10 Beste Seksstandjes Voor Een Geweldige Trio Ervaring

Inhoudsopgave

Als je nog nooit een trio hebt gehad kun jij je afvragen wat de beste manieren zijn om met drie mensen te vrijen. 

Gelukkig zijn er beproefde standjes en geweldige technieken om het trio voor iedereen een leuke ervaring te maken.

In dit artikel krijg je mijn tien beste seksstandjes en drie beste regels om je eerste (of honderdste) trio geweldig te laten verlopen.

More...

Maar eerst:

Dit zijn mijn favoriete seksstandjes voor een trio

Dus je bent toe aan een trio? Gefeliciteerd, dat vind ik heel leuk voor je.

Als je het samen met je partner doet kan het een hele intieme ervaring zijn. Of een ontzettend opwindende vrijpartij. En wanneer je het met twee vreemden doet is het spannend en voelt het een beetje gevaarlijk.

In dit artikel geef ik je mijn beste advies om van je eerste trio een succes te maken. Hieronder krijg je de meest belangrijke regels. Lees deze voordat je begint en maak er daarna een groot feest van.

In dit artikel bespreek ik vervolgens de 10 beste seksstandjes voor een trio. Dit artikel samen met het bovengenoemde artikel zullen er zeker voor zorgen dat je trio een succes wordt. 

Regel 1: Bespreek wat je wel en niet wilt

Om te voorkomen dat het ongemakkelijk wordt tijdens jullie trio is het belangrijk dat jij en je partner afspreken wat jullie wel en niet willen.

Dit geldt als je samen met je vriend een andere vrouw of man betrekt bij jullie liefdesspel. Doe je het met twee vreemden, dan is een kringgesprek geen slecht idee.

Ben je een koppel? Stel dan de lachende derde een beetje gerust voordat jullie van start gaan. Drink een glaasje wijn (niet meer dan één) en stel hem of haar van te voren op de hoogte van jullie afspraken als die er zijn.

Regel 2: Doe het veilig

Ik klink als een oude opa maar als je een trio hebt wordt veilige seks extra belangrijk.

Alle partners dienen zich te testen op SOA's. Dit is de beste en meest veilige manier om besmetting te voorkomen. Een goede tweede is het gebruiken van condooms.

Om te voorkomen dat de vrouwen zwanger worden is het nodig dat er anticonceptie wordt gebruikt. Condooms werken prima maar in combinatie met de pil of een spiraaltje nog beter.

Extra belangrijk: als je het met twee mannen doet: HIV komt veel meer voor onder homo's en biseksuele mannen. Dat niet alleen. Het is veel makkelijker over te dragen tussen mannen die anale seks hebben. Met name de ontvangende man loopt een groot risico om HIV te krijgen.

Als je dus het bed deelt met mannen die ook seks hebben met mannen is het essentieel om een condoom te gebruiken, ook al zijn zij recentelijk getest. Het kan namelijk drie tot zes maanden duren voordat HIV definitief aantoonbaar is in het bloed. In die periode kan hij heel besmettelijk zijn als hij in contact is geweest met iemand die HIV heeft.

Regel 3: Maak plezier

Neem het allemaal niet te serieus. Bouw de avond rustig op met een lekker glaasje wijn en daarna een gezamenlijke massage.

Geef elkaar de ruimte om op eigen initiatief mee te doen.

Hou het ontspannen en wees erop voorbereid dat het af en toe ongemakkelijk zal voelen om het bed te delen met een derde persoon.

Hier zijn mijn beste seksstandjes voor een geweldig trio:


Standje 1: De perfecte driehoek

Alle partijen geven elkaar orale seks.

Dat zit zo:

 • jullie liggen in een driehoek. Jouw mond is bij het kruis van persoon 2.
 • arrow-right
  Persoon 2 ligt met zijn of haar mond bij het kruis van persoon 3.
 • arrow-right
  En je raadt het al: persoon 3 ligt met zijn mond bij jouw kruis.

Dit heet in vaktermen "de perfecte driehoek". Je kunt er ook een perfect vierkant of pentagram van maken als je avontuurlijk bent aangelegd. Dit is één van de beste orale seksstandjes voor een trio. 


Standje 2: 69 + 1

Twee vrouwen doen standje 69. De man penetreert de vrouw die bovenop ligt.

Variatie: doe dit op de rand van het bed. In plaats van dat de man de bovenste vrouw penetreert, liggen de benen van de onderste vrouw losjes over de rand en neemt hij plaats tussen haar benen. 

Hij verplaatst zich dus naar de andere kant. En kan zich ook weer makkelijk terug verplaatsen, terwijl beide vrouwen elkaar plezieren. 

Op deze manier kan hij de onderste vrouw penetreren. Dit is één van de beste sekstandjes om variatie te brengen in een trio.


Standje 3: High five

De man doet de vrouw doggystyle.

De derde persoon krijgt orale seks van de vrouw... en geeft de man een high five. Dit standje wordt ook wel de Eiffel Tower genoemd. 

Dit is het beste standje voor een man, man vrouw trio.

Variatie: vrouw 1 ligt op haar rug en met haar hoofd ver de rand van het bed. Zij wordt gepenetreerd door man één en geeft orale seks aan man twee (of vrouw twee).


Standje 4: De voyeur

Twee personen hebben seks en gaan helemaal los. De ander masturbeert.

Onderschat dit standje niet. Niet iedereen hoeft los te gaan met elkaar op hetzelfde moment.

Er is niets minder erotisch dan kijken naar twee andere mensen die met elkaar vrijen.

De derde persoon kan zich eventueel bevredigen met een seksspeeltje. Mijn favoriete speeltjes vind je hier. 


Standje 5: Facesitting

Één vrouw neemt plaats op het gezicht van de man, die zo aardig is om zijn tong op ritmische wijze heen en weer te bewegen in en rond haar vulva.

De tweede vrouw neemt plaats op zijn erectie.

Als zij besluit om te zoenen met de andere vrouw of diens borsten met haar mond te verwennen, dan krijgt zij bonuspunten.

Met dit standje kun je op zoveel verschillende manier geplezierd worden, dat dit echt één van de beste seksstandjes voor een trio is.


Standje 6: Omgekeerde facesit

De ene vrouw ligt op haar rug en de andere vrouw neemt plaats op haar gezicht.

De man neemt plaats tussen de benen van de vrouw die op haar rug ligt, brengt haar benen op sensuele wijze tegen zijn bovenlijf en hij penetreert haar.

En dit terwijl hij geniet van het uitzicht.


Standje 7: Dubbel dip

Twee vrouwen liggen op elkaar, de onderste op haar rug en vrouw nummer twee komt in missionaris standje hier bovenop liggen. 

De man kan nu beide vrouwen neuken één voor één en wisselt tussendoor af.

Daarnaast kunnen jullie met elkaar zoenen, elkaars borsten spelen en elkaar strelen. 


Standje 8: Het treintje

De man en vrouw één hebben seks op zijn hondjes. Dit kan zowel op bed als voor het bed.

Vrouw twee gaat op haar rug voor vrouw één liggen. Vrouw één geeft haar orale seks.

Het is mogelijk voor vrouw twee om op de bedrand te gaan zitten, zodat vrouw 1, die op de grond genomen wordt, haar makkelijker kan verwennen. 

Ook dit uitzicht is prachtig voor de man. Hij kan precies zien hoe vrouw 1, vrouw 2 bevredigt en hoe vrouw 2 hiervan geniet. 


Standje 9: Dubbele penetratie

Dit standje is voor als je ervaring hebt met anale seks en het je leuk lijkt om iets nieuws te proberen. 

Voor dit standje heb je twee mannen nodig.... Of een man en een vrouw met een strap-on, dit is een voorbind dildo. 

Man 1 ligt op zijn rug. Jij neemt plaats op zijn lul en man nummer 2 komt achter jou zitten en neemt je doggystyle anaal.

Vervolgens penetreren beide mannen jou. 

Let op; dit standje is niet even prettig als je geen ervaring hebt met anaal. Wil je meer tips over hoe je anale seks kunt laten verlopen zonder pijn? Lees dan dit artikel.


Standje 10: Twee personen verwennen de derde

 • Wat als twee vrouwen de man oraal plezieren?
 • arrow-right
  Of twee mannen de vrouw overal zoenen, aanraken en samen klaarmaken?

Het voordeel van een trio is dat je kunt samenwerken.

Die kans moet je niet laten liggen. Er is niets mooiers dan je partner compleet overweldigd zien worden door de aandacht die hij van jullie beide krijgt.

"Het Meesterminnares Principe"

Een trio kan heel leuk zijn, maar zorg er wel voor dat je zeker bent van je zaak zodat je later of nog erger, tijdens de seks geen spijt krijgt. Maar op dat na, raad ik het zeker aan. 

Maar even iets heel anders:

Wil jij het hart van je vriend opnieuw veroveren door hem te verassen in bed?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>