9 Tips Om Zijn Gemiddelde Seksduur Te Verhogen Zonder Pillen

Seks is iets wat je het liefst eeuwen laat duren. En toch is de gemiddelde seksduur redelijk kort. 

Hoe dit komt? Omdat een man over het algemeen snel klaarkomt en de seksbeurt 9 van de 10 keer dan ook klaar is. 

In dit artikel geef ik je verschillende trucjes om zijn seksduur te verhogen zonder ook maar al te gekke fratsen uit te halen. 

More...

De gemiddelde seksduur van de gemiddelde man en vrouw

Waarom je de gemiddelde seksduur zou willen verhogen?

Omdat de gemiddelde man letterlijk 5 minuten en 34 seconden nodig heeft om klaar te komen en de vrouw gemiddeld veel langer nodig heeft om klaar te komen. Maar liefst 20 minuten. Dat ligt niet bepaald dicht bij elkaar. 

Wanneer een man alleen aan zichzelf zou denken dan zou jij dus nooit aan je trekken komen. Maar dat wil ik jou natuurlijk niet ontnemen. 

De seks houdt negen van de tien keer op wanneer een man is klaargekomen. Voorspel duurt bij stellen gemiddeld 15,4 minuten. Dat houdt in dat de gemiddelde vrouw net klaar kan komen, maar echt leuk is anders. 

Heb jij een vent die hier het probleem niet van inziet? Dan is het misschien goed om de gemiddelde seksduur van je man zelf te verhogen. Of misschien nog beter om hem te dumpen, als hij het nut er niet van inziet. Maar dat is natuurlijk niet aan mij;)

"Ik hoor je denken... Hoe kan ik in godsnaam ZIJN orgasme uitstellen?"

Er zijn verschillende trucjes die jij kunt uitvoeren om jullie seksduur te verhogen. De kans dat jij aan je trekken komt is dan veel groter. Niet alleen is de kans op een orgasme groter, maar de kans dat jullie beide van seks genieten is ook veel groter.

Het is immers geen wedstrijdje. Helaas ben jij namelijk degene die er de dupe van is. 

#1: Leg de druk niet op "het klaarkomen"

Het probleem van veel mannen die behoorlijk snel klaarkomen, is dat ze bang zijn om snel klaar te komen. 

Ik weet dat het gek klinkt.

De angst van mensen komt vaak uit doordat ze er extra op gefocust zijn. 

Als een man tijdens jullie sessie dus continu denkt aan het feit dat hij nog niet moet klaarkomen, dan neemt de druk alleen maar extra toe. Hetgeen wat er vervolgens gebeurt is "snel klaarkomen". 

Het is dus belangrijk dat hij geen druk ervaart.

Je kunt het dus best bespreekbaar maken, maar doe dit op een hele subtiele manier. Maak vooral geen verwijten. 

Zijn huidige doel van de seks is hoogstwaarschijnlijk: "klaarkomen". Hierdoor laat hij seks altijd om zichzelf draaien. Maar het is beter om de definitie van seks te veranderen naar samen genieten en "we zien wel wat er gebeurt"

Breng het dus ook op die manier. Vraag hem desnoods of hij jou eerst kan verwennen voordat jullie beginnen met rampetampen, maar ook tijdens het penetreren moet hij de focus meer bij jou leggen.

Wanneer hij meer gefocust is op jou (door jou te laten genieten), denkt hij minder aan zijn eigen orgasme, waardoor de gemiddelde seksduur zonder enige moeite zal verhogen. 


#2: Neem samen een drankje van tevoren

Dit is niet iets wat ik zomaar aan iedereen meegeef. 

Alcohol kan normaal gesproken namelijk veel in de war schoppen. Maar dat is het effect wat we bij jullie juist willen creëren. 

Onderzoek laat namelijk zien dat het drinken van alcohol ervoor zorgt dat het langer duurt om klaar te komen. Dit geldt zowel voor jou als voor hem. 

Bij jou is dat misschien niet ideaal, maar bij hem zeker wel. 

Maar let op: wanneer hij teveel alcohol drinkt dan kan hij zijn vriend niet overeind krijgen en dan wordt het hebben van seks helemaal niks. 

Het lastige is dat geen onderzoek kan laten zien bij hoeveel alcohol dit voordeel het grootste is, zonder dat hij hem niet meer omhoog kan krijgen. 

Dit is natuurlijk ook verschillend per persoon.

Het is dus verstandig om in eerste instantie niet meer dan 2 tot 3 glazen alcohol te drinken. Idealiter stop je zelf na één glas aangezien het bij jou anders ook langer duurt én dat wil je nu net voorkomen. 

Ik moet wel eerlijk zeggen, dat dit geen oplossing is om je gemiddelde seksduur te verhogen. Maar voor nu is het wel een trucje dat werkt. Ondertussen kan jij je verdiepen in andere tips. 


#3: Doe lang aan voorspel

Dit is een tip die in elk ander artikel van mij terugkomt. 

Hij is ook op alle vlakken belangrijk. Het zorgt ervoor dat jij:

 • check
  Sneller aan je trekken komt
 • check
  Jij goed nat wordt
 • check
  Je meer van seks geniet
 • check
  Je mannetje intens kunt laten genieten

En zo kan ik nog wel honderd opnoemen. Maar met name die eerste is belangrijk voor dit artikel. 

Mannen willen normaal gesproken zo snel mogelijk hun vriend in je steken. Dat is toch hetgeen wat zo extreem lekker voelt. Maar wanneer je de seksduur wilt verhogen dan is dit niet handig. 

Hij moet de oven eerst voorverwarmen voordat hij het stuk vlees erin doet...

Wanneer je hem lang streelt, kust en masseert dan is de kans groot dat hij ditzelfde bij jou doet. Doet hij dit niet? Dan kun je het hem uitleggen. Niet tijdens de vrijpartij, maar daarna. 

Jij geniet meer van seks als hij jou al heeft laten klaarkomen. En de kans op een tweede orgasme is dan veel groter. 

Geef je man achteraf wel altijd complimenten wanneer hij iets goeds gedaan heeft. Een man voelt zich geweldig wanneer hij iets goeds heeft gedaan en zal de volgende keer hetzelfde opnieuw proberen. Dat betekent bonuspunten voor jou;)


#4: Gebruik een condoom

Weet je wel, dat rubbertje dat een man het liefst spontaan vergeten is zodra hij met je naar bed wilt...

Een condoom zorgt er volgens veel mannen voor dat hij minder voelt. En dat is precies de reden waarom ze het liever zonder doen.

Maar dat kunnen jij en je partner als voordeel gebruiken. 

Een condoom zorgt er dus voor dat hij minder voelt tijdens penetratie. Hierdoor wordt zijn penis minder gestimuleerd. En minder stimulatie zorgt er op zichzelf weer voor dat zijn gemiddelde seksduur verhoogt. 

Hoe dikker de condoom, hoe minder hij voelt en hoe langer hij het volhoudt. Dit is dus net als alcohol niet per se een oplossing, maar het zorgt er wel voor dat jij beter aan je trekken kunt komen. En dat is toch een kleine win win situatie.

Je hebt verschillende condooms op de markt beschikbaar. Er zijn speciale condooms gemaakt voor mannen om het langer vol te houden. Deze condooms bevatten aan de binnenkant een verdovende stof. Een voorbeeld van zo'n stof is Benzocaïne. Deze stof komt vrij bij lichaamstemperatuur en zorgt ervoor dat je eikel lichtelijk verdooft. 


Let op: de condooms kunnen een psychologische afhankelijkheid creëren. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat je bijna niks meer voelt, terwijl seks toch echt een fijn gevoel zou moeten zijn. En laat ik nog maar niet beginnen over het geld dat je kwijt bent...


#5: Smeer lekker veel glijmiddel 

Glijmiddel...

...er is geen beter vriendje dan dat. 

Normaal gesproken wordt het veel gebruikt als een vrouw niet goed nat kan worden, maar het is ook zeker een fijn middel voor andere doeleinden. 

Het zorgt ervoor dat alles iets minder stroef verloopt. Dat betekent dat het voor minder wrijving zorgt. Niet alleen wanneer hij masturbeert, maar ook wanneer jullie seks hebben. 

Glijmiddel vermindert de wrijving voor hem zonder dat jij op het genot hoeft in te leveren. Hierdoor kan hij het langer volhouden zonder vroegtijdig klaar te komen en kun jij makkelijker aan je trekken komen. 

Welke soort glijmiddel je gebruikt, maakt niet zoveel uit.

 • check
  Glijmiddel op waterbasis droogt wat sneller uit dan die op siliconenbasis
 • check
  Glijmiddel op waterbasis is dan wel weer veilig te gebruiken met een condoom

Niet geheel onbelangrijk als je iemand nog niet zo lang kent. Dit voorkomt dat de condoom oplost en dat jullie SOA's aan elkaar doorgeven. 

Zijn jullie al langer partners en gebruiken jullie geen condoom? Dan raad ik die op siliconenbasis aan. Die kun je namelijk ook voor heel veel andere doeleinden. 


#6: Verricht zelf wat meer werk

Over het algemeen leveren de mannen toch wel het meeste werk in bed. 

Jij ligt lekker op je rug te genieten terwijl hij zich uitslooft. Tuurlijk is dit niet altijd het geval, maar ik kan je garanderen dat de man vaker het werk doet dan jij. 

En daar ga jij verandering in brengen.

Inspanning zorgt ervoor dat hij zijn spieren samentrekt en dat verhoogt de spanning in zijn lichaam. Meer spanning zorgt ervoor dat hij sneller klaarkomt. Dus moet jij ervoor zorgen dat hij minder inspanning levert zodat je de gemiddelde seksduur kunt verhogen. 

 • Leg hem op zijn rug, laat hem ontspannen en doe zelf het werk

Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om zelf af en toe de leiding te nemen en al helemaal wanneer dit resulteert in een lange vrijpartij. 

Dit hoeft natuurlijk niet elke keer. Maar als je zin hebt in een lange vrijpartij, kan dit zeker een optie zijn. 


#7: Kies de juiste standjes

Net zoals dat inspanning ervoor kan zorgen dat hij sneller klaarkomt, kunnen bepaalde standjes daar ook voor zorgen. 

Een hele wijze tip in dit artikel is dan ook:

Kies de juiste standjes om zijn gemiddelde seksduur te verhogen.

En ook hier kun je heel mooi invloed op uitoefenen. 

Het is belangrijk dat de standjes die jullie kiezen, bij hem voor minder stimulatie en inspanning zorgen. 

Waar moeten deze standjes aan voldoen?

 • check
  Hij moet zich minder inspannen, oftewel hij moet het werk niet verrichten
 • check
  De standjes moeten niet voor diepe penetratie zorgen
 • check
  Het moet geen standje zijn waarbij je vagina vernauwt

Alle drie zijn belangrijk. De eerste zorgt voor minder inspanning en de laatste twee zorgen voor minder stimulatie van zijn penis. 

De standjes die ik je absoluut niet aanraad zijn de volgende:

 • Doggy style
 • exclamation-triangle
  Op je buik
 • exclamation-triangle
  Missionaris
 • exclamation-triangle
  Deep impact

Bij al deze standjes is de penetratie diep en dus extra stimulerend voor zijn penis. Daarnaast kun je de standjes met je benen bij elkaar uitvoeren, waardoor je vagina vernauwt. 

Idealiter kies je voor standjes waarbij jij het werk doet, je benen niet te dicht bij elkaar liggen en waarbij geen diepe penetratie mogelijk is. De standjes die daarvoor zorgen zijn:

 • check
  De cowgirl. Jij zit bovenop en bepaalt het tempo. Probeer niet te diep en te snel te penetreren. Dit standje wordt door mannen als minder gevoelig ervaren. Daarentegen vinden ze het wel ontzettend geil vanwege het prachtige aanzicht. 
 • check
  Zij aan zij. Dit standje is gelijk aan lepelen alleen lig je met de gezichten naar elkaar toe. Diepe penetratie is niet mogelijk, je vriend hoeft maar weinig te bewegen en jij kan makkelijk je benen in de lucht gooien zodat je vagina minder nauw is. 
 • check
  Lepel met één been in de lucht. Deze is eigenlijk gelijk aan de voorgaande alleen lig jij hier met je rug richting je vriend. Gooi één been in de lucht en jullie zijn klaar voor een lange vrijpartij. 
 • check
  Doggy style waarbij jij het werk doet. Ga in doggy style zitten. Wel belangrijk dat je met je benen wijder op je knieën gaat zitten. Het is de bedoeling dat jij vervolgens naar voor en achteren beweegt. Op deze manier hoeft de penetratie niet diep te zijn en verricht jij het werk. Niet te vergeten dat hij een prachtig uitzicht heeft op je bilpartij. 

#8: Laat hem van tevoren masturberen

Dit is natuurlijk niet helemaal eerlijk. 

Jij kunt hier namelijk weinig aan doen. Maar hij kan hier zelf wel heel goed op inspelen. 

Als hij de druk van de ketel haalt, dan kan dit zijn gemiddelde seksduur verhogen zonder het gebruik van:

 • Pillen
 • exclamation-triangle
  Middeltjes
 • exclamation-triangle
  Condooms. 

Je kunt hem hier natuurlijk een handje bij helpen. 

Seks komt vaak niet zomaar uit de lucht vallen. Negen van de tien keer weten jullie beide wat jullie te wachten staat. De kans dat hij er dan over na gaat denken is groot. De druk op de ketel neemt alleen maar toe. 

Tegen de tijd dat jullie dan daadwerkelijk seks hebben, dan staat je zaakje op springen en heeft hij maar 60 seconden nodig om zijn geladen pistool af te vuren. 

Dus dat moet anders. "Maar hoe dan Luuk?"

Laat hem 3 uur voor jullie vrijpartij masturberen. Hierdoor is de druk van de ketel als jullie beginnen met vrijen. Hierdoor neemt de gemiddelde seksduur flink toe. 

Let wel op: laat hem niet masturberen vlak voordat jullie van bil willen gaan. De kans dat zijn lul dan niet omhoog komt, is aanwezig. En moeten dealen met "te snel klaarkomen" is voldoende voor een dag. Laat daar niet ook nog "ik kan mijn lul niet hard krijgen" bijkomen. 


#9: Zorg voor een ontspannen sfeer

De enige reden dat mannen een orgasme krijgen is door de opbouw van spanning in het lichaam. 

Er zijn natuurlijk veel meer factoren bij betrokken, maar die zorgen er in principe voor dat de spanning sneller opbouwt. Nu zijn er twee verschillende soorten spanning:

 • check
  Fysieke spanning
 • check
  Mentale spanning

Gelukkig zijn beide te beïnvloeden om zijn gemiddelde seksduur te verhogen. De fysieke spanning hebben we hierboven al benoemd. Jij kunt het meeste werk verrichten, het juiste standje kiezen en het wat rustiger aan doen

Mentale spanning is iets wat hij zelf moet aanpakken. Onder mentale spanning valt onder andere:

 • Relatieproblemen
 • exclamation-triangle
  Werkproblemen
 • exclamation-triangle
  Geldproblemen

Als hij deze problemen ervaart, dan kan de spanning in het lichaam hoog zijn waardoor de kans op vroegtijdig klaarkomen groter is. 

Weet jij dat hij één van deze problemen heeft? Dan kun je proberen hier met hem over te praten. Dat lucht vaak al heel erg op. Is dit niet voldoende? Dan wordt het misschien tijd om een psycholoog in te schakelen. 

Ook kan mindfulness of meditatie hem helpen om zich minder druk te maken over dingen waar die geen controle over heeft. 

"Het Meesterminnares Principe"

Met bovenstaande tips moet jullie gemiddelde seksduur toch wel flink kunnen verlengen. Maar niet alleen de kwantiteit van de seks is belangrijk. Ook de kwaliteit doet er toe. 

Een lange vrijpartij ervaren wil natuurlijk niet automatisch zeggen dat je een ster in bed bent. Een zee-ster misschien.. 

...en dat is niet iets om trots op te zijn. Om dat te voorkomen, heb ik iets leuks voor je:

Ook wel het Meesterminnares Principe genoemd.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk


Floor
 

>
Leer Hier In 5 Stappen Hoe Jij Zijn Droomvrouw In Bed Wordt
x

Send this to a friend