7 Rare Fouten Die Vrouwen Maken In Bed

7 rare fouten die vrouwen maken in bed

Het is makkelijk om je man de schuld te geven dat je niet kunt klaarkomen.

Of dat jullie seks niet bevredigend genoeg is voor jou.

Maar dit ligt niet altijd alleen aan de man.

Vrouwen maken (onbewust) rare fouten die dit mede veroorzaken. Tijd om hier verandering in te brengen.

More...

In dit artikel leer je:

 • check
  Dat mannen niet alleen verantwoordelijk zijn voor jouw seksueel genot - je hebt hier zelf ook een groot aandeel in
 • check
  Hoe je hem soms het best kan helpen bij zijn onwetendheid - en welke fout jij hier nu bij maakt
 • check
  ​Welke fout fataal kan worden voor je relatie, aangezien seks toch een belangrijk onderdeel is (en hoe jij je relatie en seks weer uit de sleur kan helpen)
 • check
  Met welke fout je onmiddelijk moet stoppen (je hebt hier zowel hem als jezelf mee)
 • check
  Waarom onzekerheid in bed een fout is in bed - en hoe dit mannen beïnvloed
 • check
  Wat je kunt doen om deze fout te veranderen in iets positiefs
 • check
  Hoe praten de seks beïnvloed (en hoe je het vooral niet moet doen)

Maar eerst:

De schuld ligt niet altijd bij de man

Mannen vinden vrouwenlichamen vaak maar wat ingewikkeld. Ze begrijpen niet altijd hoe dit precies werkt. Daarbij vindt iedereen wat anders fijn, dus wat hij misschien eerder geleerd heeft is niet altijd op jou van toepassing.

Maar vrouwen maken daarbij ook genoeg fouten in bed. Jullie zijn samen bezig met de seks, dus als je zelf iets niet fijn vindt, zul je daar wat aan moeten doen. Dit is alleen lastig als je niet weet wát je fout doet.

Of waarom je beter iets anders kunt doen.

In dit artikel kom je erachter welke veelgemaakte fouten er zijn en hoe je deze kunt veranderen.


#1 Je geeft niets aan

Vrouwen gaan er vaak van uit dat mannen gedachten kunnen lezen en precies weten wat jij wilt.

Helaas, dit hebben de meeste mannen niet zoveel 'Jomanda' skills.

Daarom is het belangrijk - zeker voor je eigen genot - dat je ze toch op de een of andere manier duidelijk maakt wat jij lekker vindt in bed.

Subtiel maar duidelijk

Wanneer jij hem niet vertelt wat jij wel of niet fijn vindt, zal hij dit ook niet kunnen ruiken of aanvoelen. Zeker als jullie nog niet zo lang samen zijn, zul je aan elkaar moeten wennen en elkaar moeten helpen.

Anders zal hij maar 'wat doen' waarvan hij denkt dat jij dat lekker vindt. Als je niet zegt dat je dat anders ervaart, zal er niets veranderen. Dit is een veelgemaakte fout.

Het feit dat hij zijn best doet om jou te bevredigen, geeft al aan dat hij je graag wilt plezieren. Hij zal het juist waarderen als jij hem wat aanwijzingen geeft. Zo kunnen jullie allebei genieten.

Maar let op:

Geef hem aanwijzingen op een positieve, opbouwende manier. Mannen zijn ook kwetsbaar en vinden zichzelf vaak heel goed in bed. Als jij zegt: "je kunt er niets van" zal hij zich en heel rot voelen, de seksuele spanning zal afnemen en hij kan hier niets mee.

Hier zijn wat voorbeelden die je kunt gebruiken tijdens het voorspel of napspel:

 • "Mijn tepels zijn wat gevoelig, kan je iets zachter zijn."
 • "Ik zou het fijn vinden als je iets minder snel gaat."
 • "Ik vind het lekker als je me zo langzaam zoent"
 • "Ik vind het sexy wanneer je mijn kont zo stevig vastpakt."

Dit zijn concrete aanwijzingen waar hij wat mee kan. Het is opbouwend en hij leert hiermee wat jij geil vindt. Tijdens de seks kan je natuurlijk wat explicieter zijn;)

Kortom: Gebruik aanwijzingen.

De volgende fout hangt hiermee samen.


#2 Je neemt geen initiatief

Een veelgemaakte fout is dat vrouwen denken dat een man altijd moet beginnen met de seks. Een beetje ouderwets, denk je niet?

Het is ook wel een beetje saai en eentonig als hij altijd moet beginnen. Zelfs een beetje ontmoedigend, alsof je er zelf geen zin in hebt. Geen wonder dat het niet altijd is wat je ervan verwacht.

Op den duur zal hij het als 'moeten' ervaren en zal het bijna altijd hetzelfde zijn. Jullie komen in de sleur, want jij doet vrij weinig en hij doet steeds snel hetzelfde.

Dit is dodelijk voor je relatie.

De truc die hier verandering in brengt

Mannen vinden het sexy en superspannend wanneer hun vrouw of vriendin uit zichzelf toenadering zoekt voor seks.

Zoen hem gepassioneerd, trek zijn shirt uit of streel hem zachtjes tussen zijn benen.

Geloof me. Er is geen één man die hier niet van houdt.

Wat ook heel goed werkt is om eens iets nieuws te proberen. Ga spontaan bovenop hem zitten of vraag om een nieuw standje uit te proberen, waar jij de touwtjes in handen hebt. Of wanneer jullie in de zomer gaan picknicken, kan je hem bijvoorbeeld in zijn oor fluisteren dat je speciaal voor hem geen slipje hebt aangedaan.

Tip: Als hij altijd begint en je niet zo goed weet hoe je voorspel aan moet pakken, kijk dan eens hier voor spannende ideeën.

Initiatief en vernieuwing zijn de key to success.


#3 "Hij vindt mij niet meer leuk"

Een hele rare fout die veel vrouwen maken is dat ze denken dat een man hen niet meer leuk vindt wanneer hij geen zin heeft in seks. Maar de zin in seks heeft niets met de gevoelens voor jou te maken.

Jongere mannen en tieners hebben op elk moment wel zin in seks. Maar een man die hard werkt, verantwoording neemt voor zijn familie en financiële zaken is soms te moe voor seks.

Een vrouw heeft hetzelfde, nietwaar?

Als een vrouw te moe is, of stress heeft, zal ze ook weinig zin hebben in seks. Dan verwacht je dat je man dit begrijpt omdat je even iets anders aan je hoofd hebt

Echter, vrouwen vinden het moeilijk te begrijpen dat hun man geen zin heeft en betrekken het op zichzelf.

Vaak denken ze dat hij hen niet meer leuk, aantrekkelijk of opwindend vindt.

Interpretatie

Dames, als jullie zelf een keer geen zin hebben, betekent dit dat jullie niet meer van je man houden?

Volgens mij niet.​

Dus zet het alsjeblieft uit je hoofd dat als een man even niet wil, het te maken heeft met zijn gevoelens voor jou.

Je man kan ook gewoon heel moe zijn, zich zorgen maken om andere dingen, gestresst zijn door werk. Probeer hem te steunen en te praten over wat hem dwars zit. Misschien kun je het samen oplossen en komt de zin een beetje terug.


#4 Faken van orgasmes (of faken van het naar je zin hebben)

Ik snap serieus niet waarom vrouwen dit doen.

Ja, op de korte termijn laat je hem misschien goed voelen over zichzelf. Of omdat de afgrijselijke seks dan misschien sneller afgelopen is.

Maar geloof me. Dit is geen goede tactiek. Zo breng je hem juist op het verkeerde been en zal hij nooit gaan doen wat jij lekker vindt. Je maakt het eigenlijk alleen maar erger, en ik denk dat dit niet de bedoeling kan zijn.

Waarom het nog meer geen goed idee is om een orgasme te faken:​

 • Door het te faken weerhoud je jezelf ervan om een echt orgasme te krijgen
 • Als hij erachter komt dat je hem voor de gek hebt gehouden, doe je zijn ego alleen nog meer pijn.
 • Hij zal denken dat je vaker liegt wanneer hij erachter komt.
 • Je zult op den duur denken dat je geen orgasmes meer kunt krijgen en het aan jou ligt. 
 • Hij zal onthouden wat jij "lekker" vindt. Hij zal dit volgende keer weer doen. Blijf je dan faken? Geen goed idee.

Dit verklaart al genoeg waarom je dit beter kan voorkomen of hiermee moet ophouden.

De oplossing van dit probleem

Ik verwijs je bij deze fout terug naar de eerste. Je moet hem juist aanwijzingen geven over wat je wel fijn vindt. En als het een keertje niet lukt is dit niet het einde van de wereld. Accepteer dit en probeer het morgen weer opniew.

Maar laat hem in ieder geval weten wat je WEL wil, in plaats van hem een verkeerd beeld van jouw seksuele ervaring te geven. Je hebt hier alleen jezelf mee. En hem ook trouwens.


#5 Onzekerheid is een moodkiller

Vind jij het sexy als een man onzeker overkomt in bed over zijn prestaties of zijn lichaam?

Nee, dat dacht ik al.

Vrouwen zijn ook vaak onzeker en laten dit tijdens seks soms ook blijken. Ze komt onzeker over wat betreft haar uiterlijk en dit is voor mannen een afknapper. Zeker als je er nog bij zegt tijdens de seks: "Kijk niet naar mijn heupen, die zijn veel te dik." Of iets dergelijks.

Elke vrouw heeft wel wat: een te dikke buik, te brede heupen, te kleine borsten, cellulitis. Je man heeft dit vast wel vaker gezien, dus houdt op dit te verbergen of te benadrukken door het weer ter spraken te brengen. 

Daarnaast gaat het ook ten koste van je energie, enthousiasme en interesse voor hem. Je bent zo druk met jezelf dat hij wat naar de achtergrond verdwijnt en dit zal hij merken.​

Het veranderen van je mindset doet wonderen

Je man heeft je al vaker gezien en hij houdt van je, met alles erop en eraan. Niemand is perfect, maar hij vindt jou perfect zoals je bent. 

Geniet van het moment en houdt in gedachten dat hij je mooi en sexy vindt. Anders zou hij heus niet zo geil van je worden. Wanneer je die gedachten overneemt, ga je je veel zekerder voelen over je lichaam.

Wanneer jij je zekerder voelt, kun je veel meer genieten van het moment.

Terwijl je nu steeds bezig bent met je minpunten, wat de seks belemmert. Zonde! Probeer te denken aan hoe sexy jij bent, hoe geil hij jou vindt en wat hij met jou doet. 

Voor mannen is er niks geiler dan een vrouw die zelfverzekerd is in bed

Ik begrijp ook dat het niet gemakkelijk is om ineens te denken: "ik vergeet al mijn onzekerheden, ik ben sexy". Het kan helpen om mooie lingerie aan te trekken waar jij je mooi in voelt en voor de spiegel te staan. Zeg hardop tegen jezelf:

"Ik ben mooi zoals ik ben en ik zie er goed uit." Of: "Ik ben gewoon superhot".

Door dit hardop te herhalen en naar jezelf te kijken in de spiegel, ga je je comfortabeler voelen met je lichaam. Je gaat juist naar de positieve punten kijken.

Dus: weg met die onzekerheid en hallo sexy.


#6 Shut it

Vrouwen praten graag. Hoewel niet bewezen is dat vrouwen significant meer praten, praten ze wel meer rondom de seks. Mannen analyseren de seks niet zo erg als vrouwen en gaan op in het moment. Daarna even knuffelen en slapen is voor hen normaal.

Vrouwen daarin tegen zijn heel erg geneigd tijdens de seks nog wel eens te praten. En dan bedoel ik geen dirty talk.

Maar dan bedoel ik dat ze ineens over boodschappen beginnen. Of ze beginnen over iets wat er weinig mee te maken heeft, zoals werk. In gedachten zijn ze ergens anders.

Dit is niet zo fijn voor de mood, aangezien hij helemaal in het moment zit.


#7 Deze vreemde fout is mij een raadsel

Om een rare reden denken sommige vrouwen dat mannen niet zo veel betekenis hechten aan seks. Maar dit is niet waar. Mannen nemen relaties en seks net zo serieus. En seks wordt vaak ook fijner gevonden met een relatie, vanwege de intimiteit.

Tijdens een vrijpartij voelen mannen zich gewild. Seks is voor hen een vorm van geven. Hiermee kan hij laten zien wat hij voor jou voelt.

De meeste mannen zijn minder sterk dan vrouwen in het uiten van emoties. Bij seks kan hij zijn liefde voor jou uiten en zo dicht mogelijk bij je zijn.

Seks hangt dus niet alleen voor vrouwen samen met emoties, maar ook voor mannen. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Zowel mannen als vrouwen kunnen af en toe alleen seks willen voor seks in plaats van voor een relatie. 

Echter, in een relatie zal hij dus net zo veel waarde hechten aan de seks en een emotionele verbintenis voelen. Dit zorgt voor de intiminteit tussen jullie.

"Het Meesterminnares Principe"

Zet die gekke gedachten uit je hoofd en geniet van de seks. Mannen willen de tijd voor je nemen en vinden je aantrekkelijk zoals je bent, dus wees jezelf. En ga niet voor je man invullen dat hij je ineens niet meer leuk vindt en seks minder voor hem betekent.

Wil jij dat hij de seks met jou echt nooit meer vergeet en dat jij zijn hart verovert?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang gratis en privé het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Luuk Zwart
 

>
Leer Hier In 5 Stappen Hoe Jij Zijn Droomvrouw In Bed Wordt
x

Send this to a friend