in de kou, in je dikste jas. Je duwt je handschoenen in je zakken en vraagt jezelf af hoe het zover heeft kunnen komen. Dit is één van de naarste bedblunders die er is. 

Deze blunder komt vaker voor dan je denkt

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat je in bed belandt met iemand waar je heel erg naar verlangt. Om er achter te komen dat geen van beide condooms heeft.

Als je slim bent stel je het dan even uit, totdat je condooms hebt kunnen halen. Je wilt immers niet ongewenst zwanger worden of een SOA krijgen. En er komt ongetwijfeld een gelegenheid om het nog een keer met die persoon te doen.


Bedblunder 2: De rode zee

Dit is voor zowel mannen als vrouwen ontzettend gênant om mee te maken.

Want hoewel het gezegde luidt dat een echte schipper ook de rode zee bevaart, valt dat in de praktijk vies (ha ha) tegen.

Je ligt in bed met je vriend. Het is behoorlijk gezellig en het gaat er wild aan toe. Midden in een goede vrijpartij voel je ineens iets afdalen uit je vagina. Dan voel je ineens dat hij tot stilstand komt.


"Sylvia?"

"Ja...."

"Moet je ongesteld worden vandaag?" 

Met een schok kom je overeind en herhaal je met een hoog stemmetje "oh my god oh my god oh my god". 

 Vervolgens zie je hoe zijn hele kruis rood is en onder jouw menstruatiebloed zit.

Ander voorbeeld:

Je bent ongesteld geweest, maar het is nu weer zo'n beetje voorbij. Je hebt seks met je vriendje. Halverwege stopt hij, en zegt met een apart gezicht: "Volgens mij is er iets niet helemaal in orde."

Hij trekt zijn piemel terug. "Je vagina voelt rauw."

Jij denkt: "He, wat is dit?" Je voelt aan je vagina, glijdt met een vinger naar binnen, en....

Realiseert je dat je vergeten bent om je tampon er uit te halen.

Je excuseert jezelf, rent naar de WC en gaat op vis-expeditie. Vervolgens kun je maar moeilijk de neiging onderdrukken om de deur open te gooien en naar buiten te lopen met je vondst tussen duim en wijsvinger, terwijl je "hebbes" roept.


Bedblunder 3: Queefs

In de volksmond ook wel "kutscheetje" genoemd.

Als je vriend lange halen maakt tijdens doggystyle, en dit voor een goede twintig minuten doet, is de kans groot dat hij veel lucht naar binnen pompt.

En die lucht moet er op een gegeven moment weer uit.

Maar ook op andere momenten dat je het totaal niet verwacht kan je ineens geconfronteerd worden met een kutscheetje.

Iets anders was nogal ongemakkelijk is, is wanneer één van jullie heel hard moet plassen.

Bij bepaalde standjes wordt er op de blaas gedrukt bij jou of bij hem. Dit kan er voor zorgen dat je ineens je plas niet meer kan ophouden.

Het internet staat vol met verhalen hierover, maar ik zal je de sappige details besparen.


Bedblunder 4: Te snel klaarkomen

Ik ben zo blij dat ik geen vrouw ben. Als man weet ik dat ik met een beetje doorzettingsvermogen binnen een minuut of twee kan klaarkomen, van haar af kan rollen en in slaap kan vallen. Het lijkt me ontzettend rot voor een vrouw om dat mee te maken.

Het overkomt iedere man wel eens dat hij zo gevoelig is dat hij heel snel klaarkomt. En overkomt het iedere vrouw wel eens dat ze een man zo geil maakt, dat hij zichzelf niet kan bedwingen.

Als het af en toe gebeurt, is het niet zo erg. Maar gebeurt het elke keer dat je met een man naar bed gaat? Dan heb je te maken met een regelrechte kluns.


Bedblunder 5: De kluns

Een klant gaf mij toestemming om haar verhaal hier neer te zetten.

Ze had een leuke man ontmoet in de kroeg. Hij was ontzettend knap, en ze besloot hem mee naar huis te nemen.

Daar aangekomen bekende hij haar nog maagd te zijn.

Aangezien ze in een altruïstische bui was, besloot ze hem om hem er vanaf te helpen. Alles ging van een leien dakje, en een uurtje voorspel verder was hij zo heet als het maar zijn kan.

En toen stak hij zijn piemel in haar navel en begon op en neer te bewegen.

Toen zij vroeg wat hij in godsnaam aan het doen was, sprak hij de onsterfelijke woorden: "Dit is waar baby's vandaan komen, toch?"

Het is mij een groot raadsel hoe deze man in godsnaam op dat idee is gekomen. Blijkbaar is hij de enige man in de hele wereld die nooit porno heeft gekeken, of verkeerd heeft begrepen wat daar gebeurd. En die ook niet goed heeft opgelet tijdens de biologieles op school.

En mijn klant? Die liet hem even zien hoe het dan wel moest, en gaf hem de nacht van zijn leven.

Een lichtere variant is een man die vaak met vrouwen naar bed is geweest, maar geen idee heeft wat hij aan het doen is.

 • Hij besteedt geen aandacht aan voorspel
 • Hij heeft totaal geen ritmegevoel
 • Hij raakt je aan alsof hij een paspop aan het uitkleden is
 • Hij besteedt geen aandacht aan jou en is vooral gericht op zijn eigen genot

Het enige wat je kan doen is hem meer leren over seks. Maar dan moet je wel een man hebben die luistert. Je kan hem ook altijd naar mijn website voor mannen sturen.


Bedblunder 6: Een anaal ongelukje

Let op: dit is één van de minst smakelijke bedblunders die er tussen staat. Sla deze over als je aan het eten bent of een zwakke maag hebt.

Anale seks kan heel leuk zijn. Maar je moet wel een beetje opletten wat je doet.

Als je man namelijk te snel terugtrekt - of jij beweegt te snel van hem weg waardoor zijn penis eruit schiet - dan kan er het één en ander meekomen.

En met "het één en ander" bedoel ik natuurlijk poep. Ook dit is één van de ergste bedblunders. 

Één van de meest bekende verhalen van de ranzige maar populaire Amerikaanse schrijver Tucker Max beschrijft hoe hij voor het eerst anale seks had en uit haar anus schoot. Waarna vloeibare diarree over zijn hele kruis vloog.


Bedblunder 7: Een kapot zwellichaam

Heb je wel eens van daggeren gehoord?

Daggeren is een "dans" waarbij seks gesimuleerd word. Het ziet er nogal barbaars uit, maar wie ben ik om over de tradities van Jamaica te oordelen?

Omdat de man door het daggeren een stijve penis kan krijgen, gebeurd het veel dat de vrouw hard op hem klapt en het zwellichaam in zijn penis scheurt. Met een beetje hard daggeren kan zijn penis ook breken. Met als gevolg dat hij er permanente schade aan overhoud.

Voor een man is dit één van de ergste bedblunders.

Maar het kan ook op een andere manier.

Je hebt leuke seks met je vriend, en jij zit bovenop. Je wipt parmantig op en neer, maar al snel berijdt je hem alsof je meedoet aan een rodeo. Je zet je nagels in zijn borstkas en beweegt alsof het een lieve lust is.

Zijn penis schiet uit je, en met een grom van frustratie duw je hem terug naar binnen.

Hij is intussen ontzettend geil, en zijn lid is op volle sterkte. Hij is klaar om te komen.

Dan schiet zijn penis er weer uit. Maar deze keer heb je het niet op tijd door, en land je met je kont vol op zijn stijve piemel.

Het gevolg? Een bezoekje aan het ziekenhuis. Niet heel erg prettig voor hem.


Bedblunder 8: Iets te veel geluid

Op een nacht schrik je wakker van een ontzettend naar gegil. Het klinkt alsof iemand in één van de huizen naast je hard wordt gemarteld en enorm loopt te loeien.

Geschokt bel je de politie. "Help," zeg je, "Volgens mij wordt er bij de buren een vrouw gemarteld. Er wordt hard geschreeuwd door een vrouw daar. Het klinkt echt niet goed."

Binnen twintig minuten staan er twee politie-auto's beneden en staan er vier agenten voor de deur van de buurman. Ze bonken op de deur, schreeuwen "politie" en wachten tot een verbaasde buurman de deur open doet. "Wat is er aan de hand, agent?" Terwijl het geschreeuw achter hem doorgaat.

De agenten duwen hem naar achteren, lopen zijn appartement in en...

...zien daar een vrouw met gespreide benen zich met gesloten ogen vingeren. Als ze haar ogen opent schrikt ze zich kapot en gooit ze snel een deken over zich heen.

"Wat is hier aan de hand," roept ze in een nauwelijks verstaanbaar geschreeuw.

De agenten kijken er verdwaasd naar. De buurman kijkt van jou naar de agenten, en weer terug. "Dit is mijn nieuwe vriendin," zegt hij met een grijns. "Ze is nogal slechthorend."

Nadat de agenten haar apart hebben genomen en hebben geverifieerd dat ze bijna doof is - beetje lastig om op hun vragen te antwoorden zonder gebarentaal - gaan ze met onverrichte zaken naar huis.

Je hoeft niet doof te zijn om voor hetzelfde probleem te komen te staan. Een dun muurtjes - of een plafond - is genoeg om de buren wakker te houden.

Laat dat je echter niet weerhouden om veel geluid te maken tijdens de seks. Mannen vinden dit namelijk erg aantrekkelijk. 


Bedblunder 9: De hond komt op bezoek

Er is een reden dat mannen er niet van houden als je kat, hond of parkiet in de kamer is tijdens de seks.

Bekijk de volgende scenario's proberen mannen veelal te voorkomen:

 • Een man had seks met zijn vriendin toen haar parkiet op zijn schouder vloog en op hem begon te poepen
 • Een bekende grap voor mannen met een vriendin als hondenbezitter is dat hij haar neukt terwijl de hond op bed springt en zijn ballen begint te likken
 • Er is niets ergers dan met een vrouw in bed te liggen, je 's morgens klaar te maken voor een vluggertje en je ineens een kat tussen jullie tweeën aantreft

Bedblunder 10: Betrapt tijdens seks of masturberen

Dit is iedereen wel eens overkomen.

Je bent lekker bezig met je vriendje. En dan komen ineens je ouders binnenlopen, die je een middagje komen verrassen. Waar ze jou zien aantreffen op het aanrecht, met je vriend tussen je benen:

"Verrassing!"

Of wat te denken als jij je in bed aan het vingeren bent, en je moeder ineens binnen komt lopen. Dat is ook even schrikken.

Veel mannen zijn bang om betrapt te worden door hun ouders of broers en zussen als ze porno aan het kijken zijn.

Hoe dat komt? Veel puberjongens ontdekken dat er zoiets bestaat als internetporno, en beginnen urenlange kijksessies. Het is moeilijk een dergelijke verslaving te verbergen, ook al heb je een computer op je kamer.

"Het Meesterminnares Principe"

Bedblunders kunnen heel gênant zijn, maar probeer er altijd het leukste van te maken. Het is namelijk zonde om gelijk met de vrijpartij te stoppen. 

Je moet het weer oppakken zodat jullie daarna weer verder kunnen gaan. Wanneer je het weer oppakt zorg er dan voor dat je alles uit de kast haalt, jullie hebben immers wat goed te maken. 

Hoe je alles uit de kast haalt?

Door mijn Meesterminnares Principe  te gebruiken.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk

 • W schreef:

  Geweldig ik moest zo lachen. Als honden en kattenbezitter Is er niet voor niks een verbod op de slaapkamer 😀

  Idd heeft iedereen wel eens iets meegemaakt en het blijft toch enorm hilarisch. Ik kan er nu meer om lachen en het wegwuiven dan toen ik 18 was.

  Bedankt voor dit artikel ik vond het super 😊

  • Luuk Zwart schreef:

   Heel goed dat er een katten en honden verbod op de slaapkamer is.
   Ik ben blij dat je hebt kunnen genieten van mijn artikel.

   Groeten,

   Luuk

 • Picture of Over Luuk Zwart
  Over Luuk Zwart

  Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

  Populairste artikelen:

  Inhoudsopgave

  Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

  >