17 Tips Om Van Je Eerste Trio Een Succes Te Maken

Inhoudsopgave

Als je nog nooit een trio hebt gehad, heb je waarschijnlijk geen idee hoe het in zijn werk gaat. Afgezien van wat je in een pornofilm hebt gezien.

Dat heeft echter weinig met de realiteit te maken.

Als je wat zenuwachtig bent of niet zeker weet of je het wilt doen, let dan goed op. In dit artikel leer je een boel handige weetjes voor het hebben van je eerste leuke trio.

More...

Hoe je jouw eerste trio fantastisch maakt

Hoe beslis je of je überhaupt een trio wilt?

Als je dit artikel leest, ga ik er vanuit dat je partner het heeft voorgesteld of dat je er zelf weleens over gefantaseerd hebt.

Waarschijnlijk weet je niet goed wat je kunt verwachten en of je dit wel een goed idee vindt.

Ik kan je verzekeren dat een trio fantastisch kan zijn. Zeker als jij, je partner en de persoon die jullie erbij halen weten wat jullie moeten doen.

Ik zal je uitleggen hoe een trio in zijn werk gaat en hoe je ervoor zorgt dat het één van je spannendste nachten van je leven wordt. Aan de hand daarvan kan je geïnspireerd raken en wordt het makkelijker om een keuze te maken of je dit wel of niet wilt doen.

En ik denk dat je conclusie je zal verbazen.

Daarom: 17 tips voor een geweldig eerste trio.


#1 Kies of je er een man of een vrouw bij wilt

Dit is een belangrijke beslissing. Een trio met een extra man is natuurlijk heel anders dan een trio met een extra vrouw.

Er zijn veel redenen om eens een trio te proberen:

 • check
  Je kan met toestemming van je partner iemand anders "uitproberen"
 • check
  Je kan uitproberen hoe het is om het te doen met iemand van hetzelfde geslacht
 • check
  Ben je bi-seksueel? Dan krijg je op deze manier een uitlaatklep
 • check
  Je kan je partner er een groot plezier mee doen, als dit iets is wat hij graag wil
 • check
  Je kan het afstrepen van je bucket-list
 • check
  Je kan seksuele handelingen verrichten die je zonder trio niet zullen lukken
 • check
  Het kan je opwinden om iemand te laten kijken terwijl je seks hebt met je partner
 • check
  Of het kan jou opwinden om te zien hoe je partner het doet met iemand anders

Dit is een site voor vrouwen, maar ik kan niet uitsluiten dat er een verdwaalde man dit artikel leest. En hij zal het vast op prijs stellen dat ik het volgende vertel:

De meeste mannen willen alleen trio met een extra vrouw.

Er zijn uitzonderingen, en als mannen dronken zijn kunnen ze in een situatie komen dat het hen niet zoveel meer uitmaakt. Maar veel mannen associeren een "devils threesome" ten onrechte met homoseksualiteit. Daardoor blijven ze er ver van weg.

Als jij je eerste trio wilt doen met je vaste partner, is het goed om het hier met hem over te hebben. De kans dat je erin slaagt is groter als:

 • check
  Jullie elkaar langer kennen, en hij het aandurft om je te vertellen als hij dit wil
 • check
  Je single bent en twee mannen zover weet te krijgen dat ze hieraan meedoen
 • check
  Jij naar een parenclub gaat
 • check
  Je aanmeldt voor een datingsite gespecialiseerd in "devil's threesomes"

#2 Communiceer goed met je partner(s)

Let op. Begin nooit uitsluitend aan een trio omdat je partner het wil.

Heb jij er geen zin in? Doe het dan niet.

Er is niets verkeerds aan je partner een plezier willen doen. Maar als jij het helemaal niet ziet zitten, dan mag dat de doorslag geven. Hoe leuk hij het ook zal vinden als je een trio met hem doet. 

Wil je een goede trio ervaring? Dan kunnen jullie je het beste goed voorbereiden. Zowel jij en je partner, als de persoon die jullie erbij betrekken.

Waarom?

Een trio kan één van de meest opwindende en intieme dingen zijn die je met je partner doet.

Het kan ook één van de meest ontwrichtende en emotioneel slopende dingen zijn, waardoor je relatie op het spel komt te staan.

Welke van de twee het wordt, hangt af van de mate waarin jij en je partner op één lijn zitten.

Dit geldt ook andersom. Wil jij een trio met twee mannen, maar kan hij er niet achter staan? Laat het hem dan ook niet doen om jou een plezier te doen.

Voelt hij zich niet comfortabel, dan kan het de relatie alleen maar schade toebrengen.

Regels zijn de beste manier om van je eerste trio een leuke ervaring te maken

Als je als single het met een ander stel doet, speelt dit voor jou minder een rol. Tenzij je met het stel bevriend bent en wil blijven, natuurlijk.

Maar als je zelf onderdeel van het stel bent, is het maar goed ook om de volgende dingen door te spreken:

 • chevron-right
  Waar je zin in hebt, en wat je graag wilt proberen. Vraag hetzelfde aan je partner
 • chevron-right
  Wat je partner niet wilt dat je doet tijdens het trio
 • chevron-right
  Wat je niet wilt dat je partner doet
 • chevron-right
  Wat de gezamenlijke afgesproken grenzen zijn

Deze laatste is het belangrijkst. De grenzen voor de ene partner mogen ergens anders liggen dan voor de andere, zolang jullie het beide daar mee eens zijn.

Als jij je relatie serieus neemt, is het wel goed om deze voor het trio door te nemen. Voorkom dus dat er dingen gebeuren waar één van jullie niet achter staat en doe dus eventueel concessies als dat nodig is.

Wat moeten jullie overleggen met​ de derde persoon?

 • check
  Stel deze op de hoogte wat jullie niet willen. Dit hoeft niet in uitgebreid detail. Hou het gewoon simpel. Bijvoorbeeld "Hee, ik heb met Gert afgesproken dat als hij seks met je heeft, hij het condoom verwisselt voordat hij bij mij naar binnen gaat"
 • check
  Hoe het trio eindigt. Willen jullie dat de derde persoon blijft slapen, of voelt dat awkward? Spreek dat van tevoren af en zorg ervoor dat iedereen comfortabel is. Hoe rustiger en relaxter iedereen is aan het begin, hoe leuker de trio zal worden


#3 Kies je een bekende of een vreemde?

Wie je kiest voor je kersverse eerste trio is belangrijk. Hoe opwindend het gaat worden hangt voor een groot gedeelte af van de persoon die je uitnodigt.

Maar dat geldt ook voor de veiligheid. Waarschijnlijk wil je alleen iemand erbij betrekken die het niet aan de grote klok hangt wat jullie in bed uitspoken. Of die jou en je partner niet kent, zodat het hoe dan ook "een geheimpje" blijft.

Wat zijn goede vragen om jezelf te stellen over de persoon die je uitnodigt?

 • check
  Kun je niet wachten om die persoon naakt te zien?
 • check
  Wil je een goede vriend(in) of iemand die je niet kent? Een goede vriend(in) is spannend als er al chemie is tussen jullie, maar het geheim houden wordt dan belangrijker. Een vreemde kent jullie niet en zal lastiger jullie reputatie kunnen schaden, maar de seksuele spanning kan ver te zoeken zijn als je die persoon niet zo goed kent
 • check
  Is die persoon goed in bed? Heb je van horen zeggen dat het wel goed komt?
 • check
  Ben je eerder intiem geweest met die persoon? (fysiek of emotioneel)
 • check
  Is die persoon verliefd op jou of je partner? Dit kan later complicaties veroorzaken

Wat zijn plekken om op zoek te gaan naar de juiste persoon?

 • chevron-right
  Je vriendengroep. Je kan een goede vriend(in) kiezen, of een single in je vriendengroep die je niet zo goed kent maar die er wel open voor zal staan 
 • chevron-right
  Via Tinder of andere datings​sites
 • chevron-right
  In een parenclub. Iedereen komt daar om uit te wisselen. Als paar kun je makkelijk iemand uitkiezen. En als single vrouw kom je daar makkelijk binnen (als single man is het lastiger)
 • chevron-right
  Ga naar de kroeg of een club en begin beide vrouwen te versieren. Totdat één van jullie een leuke tegenkomt en die aan de ander kan introduceren

Zolang het iemand is die jullie alletwee opwindend vinden en bij op je gemak voelen, is het goed.


#4 Zorg ervoor dat de partner van dezelfde sekse het vraagt

Ik geef je bij de vijfde tip een precies script om een trio voor te stellen aan iemand die je niet zo goed kent. Maar voordat ik dit doe, een gouden tip.

Als je een trio voorstelt, laat dit dan doen door de persoon van hetzelfde geslacht.

Een man die met zijn vriendin ernaast aan een andere vrouw voorstelt of ze een trio wil doen.... Die vrouw denkt alleen maar: "Vindt zijn vriendin dat goed?"

Als zijn vriendin het voorstelt, dan valt die zorg gelijk weg. De vrouw zal niet zo snel denken dat de man "geen toestemming" heeft van de vrouw.

Wanneer je een trio met twee mannen wilt, is het net even anders. Ik heb hier zelf als sekscoach geen ervaring mee. Maar ik zou aanraden om je vriend het voor te laten stellen aan de man die jullie erbij willen betrekken.

Hij kan tekst en uitleg geven als de andere man wil weten wat er wel en niet gaat gebeuren. En hij kan er zorg voor dragen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.


#5 Zo stel je een trio voor

Wanneer je naar een parenclub of op een datingsite speciaal voor trio's zit, is het heel anders dan dat je als single of samen met je partner op jacht gaat naar iemand om erbij te betrekken.

Je zal bij het op jacht gaan wat meer moeite moeten doen, en de juiste manier moeten vinden om het te introduceren.

Hier zijn twee scripts om het makkelijker te maken.

Bij een vreemde

Ga met z'n tweeën naar een bar of club. Ga los van elkaar op jacht naar de juiste persoon om er die avond bij te betrekken. Vind je een leuk iemand, stel die dan aan je partner voor. Is die het de eerste tien minuten met je eens, laat dan één van jullie drankjes halen.

(Onthoud trouwens wel dat het niet erg is om niemand tegen te komen die avond. Je kan altijd volgend weekend terugkomen om de jacht voort te zetten)

Willen jullie een vrouw erbij betrekken? Dan haalt de man drankjes. En de vrouw van het stel zegt: "Hee, ik zie dat mijn vriend je wel aantrekkelijk vindt. Zullen we hem samen verrassen?"

Waarschijnlijk zegt de andere vrouw: "Oh, wat heb je in gedachten?"

Van daaruit kan er besproken worden wat het plan wordt, en wat de regels zijn. Komt de vriend daarna terug met de bestelling, dan: 

 • kunnen de vrouwen hun plannetje vertellen
 • of het spannender houden, en de man "verrassen" bij thuiskomst

Bij een bekende

Laat de persoon van dezelfde sekse de persoon aanspreken. Tenzij er sprake is van een lange en hechte vriendschap. In dat geval kan dit het beste worden gebracht als "goede vrienden onder elkaar".

Vertel voorzichtig dat jullie op zoek zijn naar een leuk iemand om een trio mee te doen. Kijk hoe de ander reageert, en of deze er ervaring mee heeft. Vraag dan of zij mee zou willen doen met jullie.


#6 Doe het veilig

Even een vaderlijke waarschuwing.

Als je seks hebt met één persoon is het al slim om een condoom te gebruiken. De kans op sommige SOA's die een vrouw onvruchtbaar kunnen maken zijn groter dan 10% per onbeschermd contact.

En dan heb ik het nog niet eens over baby's.

Maar wanneer je met twee mensen tegelijk vrijt wordt dit extra relevant.

 • chevron-right
  Twee mannen en een vrouw? Draag ook condooms tijdens het pijpen, tenzij alledrie getest zijn. Likt één van jullie de vrouw na penetratie door de ander? Gebruik een beflapje. 
 • chevron-right
  Twee vrouwen en een man? Wissel condooms na penetratie van de één. Gebruik een vingercondoom zodat je geen sappen van de ene vagina overbrengt naar de andere vagina. Op deze manier kan je ook SOA's overdragen. 

Vooral voor vrouwen zijn er grote risico's verbonden aan het oplopen van een SOA.

Onvruchtbaarheid of kanker op latere leeftijd liggen op de loer. Zorg dus dat de mannen altijd een condoom dragen en dat je geen vaginaal vocht van de één inbrengt in de vagina van de ander. 

Gebruiken jullie speeltjes?

Doe daar ook een condoom om, of maak deze schoon als ze worden verwisselt.

En als er ook anale speeltjes worden gebruikt, moeten deze schoon worden gemaakt voordat je ze vaginaal inbrengt.


#7 Begin rustig

Seks is als een vijfsterren-diner. Daar word je ook eerst opgewarmd met wat kleine gerechtjes tot het heerlijke hoofdgerecht op tafel komt.

Dat niet alleen. Voordat je naar het restaurant gaat anticipeer je al het lekkere eten dat je op gaat smikkelen. Daar ben je waarschijnlijk tijdens de middag al mee bezig.

Iets vergelijkbaars geldt bij een trio. Je hebt natuurlijk voorspel - iets waar de meeste mannen niet goed in zijn. Maar bij een trio wordt het toch aardig essentieel. Zeker als er twee vrouwen bij zijn. Hij moet nu niet één maar twee vrouwen op hun gemak stellen.

Daarom kunnen jullie maar beter vroeg beginnen:

Neem ruim de tijd om je prettig te voelen met z'n drieën. Voordat er ook maar sprake is van voorspel wil ik dat jullie alledrie je veilig en aangetrokken voelen. De opwinding komt later wel.

Aantrekkingskracht en veiligheid zijn de twee voorwaarden waaraan voldaan moet worden voordat je geil kan worden. Als één persoon zich niet veilig voelt, dan valt het trio in het water.

Hoe laat je iemand zich veilig voelen?

Besteedt daarom van te voren wat tijd met z'n drieën zodat je elkaar genoeg vertrouwt om uit de kleren te gaan. Dat kun je als volgt doen:

 • check
  Doe een gezamenlijke date. Maak het niet al te romantisch. Drink bijvoorbeeld een wijntje op een terras.
 • check
  Zijn jullie studenten en kennen jullie elkaar goed? Kijk met z'n drieën een film. Met twee vrouwen kan dit een romantische film zijn. Met twee mannen en één vrouw iets meligs.
 • check
  Geef één persoon (de persoon die zich het minst op z'n gemak voelt) met z'n tweeën een massage. Hou het op dit moment platonisch. Het gaat er om om die persoon op zijn of haar gemak te stellen.
 • check
  Doe een spelletje. Of doe iets anders luchtigs wat jullie afleidt van wat staat te gebeuren. Drink er een wijntje bij. Daar komen de zenuwen een beetje los van.
 • check
  Bedenk zelf iets wat jullie goed voorbereid. Zolang het maar luchtig is, jullie er alledrie van op je gemak raken en het jullie fysiek voorbereidt op een trio (met z'n allen een half geroosterd varken met veel knoflook eten is misschien geen goed idee).

#8 Besef dat niet iedereen op elkaar valt

Als het goed is heb je dit besproken met je partner bij stap 2. Is dat niet het geval, dan wil ik het nu even benadrukken.

Zeker als je als vrouw een trio hebt met twee mannen, is de kans groot dat zij zich niet seksueel aangetrokken voelen tot elkaar. Dat is helemaal prima, maar je moet er dan rekening mee houden dat twee mannen je aandacht willen.

De persoon die dit het meest lastige vindt, krijgt de meeste aandacht. Niet door er over te praten, maar door die persoon er extra bij te betrekken. Merk je dat die persoon hoe dan ook meer weerstand vertoont, dan kan je het trio beter stopzetten.


#9 Hoe je voorspel met zijn drieën doet

Het voorspel met zijn drieën is iets anders dan met zijn tweeën. En het hangt natuurlijk af van de situatie. Als jullie met zijn drieën in de club waren en een beetje aangeschoten zijn, is de kans groot dat bij thuiskomst de kleren snel uitgaan.

Toch raad ik je aan om het rustig aan te doen. Op die manier kan de spanning zich rustig opbouwen. Een paar tips geleden leerde ik je al hoe je ervoor kunt zorgen dat jullie allemaal ontspannen. Die lijn zou ik lekker doorzetten, in plaats van elkaar de kleren van het lijf te rukken.

Wanneer je vroeg begint en het langzaam opbouwt, kunnen jullie het trio lang oprekken. Daardoor zal het iets worden wat jullie allemaal nog lang bij zal blijven.

Geef elkaar een erotische massage

Als je man voor de eerste keer met twee vrouwen is, is dit voor hem een feest.

Begin daarom eerst met beide dames, en met hem als laatste. Masseer samen met hem de andere dame, en laat je dan door hem en de andere dame masseren. Lees hier hoe je een erotische massage uitvoert. 

Let er op dat het langzaam gaat. Hoe meer je de tijd neemt en hoe meer jullie de spanning opbouwen, hoe leuker het resultaat straks is.

Als laatste masseren jullie met zijn tweeën de man. Waarschijnlijk is dit enorm opwindend voor hem. Kleed hem samen langzaam uit, en van daar kunnen jullie beginnen met hem af te trekken.

Maak er een spelletje van, en doe alsof hij de mooiste man op aarde is met de meest grote snikkel ooit. Als het iets speels heeft, zal het voor hem zijn alsof een jongensdroom uitkomt.

Van daaruit kunnen jullie verder naar gezamenlijke orale seks.

Andere tips voor het voorspel:

 • check
  Jullie kunnen elkaar vingeren en aftrekken. Maar doe dit rustig aan en maak er geen uitputtingsslag van. Jullie zijn nog maar net begonnen.
 • check
  Geef de vrouwen een clitoraal orgasme zodat ze goed opgewarmd zijn
 • check
  Als de man geneigd is om snel klaar te komen en snel weer paraat is, kunnen jullie hem eerst een keer aftrekken zodat hij daarna langer door kan

#10 Orale seks met zijn drieën

Hier zijn een aantal opties om met zijn drieën te proberen:


De driehoek

Geef elkaar orale seks.

Zorg dat iedereen iets in zijn mond heeft en geplezierd wordt.

Als je een groot bed hebt, kan dit eruit zien als een driehoek.

Het is het ideale standje om iedereen te laten genieten.

De 69 plus

Twee van de deelnemers liggen in een standje 69. De derde persoon helpt één van tweeën bij de bevrediging. Laat de derde persoon wisselen.

Let op dat het geen feestje wordt van twee mensen en dat één persoon het derde wiel wordt. Tenzij van tevoren is besproken dat dit juist opwindend is voor die persoon.

De bofkont

Geef één van de drie met zijn tweeën een pijp- of befbeurt. 

 • De één likt de clitoris, de ander de vagina zelf
 • De één likt de ballen, de ander neemt de schacht in de mond

Eventueel kan je wisselen, maar dit is een prima standje om niet te herhalen. Daarom heet het ook "de bofkont".


#11 Ga in het tempo van de persoon die zich het minst gemakkelijk voelt

Kijk. Waarschijnlijk hebben jij en je partner mijn instructies tot de letter opgevolgd en van tevoren goed overlegd over wat jullie wel en niet willen. In dat geval zal het makkelijk gaan en zal iedereen zich op zijn of haar gemak voelen.

Gebeurt het toch dat iemand niet helemaal happy is met wat er gebeurt?

Hou daar dan rekening mee. Doe je dat niet, dan wordt het alleen maar erger. Je kan er beter vroeg bij zijn, en het tempo een beetje aanpassen.

Je zal merken dat wanneer je het gas een stapje terugneemt zodat de ander eraan gewend kan raken, het vaak vanzelf goed komt. Het is belangrijk om je partner enthousiast te maken, of om enthousiast gemaakt te worden als je er niet helemaal in zit.

Dat betekent dat wanneer jij je niet helemaal kan laten gaan, het goed zou zijn als de andere twee jou orale seks geven (of op een andere manier plezieren).

Op die manier verschuift de aandacht naar jou en krijg je de kans om alles los te laten. Dit is nodig om er ten volle van te kunnen genieten.


#12 Gebruik deze standjes voor een VVM trio

De standjes die nu volgen zijn bedoelt voor een trio met twee vrouwen en één man.

Standje 1: Hij ligt op het bed. Één vrouw gaat op zijn penis zitten, en neemt hem cowgirl stijl (of met haar gezicht naar hem toe). De andere vrouw gaat zitten ter hoogte van zijn gezicht, zodat hij haar kan beffen.

Standje 2: De vrouwen doen standje 69 bij elkaar, terwijl hij één van de twee neemt. De vrouw die niet geneukt wordt kan eventueel zijn ballen likken, of de schacht als hij in en uit de andere vrouw glijdt. In dit artikel vind je meer tips over het likken van zijn ballen. 

Standje 3: Hij neukt één vrouw op zijn hondjes. De andere vrouw zit op het randje van het bed en wordt gebeft door de vrouw voor haar.

Standje 4: Terwijl hij seks heeft met jou, lik jij de andere vrouw. Dit kan wanneer jij op je rug ligt en de vrouw op je gezicht komt zitten, of je vriend jou neemt terwijl je op je buik ligt en met je mond voor de vagina van de andere vrouw hangt.


#13 Gebruik deze standjes voor een MMV trio

Deze standjes zijn bedoelt voor een trio met twee mannen en één vrouw.

Standje 1: Terwijl de ene man jou op zijn hondjes neukt, pijp je de ander. Dit wordt ook wel het "eiffel tower" seksstandje genoemd. 

Standje 2: Terwijl de ene man jou missionaris neukt, kan jij de ander pijpen.

Terwijl de ene man jou neukt lig jij op je rug en hang je met je hoofd over de rand van het bed. De andere man kan dan zijn penis aan je aanbieden, zodat jij hem kan pijpen of zijn ballen kan likken.

Standje 3: Dubbele penetratie kunnen jullie proberen als jullie allemaal ervaring hebben met anale seks. Heb je dit nog nooit eerder gedaan? Lees dan mijn artikel met alles wat je moet weten over anale seks. 

Terwijl één man op zijn rug ligt en jij op hem gaat zitten, kan de ander zijn penis anaal bij je inbrengen (als een soort doggystyle). Volg hierbij altijd mijn tips voor anale seks op.


#14 Hou het licht

Is dit één van je eerste trio's? Hou het dan een beetje spontaan. Probeer zoveel mogelijk in het moment te zijn.

Als je goede afspraken hebt gemaakt, zou dat geen probleem moeten zijn. Door de goede voorbereiding krijg je juist de ruimte om te ontspannen, en er een leuk feestje van te maken.

 • check
  Zorg dat er genoeg te drinken naast het bed staat
 • check
  Laat een lekker muziekje draaien op de achtergrond. Iets waarbij iedereen zich sexy voelt
 • check
  Dim de lichten, of zorg er op een andere manier voor dat het spannend oogt
 • check
  Zet tissues of leg oude handdoeken naast het bed voor al er iets schoongemaakt moet worden

Hoe comfortabeler iedereen is, hoe makkelijker het allemaal gaat.

 • chevron-right
  Neem af en toe pauze om tot rust te komen. Jullie hebben alle tijd van de wereld. Tip die hiermee samenhangt: doe geen trio als één van jullie een vliegtuig moet halen. Zorg voor genoeg tijd, zodat jullie goed in de stemming kunnen komen en blijven
 • chevron-right
  Lach als er iets grappigs gebeurt. De eerste keer zal een trio onhandig aanvoelen, en door erom te lachen kunnen jullie de spanning kwijtraken


#15 Hoe je het nog opwindender maakt

Heb je inmiddels wat meer ervaring met trio's? Introduceer dan speeltjes.

Met speeltjes kan je dingen doen die zonder speeltjes niet lukken. Vooral voor vrouwen is het interessant om op meerdere plekken gestimuleerd te worden.

Wil je meer weten over wat de beste speeltjes zijn om te introduceren tijdens een trio? Lees dan mijn artikel over:

Een ander idee is om te experimenteren met een rollenspel. Dit is een stuk interessanter met zijn drieën dan met zijn tweeën. 


#16 Zo geef je hem de beste finish van zijn leven

Waarschijnlijk fantaseerde je man al heel lang over een trio. Nu het eindelijk zover is, is dat een goede gelegenheid om het op een manier te eindigen die hem nog lang bij zal blijven.

Je vindt het misschien irritant als hij naar andere vrouwen kijkt, bijvoorbeeld wanneer jullie samen over straat lopen.

Ik kwam dit artikel tegen waarin een datingcoach uitlegt dat dit niet zoveel te betekenen heeft. Je kan jezelf extra speciaal maken in zijn ogen, waardoor hij voorlopig geen oog heeft voor andere vrouwen.

En dat doe je door het trio op deze manier te eindigen:

Pijp samen met de andere vrouw je man klaar. Er is voor hem weinig dat opwindender is dan twee vrouwen die met hem bezig gaan.

Als je helemaal speciaal wilt zijn in zijn ogen, kan jij zijn sperma in je mond nemen en het aan de andere vrouw geven

Je denkt misschien dat dit een aparte move is, maar veel mannen hebben dit weleens in een pornofilmpje gezien. (en ook als dat niet het geval is, vinden ze het enorm erotisch)


#17 Beslis van te voren of het een geheim moet blijven

Dit is een gesprek wat je beter niet achteraf kunt voeren.

Wie je er ook bij betrekt, overleg met die persoon met wie er achteraf over gesproken mag worden.

Het is goed voor jullie reputatie als daar heldere afspraken over zijn en er dus geen misverstanden kunnen ontstaan.

Ik kan je ook aanraden om alleen een trio te doen als iemand je wensen op dit vlak respecteert. Dat voorkomt een hoop gedoe.

Je weet nu precies wat je te wachten staat, waarover je na moet denken en wat je heel goed van te voren moet bespreken. Als je deze tips goed opvolgt, zul je niet voor verrassingen komen te staan en kan je heerlijk genieten.

"Het Meesterminnares Principe"

Een trio is de droom van iedere man en stiekem ook van de vrouw. Voordat je een trio hebt is het wel verstandig dat je weet wat je moet doen. 

Veel vrouwen hebben namelijk geen flauw benul wat ze in bed wel en niet moeten doen. En je wilt natuurlijk wel indruk maken op je triogenoot.  

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal je nog geen 15 minuten kosten om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Luuk Zwart

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>