15 Meest Spannende & Praktische Plekken Voor Buitenseks

Inhoudsopgave

Seks in het openbaar kan net even voor dat extra beetje spanning in je seksleven zorgen.

Buitenseks is zo spannend, eigenlijk alleen omdat je betrapt kunt worden. 

Maar waar kun je nu aan buitenseks doen en toch de kans verkleinen om betrapt te worden? Dat allemaal leer je in dit artikel. 

More...

Waarom seks in het openbaar zeker de moeite waard is

Buitenseks...

...bijna iedereen heeft wel eens buiten de deur lopen neuken. 

Eigenlijk vraag je je af waarom je dit zou willen.

Niemand wil tenslotte betrapt worden door iemand anders...

...vrijen moet je rustig kunnen doen op een plek waar je ongestoord je gang kunt gaan. Waar je de tijd kunt nemen om helemaal in elkaar op te gaan. 

Maar dat is wat het juist zo spannend maakt.

Als ik je nu vraag of je anale seks zou willen, dan kijken de meeste mensen ook raar op. Het is tenslotte dat deel van je lichaam waar je liever niet aan denkt en toch besluiten veel mensen het te doen. Waarom?

Omdat het verboden terrein is. En verboden dingen zijn spannend. Bedenk maar eens waarom de meeste kinderen beginnen met roken. 

En ondanks dat het hebben van buitensex niet ideaal is, kan het wel degelijk voor extra spanning in je relatie zorgen. Zit je in een sleur en zoek je middelen om daar uit te komen? Dan raad ik je gewoon aan om even buiten de deur van bil te gaan. 

Voordat ik je verschillende plekken voorstel om te gaan rampetampen is het wel handig om te weten waar je op moet letten voordat je met buitenseks begint:

#1: Doe het veilig

Buitenseks is leuk en vaak heel spontaan. 

Maar voordat je fanatiek op ontdekking gaat is het goed om een condoompje bij de hand te hebben. 

Soa's voorkom je niet met de extra spanning die door je lichaam giert tijdens buitenseks helaas.

Zijn jullie nog niet getest en op zoek naar een avontuurtje buiten de deur zorg er dan voor dat je altijd een condoom op zak hebt. 

De meeste mensen hebben de condooms gewoon naast hun bed liggen. Dit omdat de meeste mensen ook gewoon seks in bed hebben.

Lekker warm, zacht en niemand die je stoort.

Voor buitenseks moet je snel en voorzichtig zijn. Vaak past een condoom dus niet in dat ritueel, maar laat je niet verleiden, een soa of een kind liggen op de loer.

En dan kun je er wel vanuit gaan dat de man een condoom bij zich moet hebben, maar in "the heat of the moment" wordt je vaak minder alert en kan het dus zomaar gebeuren dat je door je libido de verkeerde keuze maakt. Heb er dus altijd één bij je. 


#2: Niet alle plekken zijn even handig

Om in de stemming te komen is het handig om een plek te kiezen die afgezonderd, maar ook opwindend is. 

Hier kun je rustig beginnen met elkaar op te geilen. 

De volgende dirty talk vragen kunnen hierbij helpen:

 • Wat is de wildste plek waar je seks hebt gehad?
 • Hoe avontuurlijk ben jij?
 • Op welke plek zou je nog seks willen hebben?

Wanneer je dit soort dingen met elkaar deelt dan loopt de spanning al aardig op. Wil je meer weten over dirty talk? Lees dan dit artikel

De spanning moet zo ver oplopen dat je straks in staat bent om je schaamte op zij te zetten om lekker buitenseks te hebben. Als de spanning eenmaal zo ver is opgelopen dan wordt het tijd om een mooie plek op te zoeken, ondanks dat jullie echt op springen staan. 

Begin eerst op een plek waar jullie je beiden op je gemak voelen. En waar er weinig kans is om betrapt te worden. Zolang jullie je geen zorgen maken komt het goed. 

Willen jullie een stapje verder?

De juiste plek

Let dan op dat bepaalde plekken risico's met zich meebrengen. Kies geen plek met veel verkeer of met veel politie. Kies geen plek waar veel kinderen komen, die wil je dat natuurlijk niet aan doen. Die zijn gelijk getekend voor het leven:p.

Er moet dus wat beschutting aanwezig zijn zodat jij en je vriend je nog een beetje kunt verstoppen. Daarnaast is een comfortabele plek ook een redelijke must. En met comfortabel bedoel ik niet dat je je matras mee moet slepen. Maar dat je niet in de buurt ligt van brandnetels of andere planten met stekels.


#3: Draag makkelijke "neukkleding"

Deze is natuurlijk voor de hand liggend. 

Maar toch zijn er maar weinig vrouwen die daar rekening mee houden, geloof mij maar;)

Nu denk ik dat jullie vooral wat naïef zijn en er "nooit vanuit gaan" dat je seks gaat hebben. Terwijl je stiekem wel beter weet.

Ga er dus een keer wel vanuit.

Gaan jullie chillen in het parkje om de hoek? 

Trek dan aub een rokje aan. Niet alleen omdat dit sexyer is, maar ook omdat er dan veel makkelijker gefriemeld kan worden en je niet met je broek op de enkels staat zodra je betrapt wordt. 

Een rokje, je slipje opzij en jullie kunnen vluggertje doen. Een broek die vaak straks zit duurt te lang om uit te krijgen, je kunt je moeilijker bewegen en gaat niet makkelijk aan na de daad.

Wees dus verstandig en trek de juiste kleding aan. 

Idealiter trek je geen BH aan.  Dan kan hij lekker aan je borsten zitten terwijl jullie seks hebben. 

 • Wil je helemaal punten scoren? Trek dan geen ondergoed aan onder je rokje. Je maakt hem helemaal gek met deze gedachte. 

#4: Breng een dekentje mee

Overal waar je besluit te seksen is het niet zo comfortabel als in bed. 

Maar aan de andere kant is elke plek ook spannender dan in je bed. Soms moet je iets opgeven om het net even iets beter te krijgen. 

In dit geval geldt dat voor de spanning.

Maar wil je sommige buitensex plekken net even iets comfortabeler maken, dan raad ik je aan om een dekentje mee te nemen.

Dat maakt alles aangenamer. Denk aan het:

 •  bos, een weiland of het strand. 

#5: Pak eerst even je buienradar erbij

Buitenseksen is leuk totdat jullie beide zeiknat worden. En dat op de verkeerde plekken. 

Heb je de ideale date gepland? Een romantische picknick in een mooi parkje. Heerlijke hapjes en een glaasje wijn laat de spanning stijgen. Langzaam beginnen jullie aan elkaar te friemelen en van het één het één komt het ander. 

Hij zit ondertussen onder je rokje en jij zit met je hand in zijn boxer. Lekker beschut tussen bosjes kunnen jullie helemaal los gaan. Totdat...

...het keihard begint te regenen.

Oeps je was even vergeten buienradar te checken. Je begreep al niet waarom het zo rustig in het parkje was. 

Ee wijze les voor de volgende keer: check buienradar even voordat je de deur uitstapt. 


#6: Zorg dat je niet gefilmd wordt

Waar je vroeger ongegeneerd aan buitenseks kon doen, is dat hedendaags een stuk lastiger. 

Had je vroeger iemand die mee gluurde, dan hield het wel op bij "gluren" en eventueel wat geschreeuw. Tegenwoordig is het nog maar de vraag of je de volgende dag niet volop op het internet staat. 

 • Met alle digitale middelen die we tegenwoordig hebben is een filmpje zo gemaakt. En deze zijn zo scherp dat we je van alle hoeken kunnen herkennen.
 • Knoop dus goed in je oren dat je niet teveel naakt laat zien
 • Doe het op een rustige plek waar weinig mensen en politie rondlopen
 •  Blijf goed om je heen kijken 

Voor nu zijn dit de tips die ik je mee wil geven voordat je ook maar besluit aan buitenseks te gaan doen. Laten we dan nu overgaan op het allerleukste deel van deze blog;

De leukste openbare plekken om spannende seks te hebben.


Plek #1: De auto

Zijn auto.

Weet je wel dat ding met 4 wielen waar hij bijna meer van houdt dan van jou?

Hoe leuk is het als hij de twee belangrijkste dingen in zijn leven samen kan laten komen;)

Seks in de auto kan ontzettend geil zijn.

Je zit in een veilige omgeving afgesloten van de buitenwereld en toch kun je elk moment betrapt worden door omstander. 

Let wel op want de ruimte is beperkt dus je moet wel een beetje creatief en lenig zijn om fijne seks te hebben in de auto. 

Plek #2: Het strand

En vanuit de auto kun je gelijk doorrollen naar het strand. 

Dit is één van de meest romantische buitenseks plekken die er is. Samen met je vriend naar de zonsondergang kijken en ondertussen je vriend klaarpijpen. 

 All the way is natuurlijk ook geen slecht idee. Maar let wel even op die duizenden zandkorreltjes die zullen eindigen tussen je naad en poes. 

Neem daarom voor de zekerheid een grote handdoek of deken mee. Kies vervolgens een afgeschermde plek om te gaan liggen.

Een duinpan leent zich hier goed voor.

Zijn er weinig duinpannen, dan kun je ook altijd een windscherm gebruiken waar je je een beetje achter kunt verschuilen. 

Plek #3: Het bos

Als er iets een beschutte plek is dan is dat het bos wel. De bomen doen al het werk voor je.

Het is waarschijnlijk de reden waarom veel homo's daar ongezien met elkaar afspreken. Nu zou ik als stel dat deel van het bos toch overslaan en een ander deel opzoeken. 

Maar het bos is zeker een goede buitenseks plek om mee te beginnen. De kans dat je betrapt wordt is zeer klein.

Ga eerst voor een romantische wandelingen door het bos en je zult vanzelf genoeg openbare plekken tegenkomen om lekker te seksen.

Ga bijvoorbeeld tegen een boom aan staan en laat je uitkleden. Fluister wat stoute dingen in zijn oor en hij is niet meer te stoppen. 

Denk wel om uithangende takken, stekels aan planten en check na de tijd altijd even op teken. De ziekte van Lyme is geen leuk gevolg op dat avontuur. 

Plek #4: De sauna

Ken je de uitdrukking van de belastingsdienst:

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Datzelfde geldt voor seks in de sauna. Al is dat ook wel echt leuk.

 Buitenseks is niet altijd even makkelijk om te doen vanwege de hoeveelheid kleding die jij en je partner dragen. Vooral als je betrapt wordt...

... dan heb je deze kleding ook niet één, twee, drie weer aan.  

In de sauna heb je daar als het goed is geen last van. Tenzij jij net die ene persoon bent die op bikini-dag gaat. Dan nog is het heel simpel om seks te hebben natuurlijk, even het broekje opzij en gaan met die banaan. 

Maar als je naakt bent, zie ik echt de reden niet om geen seks te hebben in de sauna.

Het klopt, officieel mag het niet, maar dat mag seks op openbare plekken überhaupt niet. 

 • De meest handige plek in de sauna is de Turkse stoomdouche

Het woord zegt het al, er hangt veel stoom waardoor veel mensen niet gelijk zien dat je bezig bent zodra ze binnenkomen. 

Als je een privé sauna hebt kun je er altijd voor kiezen om het daar te doen, maar echt spannend is dat natuurlijk niet. 

Plek #5: Op het balkon

Het balkon. 

Een veilige omgeving aangezien het in je eigen huis is, en toch het idee dat je ieder moment betrapt kunt worden. 

Ook heb je vaak een fijn uitzicht. 

Wat het leukste is aan seks op het balkon?

Dat je bezig bent en mensen gewoon over straat lopen. De kans dat ze omhoog kijken is klein, maar wel degelijk aanwezig. Dat maakt het ontzettend spannend.

 • Als jullie doggy-style doen dan kunnen jullie samen genieten van het uitzicht. 

Een paar stoelen en een glas wijn voor als jullie klaar zijn is ook geen slecht idee. 

Plek #6: Op de boot

Op een boot vrij in de natuur. 

Je kunt een sloepje huren, of als je een eigen boot hebt, deze natuurlijk gebruiken. 

Outdoor seks is nog nooit zo makkelijk geweest. Ben je snel zeeziek? Dan is het misschien niet aan te raden aangezien de kans groot is dat vervolgens met je kop over boord hangt. Wat iets minder aantrekkelijk is. 

Wat tips:

 • Zorg dat je boot goed vastligt zodat je niet afdrijft 
 • Let op hoeveel mensen er bij jou in de buurt liggen en het geluid dat je produceert
 • Kijk of het druk vaarwater is waardoor niet continu boten passeren voordat je aanlegt

Plek #7: Openbaar vervoer

Seks op openbare plekken neem je nu wel heel letterlijk. Deze is zo leuk, maar ook mega spannend. 

Het openbaar vervoer:

 • De bus
 • Of de trein

Voor de rest raad ik je het openbaar vervoer niet aan aangezien het op andere plekken wel extreem druk is. Denkende aan een tram of metro. 

Neem een plekje achterin de bus en begin met elkaar te spelen. Een trek/pijpbeurt leent zich hier uitermate geschikt voor. Hij kan natuurlijk ook met jou spelen. 

Let wel op de buschauffeur want die heeft natuurlijk een grote achterruitkijk spiegel 

De trein is vaak nog leuker. Heb je een lege coupe dan kunnen jullie elkaar prima neuken.

Je kunt voor doggy kiezen, maar nog makkelijker is wanneer je op hem gaat zitten op de reverse cowgirl manier. 

Vooral de tussen-coupés waar je in en uit stapt zijn erg geschikt voor een potje seks. 

Deze zijn bijna altijd leeg en je zit redelijk om de hoek als het deurtje opent waardoor je makkelijker kunt anticiperen. Als vrouw is het handig dat je een jurkje of rokje aan hebt zodat je op je man kunt gaan zitten. 

Plek #8: Een steegje

Een donker steegje...

...het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij romantische buitenseks plekken, maar het kan wel makkelijk zijn. 

Vooral wanneer het steegje doodloopt en er dus geen voorbijgaand verkeer is. 

Laat hem jou tegen de muur aandrukken en je even helemaal suf neuken. Seks op openbare plekken is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Plek #9: In de tuin

Misschien niet heel spannend, maar zeker zo romantisch. 

De achtertuin waar je een tentje kan opzetten of lekker in je de tuinstoel kunt vrijen.

Ga eerst gezellig naar de sterrenhemel kijken samen met een drankje erbij. De romantiek zal zeker voor een knallend eind zorgen. 

Plek #10: Het zwembad

Één van de meest bekende buitenseks plekken is toch wel het zwembad. Ik raad je alvast aan om het niet op de volgende manier te doen:

Dit is natuurlijk niet echt handig en al helemaal niet fijn voor de andere mensen in het zwembad. 

Hoe moet je het dan wel doen?

Ga op een avond naar het zwembad. Dan is het vaak wat rustiger en zijn er minder kleine kinderen aanwezig. Kies voor bijvoorbeeld het buitenbad en begin lekker met friemelen als er niemand aanwezig is. Daarna is de stap naar seks natuurlijk maar klein. 

Druk je broekje opzij of trek hem iets omlaag en de lekkere seks kan al snel beginnen. Het handige is dat andere mensen niet kunnen zien dat je naakt bent.

Is het toch te druk? Ga dan naar de kleedhokjes en maak het daar af;)

Plek #11: Het pashokje

En waar je dat in het zwembad kunt doen, kan dat natuurlijk ook gewoon in winkels. 

Ik weet dat winkelen voor een man niet leuk is, dus verras hem met een lekkere pijpbeurt in het pashokje.

Ik garandeer je dat hij volgende keer ook weer mee zal te winkelen.

Is het rustig in de winkel en zijn de pashokjes van boven tot beneden dicht, dan kun je natuurlijk ook "all the way" gaan.

Kijk wel even of iemand jullie met zijn tweeën het pashokje ziet in glippen. Voordat je het weet staat de bewaking te wachten.  

Plek #12: Het toilet

Het toilet is niet de meest ideale en fijne plek om seks te hebben. Maar soms is er gewoon even niks anders mogelijk. 

En als jullie toch echt heel veel behoefte hebben om even van bil te gaan, dan kan de wc toch een oplossing bieden. 

 • De wc's in een restaurant zijn over het algemeen wat schoner dan die van een kroeg

 Maar als je in de kroeg bent en een drankje op hebt, dan heb je dat toch niet altijd even goed meer in de gaten...

En voor de bioscoop geldt, Is het er druk? Duik dan gewoon even de wc in als jullie niet van elkaar af kunnen blijven. 

Plek #13: In de lift

Ooh wat zou ik toch graag eens seks in een lift willen. Ik kan al veel plekjes afstrepen, alleen de lift nog niet. 

Vooral als de lift vol zit met spiegels. Je kunt er een ideale show van maken. 

Stel je bent ergens laat op de avond in een gebouw met een lift, maak er dan gebruik van.

De kans dat meer mensen de lift nodig hebben is klein en anders druk je gewoon de noodknop even in. 

Kijk wel even of er een camera hangt. Anders ben je niet de enige die er plezier aan beleeft, als je begrijpt wat ik bedoel. 

Plek #14: De bioscoop

Ik noemde hem hierboven al even.

Ben je samen met je scharrel naar de bioscoop? Kies dan een plekje helemaal achterin. Hier heb je alle ruimte om aan elkaar te friemelen zonder dat mensen achter je mee zitten te gluren. 

Kies geen film die net uit is als je geen pottenkijkers wilt natuurlijk. Dan kun je het beste even twee weken wachten en een avond door de week kiezen helpt ook. 

Één tip: is je vriend helemaal gek van de nieuwe film die draait? Stem dan wel even af of het het juiste moment is om met zijn piemel te gaan spelen. Soms heeft hij daar echt geen behoefte aan op het moment dat hun lievelingsfilm op het doek afspeelt. 

De kans dat je hem dan meer frustreert is groot. 

Plek #15: Het vliegtuig

Behoor je nog niet tot de "Mile high club"? Dan wordt dat echt tijd. 

De wc's zijn ontzettend klein, dit kan een echte uitdaging zijn.

Is dit je enige optie? Dan raad ik je niet aan om dat te doen in een overvol vliegtuig. Stel er staat iemand op je te wachten. 

Welke vluchten zijn het handigst:

 • De lange nachtvluchten

Je kunt er dan voor kiezen om de wc in te duiken wanneer iedereen ligt te slapen of gewoon met je handen onder de deken te gaan en elkaar even lekker te verwennen. Kijk eerst wel even goed om je heen. 

"Het Meesterminnares Principe"

Seks in het openbaar moet met deze tips elke week wel lukken. De spanning in je relatie zal toenemen waardoor je relatie zeker al verbeteren. 

Wil je naast bovenstaande spannende buitenseks plekken ook de seks in je slaapkamer verbeteren? Dan heb ik iets leus voor je:

Ook wel het Meesterminnares Principe genoemd.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>