Hoe kom ik spuitend klaar? 5 Stappen Om Jezelf Te Laten Squirten

Inhoudsopgave

HOE KOM IK SPUITEND KLAAR? 5 STAPPEN OM JEZELF TE LATEN SQUIRTEN

Als je wel eens gehoord hebt dat vrouwen kunnen squirten, kan dat je nieuwsgierig maken.

"Hoe kan ik ook spuitend klaarkomen? En hoe voelt dat?"

Wil jij leren squirten? Dan is dit artikel voor jou.

Het is moeilijker dan je denkt, tenzij je precies weet welke stappen je moet volgen.

In dit artikel leg ik je uit wat squirten is, hoe het werkt en hoe je het doet (alleen of met je partner).

More...

Maar eerst:

Hoe kan ik leren squirten?

Hoe kom ik spuitend klaar, is een veelbesproken vraag op het internet. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik als sekscoach, het ook ontzettend geil vindt, als een vrouw squirt. 

Bij squirten of spuitend klaarkomen komt er vocht uit je vagina tijdens het orgasme. Sommige vrouwen hebben het elke keer als ze klaarkomen, bij andere alleen als ze zichzelf op een bepaalde manier stimuleren. Behoor je tot die laatste groep, dan is dit artikel voor jou.

De grote hamvraag van dit artikel is dus: "Hoe squirt je?"

Ik geef je zo een stappenplan om als vrouw voor de eerste keer te squirten. Ook als je het een aantal keer hebt geprobeerd maar het niet gelukt is, weet ik zeker dat het met mijn stappen wel gaat lukken.

Squirten is een geavanceerde sekstechniek. Heb je nog niet zoveel ervaring? Bijvoorbeeld omdat je nog geen clitoraal orgasme hebt gehad? Lees dan mijn handleiding over klaarkomen voor vrouwen.


Stap 1: Ken je anatomie

Leren squirten wordt een stuk makkelijker als je begrijpt hoe het werkt daar beneden.

Kijk allereerst naar dit plaatje:

Je ziet de G-spot zitten aan de bovenste vaginawand. Als je met je vingers naar binnen zou gaan met de nagelkant naar beneden, dan eindig je ongeveer bij het tweede kootje. Dit is het plekje wat je straks zal stimuleren om te squirten.

De G-plek is zelf niet direct verantwoordelijk voor het veroorzaken van een spuitend orgasme.

Je kan een G-spot orgasme krijgen en in dit artikel leer je hoe dat werkt, maar squirten is iets anders.

Iets boven je G-spot liggen de para-urethrale klieren, ook wel de klieren van Skene genoemd. Hier wordt het vaginaal vocht door afgegeven.

Als je opgewonden raakt, wordt je G-spot gevoeliger en wordt de klier groter. Door je G-plek te stimuleren, worden indirect de klieren gestimuleerd.

Deze klieren zorgen er ook voor dat je een natte poes krijgt als je geil wordt.

Als je ontspannen en opgewonden genoeg bent, kunnen deze in één keer hun hele lading lossen. Daardoor krijg je het effect van spuitend klaarkomen.

Veelgestelde vragen over: "Hoe kan je spuitend klaarkomen/ squirten"

 • chevron-right
  Wat vindt mijn vriend ervan als ik spuitend klaarkom?

Het merendeel van de mannen vindt het heel opwindend om dit te zien. En nog opwindender als hij je op die manier kan laten komen.

 • chevron-right
  Kan je mijn vriend leren hoe hij mij kan laten squirten?

Ja. Dit artikel heb ik geschreven voor mannen die hun vriendinnen spuitend willen laten klaarkomen.

Maar, ik raad je aan daar niet mee te beginnen als je nog nooit eerder hebt gesquirt. Het is veel makkelijker voor hem om jou spuitend klaar te laten komen als je het eerder bij jezelf hebt gedaan. Eerst jezelf laten squirten is dus handig

 • chevron-right
  Waar komt het vocht vandaan dat uit mijn vagina zal sp​​​​​uiten? Is het plas?

Nee. De wetenschap is het er niet helemaal over eens, maar uit een uitgebreide smaak- en geurtest durf ik te concluderen dat het geen urine is.

Daarbij, denk je dat vrouwen en mannen het zouden willen doen als het daadwerkelijk plas was?

 • chevron-right
  Waar komt het vocht uit?

Het vocht is misschien geen plas, maar het komt wel door je plasbuis.

Daarnaast ligt je G-spot in de buurt van je blaas. Zorg ervoor dat je voordat je probeert te squirten geplast hebt, zodat je tijdens de stimulatie geen aandrang krijgt.

 • chevron-right
  Kan elke vrouw spuitend klaarkomen?

Daar zijn de meningen over verdeeld. In mijn coachingspraktijk moet ik de eerste vrouw nog tegenkomen die het niet lukt met de juiste techniek.

Maar er zijn wetenschappelijke aanwijzingen dat sommige vrouwen niet beschikken over de klier die zorgt voor de afgifte van het vocht. 

Heb je de technieken genoeg tijd en aandacht gegeven en lukt het niet? Probeer dan kegeloefeningen. Deze maken je bekkenbodemspieren sterker, waardoor je de kracht kan opbouwen om te squirten.

Alleen als je de technieken correct hebt uitgevoerd en de kegeloefeningen hebt gedaan, mag je concluderen dat het jou niet lukt en dat je tot het kleine groepje vrouwen behoort die niet spuitend kunnen klaarkomen. 

 • chevron-right
  Ik heb eerder gesquirt, maar het was meer druppelen of stromen dan spuiten. Hoe kan dit?

Wat je lichaam voor je in petto heeft, verschilt van vrouw tot vrouw. Net zoals de ene man de hele kamer onderspettert tijdens zijn orgasme, en de ander een beetje druppelt. Probeer er hoe dan ook van te genieten.

Er zijn wel wat dingen die je kan doen om het squirten intenser te maken, en de kans te vergroten dat het eruit spuit:

 • check
  Zorg dat je erg opgewonden bent. hoe geiler, hoe beter. En hoe groter de kans dat het er hard uitkomt
 • check
  Focus je op ontspanning. Een verkeerd getimede samentrekking kan je vaginale vocht tegen houden en dan krijg je niet het gewenste effect
 • check
  Doe kegeloefeningen. Daarmee maak jij je bekkenbodemspieren sterker en kan je lichaam tijdens het squirten meer kracht zetten
 • check
  Probeer vooral niet tijdens het squirten zelf kracht te zetten. Een goede "squirtsessie" gebeurt door de juiste stimulatie en komt door onvrijwillige samentrekkingen in en rond je vagina 
 • chevron-right
  Kan het zijn dat ik niet klaarkom tijdens het squirten?

Jazeker. Hoewel veel vrouwen klaarkomen tijdens het squirten (doordat een erogene zone heftig wordt gestimuleerd), hoeven ze niet samen te gaan.

Schrik dus niet als een orgasme uitblijft en er alleen vocht uit je vagina komt, of dat je door de technieken een heftig orgasme krijgt maar niet squirt.


Stap 2: Warm jezelf op

Spuitend klaarkomen als vrouw is niet zo simpel als "druk je G-spot in en vaginaal vocht begint zich rond te sproeien".

Je zal eerst je G-spot gevoelig moeten maken voor stimulatie en je klieren van Skene moeten laten zwellen (zodat ze in één keer vaginaal vocht kunnen spuiten).

Daarom is het tijd om jezelf goed geil te maken. Daardoor wordt het makkelijker om spuitend klaar te komen. En het is nog leuk ook.

Voordat je begint

Jij wilt tips om te squirten? De belangrijkste is als volgt:

"Een goed begin is het halve werk."

Leg de volgende spullen klaar:

 • check
  Een oude handdoek. Deze kan je onder je billen leggen zodat het beddengoed niet nat wordt. leg een tweede klaar als je een grote vloed verwacht
 • check
  Een glas water. Om je vochtbalans weer bij te vullen
 • check
  Glijmiddel. Stimulatie van de G-plek gaat vele malen makkelijker als wat glijmiddel bij de hand hebt
 • check
  Zorg dat je ongestoord kunt masturberen. kies een avond dat je huisgenoten niet thuis zijn en draai je deur lekker op slot. je smartphone mag ook uit
 • check
  Zet een rustig muziekje op en dim de lichten. Zorg dat je helemaal op je gemak bent. Hoe meer ontspannen je bent, hoe makkelijker het wordt

Om jezelf op te warmen begin je heel rustig:

 • check
  Streel of masseer jezelf zoals jij dat lekker vindt. Begin met niet erogene zones. Dit doe je om eerst lekker tot rust te komen, zodat het squirten makkelijker zal gaan. Neem hier tien tot dertig minuten de tijd voor
 • check
  Raak je erogene zones aan, en begin dan met vingeren zoals je dat normaal doet. Stimuleer je clitoris, en zorg ervoor dat je goed nat wordt. Maak jezelf zo opgewonden mogelijk, maar voorkom dat je klaarkomt. Hoe geiler je bent zonder klaargekomen te zijn, hoe makkelijker het wordt

Stap 3: Stimuleer je G-spot

Nu je goed opgewonden bent is het klaar om je G-spot te stimuleren.

Hoe vind ik de G-spot?

Breng een vinger in je vagina met de nagelkant naar beneden.

Maak een beweging alsof je met een vinger iemand wil wenken. Je voelt een sponsachtig weefsel op je vingertop. Het is zacht, en misschien een beetje rubberachtig. Als je erg opgewonden bent, zal je G-spot wat gezwollen aanvoelen en gevoelig zijn. 

"Heel leuk allemaal die G-spot maar hoe kan ik mezelf laten squirten?"

Heb jij je G-spot gevonden? Dan kan je deze stimuleren.

Dit is bedoeld om indirect je klieren van Skene te stimuleren. Door jezelf zo opgewonden mogelijk te maken en je G-plek te stimuleren, zal je uiteindelijk spuitend klaarkomen.

Je G-spot kan je stimuleren op één van de volgende manieren:

 • check
  Druk er op. Gebruik ritme en behandel je G-spot alsof het een liftknopje is (maar wel wat zachter natuurlijk). Ontdek welke druk jij het lekkerste vindt. Herhaal dit op een rhytmische manier 
 • check
  Gebruik de "kom hier" beweging van je vinger en streel in een langzaam tempo over de G-spot
 • check
  Breng twee vingers in - je wijs- en middelvinger - en doe hetzelfde als hierboven. Met twee vingers wordt het makkelijker, omdat het juiste plekje raken makkelijker wordt
 • check
  Breng je vingertoppen op je G-plek en beweeg je arm heen en weer terwijl jij je hand en pols stilhoudt. Op deze manier kan jij je G-spot stimuleren op een wat stevigere manier

Stap 4: Breng jezelf over het randje

Als je een manier van stimuleren gevonden hebt die je lekker vindt, en je hebt een fijn tempo te pakken, dan kan je toewerken naar een spuitend orgasme.

Dit doe je op een simpele manier: door steeds sneller te gaan.

Over de loop van 10-15 minuten voer je het tempo steeds meer op. Je houdt de beweging precies hetzelfde als die je oorspronkelijk lekker vindt, maar je gaat steeds sneller. 

Als alles goed is zal je dan vanzelf squirten.

Lukt het niet gelijk? Geen punt. Je krijgt hieronder een checklist met punten om jezelf over het randje te helpen.

De spuitend klaarkomen checklist

 • check
  Wees ontspannen 
  Alleen als je heel ontspannen bent en jij je op je gemak voelt, kan je spuitend klaarkomen. Zorg ervoor dat je dus op je gemak bent. Merk je dat je gestrest bent of je niet zo lekker voelt? Stop dan met de sessie en probeer het later nog eens
 • check
  Focus je niet op spuitend klaarkomen
  Als je heel graag wilt dat het lukt, zul je zien dat het wat moeilijker wordt om het voor elkaar te krijgen. Dat komt omdat doelgerichtheid lichte stress kan veroorzaken, wat het bereiken van een orgasme als dit bemoeilijkt.

Let daarom niet alleen op het spuiten, maar juist ook op het lekkere gevoel dat je krijgt van het stimuleren van jezelf.

Het is belangrijker dat je geniet en jezelf zo aanraakt dat het lekker is, dan dat het je vandaag lukt om te squirten.

Je kansen worden nu eenmaal hoger als je uitvindt wat je lekker vindt, en begrijpt het jij je het beste kan stimuleren.


Ken je jouw squirt-boost?

Sommige vrouwen hebben een speciale handeling nodig om over het randje te gaan. Voelt het heel lekker, maar tik je maar net niet het squirten aan? Probeer dan dit:

 • check
  Stimuleer tegelijkertijd je clitoris
 • check
  Verander van ritme. Druk je regelmatig en relatief kort? Wissel korte en lange druk ritmisch af
 • check
  Verander van druk. Kijk of je het liever wat harder of zachter hebt dan dat je nu doet

Stap 5: Gebruik een speeltje of je man

Is het gelukt om spuitend klaar te komen? En vind je het leuk om het nu wat intenser te maken? Dan kan je een speeltje gebruiken, of je man erbij betrekken.

Je man kan dit artikel lezen over hoe hij jou spuitend kan laten klaarkomen. Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf uitleggen hoe je moet squirten.

Qua speeltjes kan je op het volgende letten:

 • check
  Er zit een kromming in. De G-spot zit aan de bovenzijde in je vagina. Door een vibrator of dildo met een kromming te gebruiken, wordt het makkelijker om deze te vinden
 • check
  Er zitten ribbels in. Zelfde verhaal als hierboven, maar nu is er extra stimulatie door de ribbels van de vibrator die je G-spot masseren
 • check
  Je kan het ritme instellen zoals jij dat wilt (in het geval van een vibrator)
 • check
  Hij heeft zowel een G-spot stimulator als een clitoris stimulator. Ideaal voor als je beide nodig hebt om makkelijk spuitend klaar te komen

"Het Meesterminnares Principe"

De vraag: "squirten, hoe doe je dat?" hoef je jezelf nu niet meer te stellen;)

Met deze tips kun je hoogstwaarschijnlijk spuitend klaarkomen. Squirten is een mooi begin van een overheerlijke seks partij. 

Wil jij ook de rest van de vrijpartij goed laten verlopen? Een vrijpartij waarbij jij zijn hart verovert?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>