10 Erogene Zones Van De Man & Waar Ze Zitten

Inhoudsopgave

10 EROGENE ZONES VAN DE MAN EN WAAR ZE ZITTEN

Erogene zones zijn de perfecte plekken om mannen (en vrouwen) eenvoudig mee op te winden. 

Soms heeft hij niet eens door hoe jij hem opwindt waneer je een van deze zones stimuleert.

Hieronder ontdek je welke welke zones er zo gevoelig zijn en hoe je ze kunt verwennen...

More...

Wat is een erogene zone?

Wikipedia geeft de volgende definitie:

Een erogene zone is een gebied van het menselijk lichaam dat bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Deze zones kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Tip voor mannen: Ik heb hier geschreven over de erogene zones van vrouwen (zoek de verschillen).

Waarom zijn erogene zones bij een man belangrijk?

Als je zijn favoriete erogene zones kent, wind je hem sneller op. Als je dan ook nog weet hoe je met deze lekkere plekjes omgaat, maak je hem helemaal gek. En jij hebt hier natuurlijk ook plezier van.

Op deze manier maak je hem geiler dan wanneer je alleen focust op het gebied rondom de penis. 

Zelfs zo geil dat hij je zo het bed in wil sleuren. Lijkt me de moeite waard om dit eens te proberen toch?

En wanneer je hem zo ziet genieten, zul je zelf ook steeds mee opgewonden worden.​

De 10 erogene zones van de man

Sla deze kennis goed op, zodat je er de rest van je leven nog plezier van kunt hebben. Want met deze kennis wordt seks een stuk leuker.

Note: op internet lees je nogal eens dat sterrenbeelden ​een specifieke erogene zone hebben. Maar de sterrenbeelden zoals ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen hebben GEEN specifieke zones. Als je dit wel gelooft, lees dit.

Ik zal je hieronder aangeven waar de erogene zone zit en hoe je deze kunt stimuleren. Zo houd ik het overzichtelijk voor jou.


#1 De mond

Waarom?

De tong en lippen bevatten veel gevoelige zenuwen.

Na een gepassioneerde tongzoen wordt het stresshormoon cortisol bij zowel mannen als vrouwen verminderd.

Daarnaast neemt bij mannen het knuffelhormoon oxytocine toe. Hierdoor komen ze in de juiste stemming en begint de opwinding.

Hoe?

​Droge kussen zijn niet zo fijn als nattere kussen.

Maak je lippen daarom een beetje vochtig voor je begint met kussen. Droge harde lippen zijn namelijk niet zo sexy, you know.

Begin vervolgens met kussen, ga over in zoenen, tongen, sabbelen of zachtjes op zijn lip bijten. Zolang het maar met passie gebeurt, kun je hem hiermee opwinden.

Wissel zacht en hard zoenen af, zodat het dynamischer wordt. De afwisseling tussen zachte aanrakingen en intense zoenen met tong brengt je zoencontact tot een heel ander niveau.

Een andere tip wat hij heel lekker vindt is om tijdens het zoenen eens langs zijn lippen te likken. 


#2 Zijn oren

Waarom?

De oren zijn bij mannen vaak erg gevoelig. Vooral de oorlel.

Net als bij vrouwen kan hier veel spanning zitten, wat door masseren wat afneemt.

Hoe?

Masseer zijn oorlellen zachtjes met je vinger, of met je lippen en tong. Verken ook de rest van het oor zachtjes met je tong. Adem zacht in zijn oor, wat in combinatie met jou tong een intense ervaring kan geven...

Verder kun je hem zachtjes in zijn oorlel bijten of een beetje op sabbelen.

Waar mannen ook niet vies van zijn, is als je zachtjes in zijn oor fluistert (dirty talk) of zachtjes in zijn oor kreunt. Jouw hete adem geeft hem genotsrillingen...


#3 De nek

Waarom?

Het is een gevoelige plek van de man, omdat hier verschillende spieren zitten die gevoelig zijn. Door deze plek te stimuleren raakt hij snel opgewonden. 

Hoe?

Het begint met langzaam strelen van zijn nek en hals. Gebruik hierbij alleen je vingertoppen voor een zachte aanraking.

Verder kun je hem eventueel zachtjes masseren. Dit zal wat druk van zijn spieren nemen.

Maak vervolgens je lippen een beetje nat met je tong en geef hem lieve zachte kusjes in zijn nek en hals. Daarna kun je, als hij hier goed op reageert, iets harder zoenen en hem likken in zijn nek.

Werk zo steeds iets lager...


#4 Zijn rug

Waarom?

Zijn rug is niet de meest sexy erogene zone. Maar toch kan deze plek met een hoop spieren en zenuwen hem laten ontspannen en opwinden. Het is namelijk wel gevoelig voor hem.

Bij ontspanning is de seks namelijk een stuk fijner.

Hoe?

Hij zal het heerlijk vinden als je zijn rug masseert. Laat hem op zijn buik liggen en ga op zijn billen zitten. Begin met het strelen van zijn rug, dit kun je ook al doen tijdens het zoenen voor de massage.

Na het strelen kun je met een beetje massage olie met je handpalmen wat harder over zijn rug wrijven en eventueel zijn spieren losmaken. Hierdoor zal hij zeker ontspannen.

Vervolgens kun je hem zachtjes kussen op zijn rug, en misschien zelfs likken. Langzaam naar beneden.

Ga steeds lager, tot je bij zijn andere erogene zone komt.


#5 De billen

Waarom?

Zijn billen zijn extreem gevoelig. Dit is dus niet alleen een hele fijne, maar ook spannende plek. Niet iedereen voelt zich zo vertrouwd met aanrakingen bij de billen en in de bilnaat.

Wanneer jullie vertrouwt zijn met elkaar, kun je dit eens proberen. Eerst zal het wat onwennig voelen, maar wanneer hij zich vrij voelt, zal hij dit heerlijk vinden.

Hoe?

Hij zal het heerlijk vinden wanneer je zijn billen stevig masseert en hem zachtjes masseert tussen zijn bilspleet richting de bilspleet. 

Maar ook het strelen van zijn billen en het zachtjes kussen zal hij fijn vinden. Wanneer hij hier goed op reageert, kun je ook zachtjes bijten. Dit is erg sexy voor hem. Dat afgewisselt met het likken van zijn billen kan hem heel erg opwinden.

Tot slot kun je zijn anus zachtjes strelen en eventueel wat druk op uitoefenen. Overleg hier wel eerst over, want niet iedereen vindt dit zo fijn.

Hierna kun je hem omdraaien en verder gaan met de voorkant.


#6 Zijn tepels

Waarom?

Net als bij vrouwen, zijn bij mannen de tepels gevoelig. Dat komt door de zenuwuiteinden die hier samenkomen. De stimulatie van deze erogene zone zorgt voor productie van oxytocine en prolactine, waardoor hij meer zin krijgt in seks.

Ze zijn zelfs zo gevoelig dat sommige mensen een orgasme kunnen krijgen door intense stimulatie van de tepels.

Hoe?

Je kunt zijn tepels op verschillende manieren stimuleren. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het zoenen je hand erover laten glijden. Zo kun je het zacht strelen met je vingertoppen, maar ook met je handpalm.

Verder kun je hem daar kusjes geven en zijn tepels likken. Zuigen en bijten vinden sommige mannen ook heerlijk, maar doe dit eerst zachtjes en zie hoe hij hierop reageert.

Zo kom je er ook achter hoe hard je dit kunt doen. En vervolgens kun je door naar beneden.​


#7 De onderbuik

Waarom?

Het stukje tussen zijn navel en schaamstreek is iets waar hij heel veel zin van krijgt. Zeker als je van zijn navel naar beneden gaat, wekt dat het idee op dat je naar zijn penis gaat. Voor hem dus supergeil.

Hoe?

Streel zachtjes met je vinger van boven naar beneden en van links naar rechts. Als je steeds ietsje lager gaat, maak je hem helemaal gek.

Je kunt ook van zijn navel naar beneden likken / zoenen, steeds een stukje lager. Hij zal hier sterk op reageren en fantaseren over wat jij met hem gaat doen daar...

  • Tip: probeer je tong of een vinger eens in zijn navel te steken. Kijk hoe hij hier op reageert. De navel staat namelijk in verbinding met zijn geslachtsorgaan. Zachtjes likken zal hij dus wel waarderen.

In plaats van naar zijn meest gevoelige plekje te gaan, laat hem nog even zweten en ga helemaal omlaag naar de volgende erogene zone.


#8 De voeten

Waarom?

Net als in veel erogene zones, komen in de voeten veel zenuwen samen. Dit zorgt dus voor genot. Daarnaast staan een aantal zenuwen in de voetzolen in verbinding met de hersenen en met de geslachtsdelen.

Daarom is het belangrijk dat je zijn voeten op de juiste manier stimuleert.​

Let op: bij sommige mannen zijn de voeten heel gevoelig en kietelt elke aanraking heel erg. Wees hierop voorbereid, voordat je plotseling een schop krijgt.

Hoe?

één derde onder je middelste teen vind je het plekje wat 'bubble spring' heet. Wanneer je hier enkele seconden op drukt, kan er ook druk ontstaan in de geslachtsdelen. Deze twee staan namelijk in verbinding. Verwen dit plekje dus goed.

Verder is het ook prettig om de voeten te strelen of te masseren. Bij het masseren raak je de verschillende drukpunten in zijn voeten en maak je hem waarschijnlijk ook nog eens ontspannen.

Geil en relaxed, wat wil je nog meer?

Ga nu weer ietsje omhoog naar de volgende erogene zone van je man.


#9 Binnenkant van zijn dijen

Waarom?

Op deze plek zal hij zeker sterk reageren. Dit is namelijk echt supergevoelig voor hem, omdat het dicht bij zijn piemel zit. Met het aanraken van deze zenuwuiteinden zal zijn piemel zeker groeien.

Deze erogene zone van de man is een van de gevoeligste.

Hoe?

Begin met het zachtjes strelen van zijn dijen. Hier zal hij gelijk al op reageren. Masseer het daarna een beetje, waarbij de druk wat toeneemt. Wanneer je af en toe zijn penis aanraakt, neemt de lust nog meer toe.

Wat je ook kunt doen, wanneer je van boven richting zijn penis kust en likt, om zijn penis eerst over te slaan en zijn dijen zoenen en likken, voordat je naar zijn penis gaat. Succes gegarandeerd.

Wanneer je hem dan oraal aan het verwennen bent, kun je zijn dijen hierbij nog verder strelen. Dit zal hij heerlijk vinden.

Tot slot ga je naar zijn meest gevoelige plek.


#10 Het gebied rondom de penis

Waarom?

Natuurlijk is zijn penis uiterst gevoelig. Hij wilt natuurlijk ook hier zoveel mogelijk worden aangeraakt, zodat hij tot een hoogtepunt kan komen. 

Maar behalve de eikel en de penis zelf, zijn ook zijn schaamstreek, ballen en prostaat​ een erogene zone. Dit alles is erg gevoelig en kan voordat je aan zijn penis begint eerst worden verwend. Maar terwijl je bezig bent met zijn penis kun je deze delen ook meenemen...

Hoe?

Zijn schaamstreek kun je zachtjes strelen om hem wat te plagen, of zacht kussen. Ga vervolgens naar de ballen.

Houdt zijn ballen in je hand en drukt ze zachtjes tegen elkaar. Pas op dat je hier niet te veel druk op uitoefent, dit kan namelijk pijnlijk zijn. Je kunt zijn ballen ook likken, masseren of strelen.

Tip: Lees ook deze artikel als je meer wilt weten over hoe je zijn ballen kunt betrekken tijdens het aftrekken of orale seks.

Voor de liefhebber en met wat meer ervaring kun je ook zijn prostaat stimuleren. Dit zit aan de binnenkant. Maar, tussen de balzak en de anus  zit een stukje huid, het perineum. Je kunt daar van de buitenkant druk op uitoefenen, door dit te masseren.

Wanneer je dit masseert, raak je ligt de prostaat, maar dit is vaak nog best lastig.

Daarom kun je de prostaat het best stimuleren door je middelvinger met glijmiddel in zijn anus te steken. Als je zacht richting de penis drukt, zal je zijn prostaat stimuleren. Doe dit ook tijdens het klaarkomen, dat zal namelijk veel heftiger zijn.

Met dit onderwerp kun je het best wel even overleggen of jullie dit willen. Zoals bij tip 5 al duidelijk werd, vindt niet iedereen het prettig om bij de anus te worden gestreeld. Laat staan wanneer je er een vinger in steekt...

Bij de penis zijn de eikel, het toompje en de corona het meest gevoelig. Maar focus je vooral op de hele penis. Voor tips hoe je dit doet, zal ik binnenkort wat extra artikelen schrijven.

"Het Meesterminnares Principe"

Je weet nu hoe je hem helemaal gek kunt maken. Zorg dat jullie samen een leuke tijd hebben en geniet van heerlijke seks.

Voorspel is nog maar het begin. Maar wil jij dat hij de seks met jou nooit meer vergeet en dat jij zijn hart verovert?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>