10 Tips Voor Als Hij Geen Seks Meer Wil Na De Bevalling

Inhoudsopgave

Als je vriend geen seks meer wil na de geboorte van je kind kan dat traumatisch zijn.

Gelukkig heeft het niets met zijn gevoelens voor jou te maken en des te meer met zijn eigen frustraties.

In dit artikel leer je hoe je zijn focus naar jou terugbrengt en hem inspireert om hele opwindende seks met je te hebben, ook al staat zijn hoofd daar niet naar.

More...

Maar eerst:

Je man wil geen seks na de geboorte van jullie eerste kind. Wat nu?

Ik vind dit heel vervelend voor je.

Eerst kon hij niet van je afblijven. Zijn voortdurende neiging om je te bespringen leidde tot zwangerschap.

En nu de baby er is ziet hij je niet meer staan. Dat klinkt nogal cru, vind je niet?

Maar ik kan je geruststellen:

Veel koppels maken een fase door waarbij één of beide partners geen zin hebben in seks na de komst van hun eerst kind. Meestal gaat dit vanzelf over.

En is dat niet het geval? Dan zijn er altijd trucjes die je een handje helpen.  

Mannen zijn simpele wezens. Door op de juiste knoppen te drukken maak je hem geiler dan ooit te voren.

En een man die aan zijn trekken komt is een man waar je veel makkelijker mee kunt omgaan in een relatie.

Dat niet alleen. Als vrouw heb je ook behoeftes.

Die moeten vervuld worden, anders kan jij gefrustreerd raken en aan jezelf beginnen te twijfelen. Die gevoelens zijn heel naar.

 • Je kunt twijfelen of je nog wel aantrekkelijk bent 
 • exclamation-triangle
  Je kunt chagrijnig worden puur omdat hij de fundamentele taak van partner zijn in een relatie niet lijkt te vervullen

Het is verstandig om er vanuit te gaan dat hij een goede reden heeft om niet aan je verwachtingen te voldoen. Ook al stelt hij je teleur, ga er alsjeblieft vanuit dat het niet aan jou ligt en dat hij zo zijn eigen problemen heeft die opgelost moeten worden.

Dat gezegd hebbende: jij hebt een fantastische reden om hem te helpen beter met jullie gezamenlijke seksleven om te gaan. Een seksloze relatie is voor niemand goed.

Sterker nog: de meeste seksloze relaties houden geen stand.

 • check
  Wil je dichter bij elkaar komen, dan is het samen hebben van orgasmes en intimiteit erg belangrijk.

Daarom heb ik dit artikel geschreven. Om je alle tools te geven om jullie seksleven in ere te herstellen. Heeft hij na tip 1 nog steeds geen zin in seks na de bevalling? Dan wil ik niet dat je opgeeft. Je moet blijven proberen om deze situatie beter te maken. Als sekscoach heb ik vaak genoeg gezien dat een seksleven dat in het slop is geraakt, de complete relatie kan vernietigen. En omgekeerd: is het seksleven goed dan kan dit een compleet nieuwe impuls aan de relatie geven.

Het is heel goed dat je dit artikel hebt opgezocht en je seksleven prioriteit geeft. Nu is het tijd om je man aan boord te krijgen zodat jullie nog lang en gelukkig kunnen leven. 


#1: Verleid hem

Voordat ik de diepte in ga en alle mogelijkheden dat hij geen zin heeft ga bespreken, wil ik je eerst een belangrijk stukje informatie geven.

Als een man geil wordt kan dit al zijn andere gedachten, zorgen en emoties naar de achtergrond verdringen. Heeft hij seks met je en dan is hij heel opgewonden, zelfs het huis  kan in de brand vliegen en hij zal alsnog moeite hebben met zich van je los te rukken om deze te blussen.

Voordat je al te diep in zijn psyche duikt wil ik dat je eerst vol enthousiasme probeert om hem fysiek te verleiden.

 • check
  Vertel door de dag heen een paar keer dat je verlangt naar zijn ding. Of een ander seksueel geladen compliment waarbij je hem voorstelt als een superman. Zeg het niet behoeftig of verdrietig maar alsof je niet kunt wachten hem te voelen
 • check
  Begin hem te zoenen in zijn nek op het moment dat hij rustig de krant zit te lezen. Of kus hem op die ene manier die hem helemaal wild maakt
 • check
  Als hij niet al te enthousiast reageert doe je er een schepje bovenop. Zoen hem, streel hem, trek een kledingstuk uit en begin gewoon richting een vluggertje

Hopelijk wordt hij zo opgewonden dat hij zich niet meer kan beheersen en seks met je heeft. 

Ook al duurt het twee minuten, het is een begin. Geen zin in seks na het krijgen van je kind, kan namelijk niet voor eeuwig duren. 

Van daaruit kun je het verder uitbouwen tot een dagelijks vluggertje. Heb je dat voor elkaar en komt zijn geilheid op gang? Dan kun je deze verder uitwerken.

Doe een oproep aan het primitieve deel van zijn brein

Als deze techniek niet helpt en er echt wat aan de hand is, kun je wat doen met de rest van mijn tips.

Maar lees alsjeblieft niet verder voordat je het meest primitieve deel van zijn brein hebt aangesproken.

Je zult zien dat met genoeg doorzetten hij alsnog in de stemming komt.

 • Daarmee is het niet gezegd dat dit trucje vaker dan drie-vier keer werkt of dat jullie in de "vluggertjes-fase" blijven steken.

Als er echt wat mis is komen jullie niet verder dan dat. Prima, maar dan heb je onderstaande tips nog. Probeer eerst om een goede pot seks te starten zonder verdere voodoo uit te halen.


#2: Snap wat de zwangerschap met hem doet

Laten we eerlijk zijn. Tijdens de zwangerschap en de periode daarna waren er genoeg momenten waarop jij niet op je aantrekkelijkst was...

...sorry dames, maar het is wel de waarheid.

Denk aan:

 • Ochtendmisselijkheid
 • exclamation-triangle
  Opvliegers
 • exclamation-triangle
  Stemmingswisselingen
 • exclamation-triangle
  Algehele stress van het nieuwe ouderschap

Mannen vinden hun zwangere vrouw doorgaans heel aantrekkelijk. Zolang alles voor de wind gaat. Maar als je hormonen beginnen op te spelen en je chagrijnig wordt of fysieke klachten krijgt, dan is zijn eerste prioriteit om voor jou te zorgen.

Gepassioneerd de liefde bedrijven, al dan niet op de keukentafel, verdwijnt uit zijn aandacht.

Verschuiving van prioriteiten

Dat wil niet zeggen dat jij je sex appeal hebt verloren. Verre van. Maar je emoties, gedrag en uiterlijk drijven hem in een zorgzame rol. Als het een heftige zwangerschap was - of je man is gewoon erg zorgzaam - dan kan hij in deze "Ik moet zorgen voor vrouw en kind"-modus blijven steken.

Dat is niet vreemd. Hij voelt zich verantwoordelijk voor jouw welzijn en dat van jullie kindje. En niets wat je doet kan hem hier vanaf brengen. Als dit een nieuwe verantwoordelijkheid voor hem is en hij deze heel serieus neemt, dan kan dit al zijn behoefte aan seks compleet naar de achtergrond dringen.

In de vorige tip benoemde ik al dat hem simpelweg verleiden heel wat kan doen om hem uit die mindset te halen.

Mannen zijn op dit vlak vrij simpel en, ehm, makkelijk te overtuigen.


Als dit niet werkt kan het zijn dat hij zo in zijn zorgzame rol is dat hij er niet uit durft te stappen. Omdat hij bang is dat het misgaat of simpelweg niet weet hoe.

Laat zien met je gedrag dat je niet meer kwetsbaar bent

Misschien doe je vaak een beroep op zijn zorgzame kant. Elke man heeft zijn limiet. Als die is bereikt heeft hij moeite met teruggaan van zorgzaam naar opgewonden.

Als je hem laat zien dat je minder zorg nodig hebt of alles onder controle hebt, krijgt hij meer ruimte om zijn seksdrift aan je te laten zien.

Zeg bijvoorbeeld:

 • "Goh, wat ben ik blij dat ik helemaal hersteld ben van de bevalling. Alle hechtingen zijn geheeld en ik voel me weer in topconditie."
 • arrow-right
  "Wow, wat moet ik lastig geweest zijn toen ik zo chagrijnig was in het tweede trimester. (Luister een momentje naar zijn geblaat hierover). Je hebt goed voor me gezorgd. Ik wil je bedanken...."
 • arrow-right
  "Nou, ik ben blij met de komst van de baby. Nu kunnen we voor hem/haar zorgen. Ik doe vannacht wel." Hiermee laat je zien dat je sterk in je schoenen staat. Hoe sterker je lijkt (en hoe minder bang hij is dat hij iets niet aan je kan overlaten), hoe meer ruimte zijn geilheid krijgt.

#3: Wacht tot hij in rustiger vaarwater is

Ik kan niet in het hoofd van je man kijken. Maar als hij is zoals de gemiddelde mannelijke klant wiens vriendin net is bevallen, dan heeft hij wel behoefte aan seks maar nog meer aan bescherming van zijn verse kroost.

Als hij ziet dat jij heel goed voor jullie baby zorgt en hij helemaal vertrouwt dat het goedkomt, dan krijgt hij meer ruimte om zijn opwinding te volgen.

We leven niet meer in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Dus het is logisch dat jullie taken in het huishouden delen, inclusief de verzorging van jullie baby. Maar als jij hem laat zien dat je tijdens jouw taken alles onder controle hebt en vol liefde met de baby omgaat, zal hem dit tot rust brengen.

Geen zin in seks is na de zwangerschap is niet iets dat hij met opzet doet. Hij heeft meer aan zijn hoofd.

Los daarvan: "de meeste nieuwe vaders hebben tijd nodig om aan hun nieuwe rol te wennen en hebben in die fase minder zin in seks. Zo blijkt uit dit artikel."

Helaas is het zo dat veel stress het moeilijk maakt voor hem om geil te worden. Zijn ding kan zelfs weigeren als hij te gestrest is. En tijdens jullie zwangerschap en na de bevalling is er genoeg voor hem om zich zorgen over te maken. Vooral over dingen waarmee je hem niet kunt helpen.

 • Is er genoeg geld om zijn kinderen een mooie toekomst te kunnen geven?
 • exclamation-triangle
  Heeft hij genoeg energie om te blijven werken en zijn taken te vervullen voor de verzorging van jullie kindje?
 • exclamation-triangle
  Hoe wil hij zijn kinderen opvoeden? Wat moet hij daarvoor doen? Kan hij dat wel?

Al die onzekerheden kunnen hem opvreten.

En de meeste mannen hebben geen manier om hier goed mee om te gaan.

Jij kunt je moeder bellen met vragen over het opvoeden van je kind. Hij zou zijn vader kunnen bellen maar dan is de kans klein dat hij een nutteloos antwoord krijgt.


Mannen verwerken hun emoties niet door erover te praten maar door actie te ondernemen. Het kan wellicht helpen als hij met andere mannen hierover praat maar het lost het probleem niet op.

 • check
  Het beste advies wat ik je kan geven is om hem te steunen in deze tijden van stress. Vertel hem dat jij er alle vertrouwen in hebt dat hij eruit komt omdat hij zo'n sterke man is. Push hem niet als hij gestresst is en wees niet een andere bron van stress. Je kunt hem proberen te verleiden maar that's it.

Vraag hem wat hem dwarszit

Waarschijnlijk geeft hij je een half antwoord maar je kunt grotendeels de oorzaak van zijn zorgen ontdekken. Zijn dit zorgen waar jij vat op hebt? Dan kun je hem geruststellen.

 • Is hij bang dat je nog niet genezen bent daar beneden? Vertel hem dat alles in topconditie is en dat je klaar bent voor actie
 • arrow-right
  Wil hij geen seks na de bevalling omdat hij je slaap gunt nadat je zo goed voor de baby hebt gezorgd? Vertel hem met een knipoog dat je beter slaapt als hij je eerst op en top vrouw laat voelen

Alle zaken waarbij hij aannames doet over wat jij voelt kun je makkelijker weerleggen. En het zal je verbazen wat mannen allemaal denken dat onjuist is. 


#4: Spreek tot zijn verbeelding

Als hij gestrest is en niet wil vrijen kun je twee dingen doen:

 • Met spullen gooien tot hij wel opgewonden raakt. Spoiler alert: dit werkt niet
 • arrow-right
  Masturberen en daarna aan jezelf werken

Dit laatste klinkt wat gek. "Hoe bedoel je Luuk, aan jezelf werken?"

Heel eenvoudig. Hij ziet je nu vaak in de moederrol. Maar dat is niet het enige wat je in huis hebt. Misschien ben je dat zelf even vergeten omdat je compleet gefocust was op goed zorgen voor je baby.

Als hij te gestrest is kun je dat moment aangrijpen om dingen te doen die je een sensueel gevoel geven en die je een sensuele uitstraling geven. Je kunt dit doen waar hij bij is of puur voor jezelf.

Voor jezelf:

 • check
  Ga naar de sportschool om de laatste zwangerschapskilo's eraf te trainen
 • check
  Kook gezond en eet niet teveel bewerkt voedsel. Hierdoor verlies je gewicht
 • check
  Maak een wandeling in de natuur om je te ontspannen en je vrij te voelen
 • check
  Koop een nieuw setje of een andere outfit die er stout uitziet
 • check
  Wissel je trainingsbroek en zwangere vrouwenkleding om voor spullen die je een geweldige en sensuele uitstraling geven

Als je bij hem in de buurt ben kun je jouw vrouwelijkheid benadrukken door de rol van verleidster te spelen (in plaats die van moeder en verzorger):

 • Draag dat net iets te korte jurkje
 • check
  Laat per ongeluk iets vallen
 • check
  Werp een stoute blik in zijn richting
 • check
  Draag een shirt dat je nog grote borsten benadrukt
 • check
  Masturbeer op een plek waar hij het kan horen maar niet kan zien

Je op zo'n manier kleden en gedragen, brengt gedachtes van seks in zijn hoofd.

Als je het niet zo "obvious" doet maar je simpelweg focust om jezelf meer in de stemming te brengen en aantrekkelijk te maken zal hij dat onbewust oppikken.

Zijn brein krijgt het signaal:

"Deze vrouw is niet zwanger of verzorgende maar klaar voor actie."

Ik wil benadrukken dat het zijn problemen zijn die zijn zin in seks verpesten.

Maar hoe aantrekkelijker jij jezelf maakt en hoe meer je jouw rol als opgewonden vrouw benadrukt, hoe meer het in zijn hoofd komt. En hoe groter de kans dat hij alles aan de kant schuift om een goede pot seks met je te hebben.

Dit is de ideale manier om geen zin in seks na de zwangerschap te voorkomen. 


#5: Streel zijn ego

Elke man wil zich een superman voelen. Helaas is er maar één superman. Hij bestaat niet in het echt maar alleen in stripboeken.

Echte mannen moeten het dus met hun illusie doen. Seks is een manier om die illusie in stand te houden. Als hij jou laat komen als een fontein of als een beest met jou te keer gaat, dan voelt hij zich sterk.

Één van de redenen waarom het belangrijk is om seks te hebben met je vriend, is zodat hij zich "het mannetje" in de relatie blijft voelen.

Zonder seks kan dit gevoel bij hem afnemen. En dat is geen goede zaak. Het is dan niet gek dat hij geen zin in seks heeft na de geboorte van jullie kind. 

Gelukkig is het zo geregeld dat hem dit Superman-gevoel geven kan leiden tot een zichzelf waarmakende voorspelling:

 • check
  Jij zegt iets wat hem sterk doet voelen
 • check
  Hij voelt zich goed over zichzelf in de relatie
 • check
  Hij krijgt meer zin in seks

Hem complimenteren met zijn prestaties, algehele manier van doen of zijn kracht bieden tegenwicht aan al zijn stress. Dit geeft hem het gevoel dat hij het goed doet in zijn relatie en in zijn leven. Hij krijgt het gevoel een winnaar te zijn en dit wekt lust op bij hem.

 • Vertel hem dat je onder de indruk bent van hoe serieus hij zijn vaderschap neemt
 • arrow-right
  Complimenteer hem na een lange dag werken: "Ik weet dat je zo hard werkt om een goede toekomst te regelen voor mij en voor ons kindje"
 • arrow-right
  Als hij je kust, pak hem bij zijn armen en zeg "wow... wat zijn deze toch stevig"
 • arrow-right
  Als hij iets seksueels doet, vertel hem dat hij de enige man is die jou ooit "zo'n gevoel" heeft gegeven. Terwijl je tegen hem aan kruipt of hem zachtjes kust

#6: Doe aan orale seks

Ik heb een voorstel. Het is ietwat controversieel maar ik weet uit mijn coachingspraktijk dat het altijd werkt.

Ben je er klaar voor?

Door hem te pijpen (of anderszins te stimuleren) kun je de geile gevoelens weer bij hem naar boven halen. Dit leidt tot meer seksuele gedachtes en behoeftes. Die uiteindelijk zullen uitmonden in veel goeie vrijpartijen.

Laat hem een keer wakker worden doordat jij hem pijpt. Of begin hem spontaan een keer te pijpen voor het slapengaan.

Dit is niet bedoelt om als definitieve fix te dienen voor zijn gebrek aan initiatief. Het is ervoor bedoelt om zijn lust weer op gang te brengen en hem te inspireren van zijn luie kont af te komen.

Gepijpt worden is een hele ervaring voor een man. Hij voelt zich helemaal "the man" en tegelijkertijd komt hij nog klaar ook. 

Je streelt zijn ego (en niet alleen zijn ego) en laat hem weer even voelen hoe goed seks kan zijn. Ga maar na. Een gestreste man die veel aan zijn hoofd heeft is moeilijker te overtuigen om seks te hebben dan een man die zich als volgt voelt:

Een goed getimede pijpbeurt kan hem helpen te ontspannen, zich niet zo druk te maken en om weer open te staan voor de mogelijkheid om vaker met je naar bed te gaan.


#7: Zorg goed voor hem (en voor jezelf)

De baby is daar. Zijn of haar komst gooit jullie levens op zijn kop. En je man heeft geen oneindige energie, net als jij.

 • Gebroken nachten zorgen ervoor dat hij geen zin in seks heeft na de zwangerschap. Zijn testosteronspiegel daalt en daardoor is hij minder opgewonden

Ditzelfde geldt voor een gebrek aan gezond eten en beweging. Zijn vermogen om seksueel actief te zijn hangt dus samen met hoe goed hij voor zichzelf zorgt.

En als zijn partner kun je hem daar een handje mee helpen:

 • check
  Kook gezond. Groenten, vlees en een beetje rijst of aardappelen. Geen zoete rommel of gefrituurde snacks. Hij heeft voedingsstoffen nodig om goed te blijven functioneren en zijn hormonen op peil te houden
 • check
  Zorg ervoor dat hij voldoende slaap krijgt. Ga op tijd naar bed, zodat hij acht uur krijgt. Sommige van jullie nachten zullen onderbroken worden en dat is dan maar zo. Maar jullie kunnen de volgende nachten wel op tijd in bed kruipen
 • check
  Laat hem een aantal uur voor het slapengaan geen TV kijken. Dit verstoort zijn slaap. Zeg dit niet letterlijk tegen hem maar vraag of hij je voor het slapengaan ergens mee wil helpen
 • check
  Heeft hij een kantoorbaan? Dan krijgt hij te weinig beweging. En dat weet hij. Ga samen met hem wandelen of sporten. Hoe intenser hoe beter

#8: Informeer naar zijn meest stoute fantasie

Hem opwinden gaat een stuk makkelijker als je weet wat de dingen zijn die hij altijd nog eens zou willen doen in bed.

Het kan zijn dat de sleur in jullie seksleven is gekomen. Als jij begint te vertellen over jouw diepste verlangens en de dingen die je altijd al een keer hebt willen doen, zal dit hem waarschijnlijk opwinden. Maar wanneer je hem naar de zijne vraagt kun je dit gebruiken om hem het hoofd op hol te brengen.

Helaas zullen de meeste mannen niet vrijwillig hierover praten. Maar je kunt het gesprek rustig met hem aangaan door eerst over de jouwe te vertellen. En hem, als de stemming daar is, dingen te vragen als:

 • check
  "God, volgens mij heb je meer ervaring dan ik. Wat is het geilste dat je ooit hebt gedaan?"
 • check
  "Wat wil je doen op seksueel vlak voordat je doodgaat?"
 • check
  "Ik vind het zo opwindend, dat jij je fantasie gebruikt wanneer jij je aftrekt. Waar denk je dan aan?"
 • check
  "Wat vond jij onze geilste vrijpartij?"

Dit soort herinneringen ophalen of praten over waar jullie behoefte aan hebben kan enorm helpen om de sfeer terug te brengen. En je zult aanknopingspunten vinden om hem op een later moment mee op te winden.

Wat vinden mannen zoal leuk?

 • check
  Lingeriesetjes
 • check
  Een spannende striptease
 • check
  Seks op een onverwacht moment
 • check
  Seks op een onverwachte plek
 • check
  Dat jij hem bespringt en in zijn oor fluistert "ik wil je nu, hier op de motorkap" (of waar je dan ook bent)
 • check
  Dat je voor hem kookt en daarna seks met hem hebt
 • check
  Dat je hem complimenten geeft op zijn mannelijke uitstraling

#9: Doe dit om weer in conditie te komen

Helaas kan de zwangerschap negatieve gevolgen hebben op je eigen seksdrive. En je vagina krijgt natuurlijk een flinke schok te verwerken door de geboorte. Dit kan klachten geven die binnen drie tot zes maanden wegtrekken.... En die in uitzonderlijke gevallen langer blijven hangen.

Je kunt in een fase terecht komen die wat weg heeft van de menopauze:

 • Stemmingswisselingen
 • exclamation-triangle
  Opvliegers
 • exclamation-triangle
  Vaginale droogheid

Bovenstaande punten zijn het gevolg van hormonale problemen. Je kunt hier weinig anders aan doen dan afwachten en naar je dokter gaan als het te lang duurt.

Je kunt eventueel de symptomen bestrijden:

 • Je vagina zal wijder zijn na de bevalling. Doe kegeloefeningen om de spieren in je vagina weer strakker te maken. Dit verbetert het genot voor zowel jezelf als je vriend (je krijgt er hardere orgasmes van)
 • arrow-right
  Gebruik glijmiddel tegen vaginale droogheid. Glijmiddel op waterbasis is het meest geschikt
 • arrow-right
  Als je borstvoeding geeft kun je het beste kolven voor het vrijen. Zo krijg je geen last van lekkage

#10: Wat je verder kunt doen om zijn seksdrive te stimuleren

Als hij geen zin heeft in seks heeft na de bevalling, danis de kans groot dat dit je frustreert. Waarschijnlijk is jullie relatie er de laatste tijd niet beter op geworden.

Ik wil je wat algemene tips geven om er te zijn voor je man. Ik ben geen relatie-expert maar ik weet hoe belangrijk het voor mannen is om rust te vinden in een relatie. Is die er niet, dan wordt het moeilijk zijn problemen op te lossen en om veel opwinding richting jou te voelen.

 • check
  Zorg ervoor dat hij tijd voor zichzelf heeft. Na zijn zorgtaken en werk heeft hij tijd nodig om op de reset-knop te drukken. Door een computerspel te spelen, in de garage aan zijn auto te sleutelen of iets anders voor zichzelf te doen
 • check
  Stuur hem op pad met zijn vrienden. Laat hem af en toe een avondje flink losgaan of lomp doen met zijn kameraden. Hij waardeert jouw vrouwelijkheid naderhand des te meer
 • check
  Blijf benadrukken hoe mannelijk je hem vindt. Geen enkele man wil het gevoel dat hij onder de plak zit. Hij wil voor zijn kinderen en voor zijn vrouw zorgen maar hij wil niet het gevoel krijgen dat hij je beste vriendin is of dat jij de baas over hem bent

Als je meer wilt weten over hoe je hem zich zo mannelijk mogelijk kan laten voelen raad ik je dit artikel aan van Tim Veninga

"Het Meesterminnares Principe"

Het is erg vervelend als je man geen seks meer wil, maar geloof mij, mannen hebben over het algemeen ene hoog libido dus dat komt vanzelf weer op gang. 

Als dat zo is, moet je hem natuurlijk alles geven dat je in huis hebt. 

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij opnieuw zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>