Seks Op De Eerste Date? Wat Je Moet Weten Als Vrouw

Inhoudsopgave

SEKS OP JE EERSTE DATE? WAT JE MOET WETEN ALS VROUW

Als je met een aantrekkelijke man op date gaat, kan je in de verleiding worden gebracht.

Maar je wil natuurlijk niet dat hij je als goedkoop ziet, of dat hij je daarna niet meer belt.

Gelukkig is de reactie van mannen op seks op de eerste date heel anders dan de meeste vrouwen denken.

In dit artikel leg ik je uit wat mannen er echt van vinden en hoe je hier gebruik van maakt om je ideale man te vinden en te houden.

More...

In dit artikel leer je:

 • check
  Waar je over na moet denken wanneer je overweegt seks te hebben op de eerste date
 • check
  Welke soorten dates je hebt - en wat het gevolg hiervan kan zijn
 • check
  Hoe het komt dat mannen moeite voor je willen doen - dit is niet altijd het geval
 • check
  En nog meer...

Maar eerst:

Is het slim om op de eerste date met een man naar bed te gaan?

(Voordat je begint: ik kwam een artikel tegen van een versiercoach. Ik ben zelf sekscoach, dus hij heeft iets meer verstand van het onderwerp van dit artikel. Wil je weten wat hij er van vindt? Lees dan dit artikel)

Seks op de eerste date. Moet je het doen, ja of nee?

Dat vind ik een goede vraag. Je hebt ongetwijfeld mannen horen zeggen dat ze een vrouw "goedkoop" of "makkelijk" vinden als ze op de eerste date seks met hen hebben gehad. Tegelijkertijd doen mannen er alles aan om je op de eerste avond in bed te krijgen.

Nogal verwarrend natuurlijk.

Maar vergelijk deze twee dates eens met elkaar:

Date 1: bier en lang leve de lol

Jullie spreken af om 10 uur 's avonds in de stad in een bruin café. Jullie gaan naast elkaar aan de bar zitten en beginnen bakken te hakken alsof het een wedstrijd is.

Vijf bier verder en een uur later ben je aangeschoten.

Nog een uur later stelt hij voor om je een lift naar huis te geven. Tegen beter weten in stem je toe.

Jullie komen thuis en hebben seks. Het is gezellig, maar niet meer dan dat.

Date 2: wijn en romantiek

Jullie ontmoeten elkaar om 5 uur 's middags. Hij haalt je thuis op en jullie rijden samen naar een mooi plekje buiten de stad. Op de motorkap van de auto kijken jullie naar de ondergaande zon, terwijl hij een flesje wijn opentrekt.

De spanning hangt in de lucht, maar nu gebeurt er nog niets.

Na een glas gedronken te hebben rijden jullie in 10 minuutjes naar een prachtig restaurant. Het is van alle gemakken voorzien en obers brengen heerlijk eten. Tijdens de hele avond praten jullie alsof jullie elkaar al 10 jaar kennen.

Het is misschien een eerste date, maar het voelt enorm vertrouwt.

Gedurende de avond vloeit de wijn rijkelijk. Jullie ogen dansen met elkaar. En jullie vragen je beide af of het gaat gebeuren.

Wanneer jullie aan de rand van het meer naast het restaurant staan en naar de heldere maan kijken, houden jullie elkaars hand vast. Als vanzelf keren jullie naar elkaar toe, en volgt er een gepassioneerde zoen.

Dat is het begin van een heerlijke en lange nacht waarbij jullie niet genoeg van elkaar kunnen krijgen.

Vergelijk deze twee dates met elkaar.

 • Bij date 1 is er sprake van een "ongelukje". Jullie zijn allebei dronken, waren toevallig bij elkaar in de buurt en dachten allebei "waarom niet"?
  "Waarom niet" is niet het begin van een gepassioneerde relatie.
 • Bij date 2 is er sprake van spanning en romantiek. Gedurende de avond hebben jullie een mooie tijd, leren jullie elkaar kennen en neemt de spanning alsmaar toe. Door die spanning verlangen jullie naar elkaar en eindigen jullie bij elkaar in bed.

​Lang leve de lol versus romantiek

Met beide dates is niks mis. Ik vind het ook helemaal niet erg als je graag een one night stand  wil, of een friends with benefits wil aangaan.

Maar zoals je begrijpt heeft dat meer weg van "date 1" dan van "date 2".

De reden dat mannen dingen zeggen zoals: "Oh, ze was zo makkelijk. Ze ging op de eerste date met me naar bed." Is wanneer hij een "date 1" heeft gehad. In dat geval was er geen sprake van romantiek, meer van gezellige en dronken seks.

In zo'n geval is de man teleurgesteld over de date zelf, niet per se over dat de vrouw zo snel met hem naar bed ging. En in de meeste gevallen is het de schuld van hemzelf als hij niet meer moeite doet om er iets romantisch van te maken.

Maar goed. Terug naar je oorspronkelijke vraag. Mijn antwoord is dit:

Een romantische en gepassioneerde avond die uitmondt in seks heeft een grotere kans om tot een relatie te leiden dan een dronken "ongelukje" zonder enige vorm van romantiek of spanning van te voren.

Wil je een relatie met hem? Zorg dan dat hij eerst zijn best heeft gedaan om er iets romantisch van te maken.

Wil je hem alleen als fuckbuddy? Dan is het prima om een "bier en gezelligheid" date te doen. 


Hoe het komt dat mannen voor je willen werken

Mannen zitten als volgt in elkaar:

 • Als hij na vier of vijf dates niet met je naar bed is geweest, kan hij afhaken. Misschien denkt hij: "Goh, ze vindt me niet aantrekkelijk."
 • Als je "te snel" met hem naar bed gaat kan hij vinden dat je geen relatiemateriaal bent. "Te makkelijk," zegt hij dan.

Dit klinkt tegenstrijdig. Je wilt hem immers geen verkeerde ideeën geven, maar waarschijnlijk wil je wel graag met hem naar bed. Hoe pak je dat dan aan?

Er is geen tegenstrijdigheid. Mannen willen het gevoel hebben dat ze jou hebben verleid. Dat zij het hebben gedaan en dat jij geen andere keuze dan had voor zijn charmes te zwichten.

De gouden tussenweg

De tussenweg is om vanaf begin af aan voor een romantische date te gaan. En dat wanneer de spanning opbouwt en het moment daar is, met elkaar naar bed te gaan.

Merk je na twee of drie dates dat die spanning en romantiek er niet is?

Dan is het goed om niet op een vierde te gaan en helemaal niet met hem naar bed te gaan. Tenzij je hem wilt als "friend with benefits".

Mannen doen vaak alsof ze geen respect hebben voor vrouwen die op de eerste date met iemand naar bed gaan. Maar in de praktijk knappen ze nooit op een vrouw af als ze deze echt leuk vinden.

Als hij verliefd op je is kunnen jullie zelfs een "bier en gezelligheid" date hebben, seks hebben met elkaar en jou vervolgens nog steeds hartstikke leuk vinden.

Dan rationaliseert hij voor zichzelf dat het "met jou anders was".

Dat gezegd hebbende is het altijd beter om te mikken voor een romantische date als je een man leuk vindt. Wanneer hij voor je moet werken, zal hij ook als hij nog niet verliefd op je is voor je willen gaan

Het is dus niet zo kortzichtig als de meeste mannen en vrouwen denken. Ik ken genoeg stelletjes om mij heen die wel op de eerste date seks hebben gehad en inmiddels al vier jaar gelukkig samen zijn. Zolang jij je maar prettig voelt bij seks op een eerste date. 

"Het Meesterminnares Principe"

Of je het nu op de eerste date seks heb of op de vijfde: je wilt altijd dat de seks goed is. Wil je weten hoe je NOG BETER in bed wordt?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>