11 Stappen Om Een Sexy Lapdance Te Geven

Inhoudsopgave

Als je een leuke vriend hebt en hem de avond van zijn leven wil geven dan is een lapdance een goede optie.

Maar wat zijn de juiste technieken en hoe ga je precies te werk?

 In dit artikel leer ik je stap voor stap hoe je hem een geweldige lapdance geeft waar hij nog jaren later met genoegen aan terugdenkt.

More...

Maar eerst:

De beste manier om een lapdance te leren geven

Zo prinses. Ik vind het tof dat je besloten hebt om je man een lapdans te geven.

Geen idee of hij het verdient. Maar het is een goede manier om hem een geweldige tijd te geven.

Ik begrijp dat je jezelf gelijk de volgende vraag stelt:

"Hoe doe je in vredesnaam een lapdance?"

Met de onderstaande lapdance tips zul je zien dat het makkelijker gaat dan je denkt. Een lapdance geven lijkt misschien lastig maar je zult zien dat je met de juiste instructies binnen no time de fijne kneepjes onder de knie hebt. Kun je het na deze tips nog steeds niet? Dan is het altijd nog mogelijk om een lapdance workshop te volgen.

"Wat is een lapdance precies?"

Bij een lapdance zit de man op een stoel en is de vrouw vaak ook aan het strippen of heeft al erg weinig kleding aan.

Hierbij neemt ze af en toe plaats op zijn schoot en beweegt ze heen en weer met haar heupen.

De bewegingen op de maat van de muziek zijn de "dance" en dat je op zijn schoot zit hangt samen met zijn "lap", het Engelse woord voor "schoot".

Deze uitleg is wat ingewikkeld. Het is makkelijker als je onderstaand filmpje kijkt. Dat spreekt namelijk voor zich. En dat is gelijk mijn eerste tip:


#1: Kijk naar een filmpje van een lapdance

Voordat je gaat beginnen met het geven van de lapdance heb je een aantal keuzes om te maken. De ene lapdance is de andere niet.

Er zijn verschillende stijlen en je zult een keuze moeten maken welke het beste past en wat je wilt bereiken:

 • Rustig en verleidelijk. Deze is het meest geschikt als je vriend erg verliefd op je is en je hem het hoofd verder op hol wilt brengen. Je focust je meer op oogcontact, langzaam door de kamer paraderen en het zetten van een romantische sfeer met bijvoorbeeld kaarsjes. Het erotische component is wat naar de achtergrond
 • arrow-right
  Stout en uitdagend. Meer de striptease-kant op waarbij het gaat om hem zoveel mogelijk plagen. Bijvoorbeeld door stoute kleding te dragen, die uitdagend uit te trekken en hem elke keer lekker te maken (en net op tijd terug te trekken)
 • arrow-right
  De atletische variant. Als je een beginner bent zal het je waarschijnlijk niet lukken om een spagaat te doen. Maar kan je turnen of ben je heel lenig, dan is het de moeite waard om die lenigheid in te zetten om hem wild van verlangen te maken
 • arrow-right
  Twerken. Als je van hip-hop of reggaeton houdt en je weet hoe je met je heupen moet bewegen kun je een variant gebruiken waarbij je de nadruk legt op je billen. Gecombineerd met alle andere technieken zorg je er in feite voor dat je op meerdere manieren je billen schudt

Welke vorm je kiest hangt af van wat je leuk vindt om te doen en waar jij je prettig bij voelt. En de smaak van je man speelt natuurlijk ook mee. Als hij een rustig romantisch type is heeft de verleidelijke lapdance meer zin dan een stoute, uitdagende lapdance.

Wil je een aantal voorbeelden? Bekijk dan deze twee filmpjes:


#2: Maak hem zo opgewonden mogelijk

Een lapdance geven doe je om hem zo opgewonden mogelijk te maken.

Zometeen leer ik je hoe je dat precies kan doen. Maar eerst is het goed om na te denken over hoe je precies te werk zal gaan.

Je zou een paar keer rond kunnen paraderen in je onderbroek en dan op zijn schoot kunnen springen.

Voor de meeste mannen zal dat genoeg zijn om dat onderbroekje uit te trekken en er een vluggertje van te maken.

Is dat slim? Nee, in mijn ogen niet. Want hij zal er veel meer plezier aan beleven als jij de touwtjes in handen neemt.

Dit kan op de volgende manieren:

 • check
  Maak hem duidelijk dat hij een cadeautje van je krijgt. De meeste mannen zijn sociaal onhandig maar zelfs de grootste onbenul snapt nu dat het goed is om de komende vijf minuten stil te zitten
 • check
  Het is je bedoeling om hem op te geilen maar niet zo geil te maken dat hij zich niet meer kan beheersen. Dit kun je hem duidelijk maken door hem op de vingers te tikken als hij aanstalten maakt om uit de stoel te komen
 • check
  Besluit van te voren of je wilt dat hij je aanraakt. Net zoals er stripclubs zijn waar mannen de dames niet mogen aanraken mag jij beslissen of je wilt dat dit onderdeel is van je lapdance. Ik stel voor dat je hier geen restricties op zet en dat hij gewoon mag voelen wat hij wil. Het is aan jou om af en toe afstand te nemen en hem duidelijk te maken dat hij een cadeautje krijgt (waardoor hij redelijk passief zal zijn)
 • check
  Oefening baart kunst. Als er bij je eerste poging niet zoveel bij hem gebeurt, niet getreurd. Probeer het later nog een keer en breng variatie aan in wat je eerder deed. Als je dit lang genoeg volhoudt zul je vanzelf zien waar hij goed op reageert en wat hem koud laat
 • check
  Eindig met seks. Een lapdance geven eindigt normaal gesproken met een geile avond, tenzij je man het opwindender vindt als je hem laat wachten. Denk je dat hij het een geiler idee vindt dat je na de dans wegloopt (omdat hij het leuk vindt geplaagd te worden) ga hier dan in mee

#3: Bij lapdansen hoort de juiste muziek

Als jullie normaal muziek aanhebben tijdens de seks is het een goed idee om uit dat repertoire te putten. Een lapdance is niets zonder muziek en het beste kun je muziek gebruiken die hij associeert met opwinding. 

Het makkelijkste is dus om muziek te gebruiken die eerder heeft aangestaan tijdens de seks en die hij als zodanig herkent

In feite kun je op alle soorten muziek een lapdance geven behalve op klassiek en geïmproviseerde jazz. Voor de rest is elke stijl mogelijk.

Al raad ik het je ook niet echt aan om het op een hardcore beat te doen. 

Als je niet weet welke muziek je het beste kunt gebruiken is dit een goed artikel. Daarin geef ik je mijn favoriete nummers voor in bed en tijdens de seks.


#4: Kies kleding waarin jij je sexy voelt

Een spannend uiterlijk is bij een lapdance het halve werk.

Waarschijnlijk heb je weleens de ervaring gehad dat je een outfit aanhad waar een man helemaal wild van werd. Hij werd enorm opgewonden en je hoefde daar niets voor te doen.

 • check
  Dit is het effect waar je naar zoekt

Als je een outfit aantrekt die hem wild maakt zal hij nog wilder worden wanneer je voor hem begint te dansen. Je maakt zijn fantasie dan compleet.

Als je zo'n spannende outfit aanhebt heeft een man al een aantal fantasieën in wat je met hem gaat uitspoken.

 Zodra je aan je lapdance begint schrikt hij zich kapot omdat hij doorheeft dat zijn fantasie werkelijkheid gaat worden.

"Ik herinner me de eerste keer dat mijn ex-vriendin voor mij begon te dansen in een jurk die ik heel mooi vond. Ik weet dat nog zo goed, omdat ik me een kleine jongen in een snoepwinkel voelde. Voor een man zijn er weinig gevoelens die zo lekker zijn als dat."

Je kunt leren hoe je met je lichaamstaal en dansmoves hem helemaal wild kunt maken en dat is zeker belangrijk. Maar maak het niet moeilijker dan het is. Als je een outfit kunt aantrekken die hem helemaal het hoofd op hol brengt dan zou ik dat zeker niet laten.

Hier zijn wat suggesties voor je stoute outfit mocht je zelf geen idee hebben:

 • Mooi ondergoed. Wat je ook draagt, eronder zit een mooi lingeriesetje of op z'n minst een prachtig slipje. Wil je tips voor lingerie, lees dan dit artikel LINK (15+ lingeriesetjes). Gebruik eventueel jarretels en kousen om het geheel af te maken
 • arrow-right
  De elegante avondjurk. Als je hem een verleidelijke, romantische lapdance geeft kun je kiezen voor iets met stijl maar waar je wel makkelijk in kan bewegen
 • arrow-right
  Rollenspel. Kies voor een uniform, of dit nou het uniform van een schoolmeisje of een politie-agente is
 • arrow-right
  Draag strakke kleding. Mannen zijn al snel tevreden dus je hoeft niet per se aan de slag met uniformen of iets anders ingewikkelds. Kleding waar je makkelijk in kan bewegen maar waar je borsten en billen mooi in uitkomen zijn perfect
 • arrow-right
  Draag je haar lang. Dit geeft je een meer opwindende uitstraling dan wanneer je het in een staart of een knotje doet. En je kunt het gebruiken om hem te verleiden, bijvoorbeeld door het naar achteren te gooien of als je op zijn schoot zit naar beneden te laten hangen en langzaam omhoog te trekken
 • arrow-right
  Draag zijn overhemd en een slipje. Als hij thuiskomt van zijn werk en je begint hem een lapdance te geven in één van zijn overhemden die hij knoopje voor knoopje opendoet.... Dan zal hem dat heel blij maken
 • arrow-right
  Kies je schoeisel. Dit is belangrijk want een lapdance op All-Stars of afgetrapte gympen vinden mannen niks. Kies voor blote voeten - de meest natuurlijke optie - of draag spannend schoeisel als (naald)hakken

#5: Oefen wat basismoves

Ik ga er vanuit dat je nooit eerder danslessen hebt genomen en dat je weinig ervaring hebt met het geven van lapdances. En dat je waarschijnlijk bij het begin moet beginnen.

Allereerst moet je beseffen dat hij het al fantastisch vindt als je in een mooie outfit voor hem staat en opwindende muziek opzet. Als je daarna ook nog eens de suggestie wekt dat je hem gaat verwennen, dan maakt hem dit helemaal wild.

 Alle dansmoves die je eraan toevoegt zijn voor hem een bonus. Je hoeft dus niet veel druk op jezelf uit te oefenen om een geweldige performance te geven.

Daarom ga ik je niet een ellenlange lijst met hele moeilijke moves geven om uit je hoofd te leren. In een latere tip geef ik je een aantal moeilijkere moves om de lapdance spannend en opwindend te maken.

Maar veel belangrijker is dat je een paar simpele moves zelfverzekerd kunt uitvoeren en dat je deze aan elkaar kunt rijgen.

Een lapdance is namelijk niet alleen hoe je beweegt maar ook hoe je contact maakt met je "publiek." Als jij allerlei acrobatische toeren uithaalt zonder hem één keer aan te kijken voelt hij zich daar niet gemakkelijk bij.

Maar wanneer jij een paar keer heel sensueel heen en weer loopt, een paar keer je mooie billen laat zien en dan een paar keer daarmee langs zijn kruis wrijft.... dan heeft de gemiddelde man al de beste avond van zijn leven.

Hieronder krijg je een aantal moves die je in willekeurige volgorde kunt herhalen. Denk eraan dat je de intensiteit langzaam opvoert over de loop die je in gedachten hebt. Twee à drie muzieknummers is een goede lengte voor een beginner.

Lapdance moves

 • check
  Loop rond. Oefen een catwalk-loopje waarbij je op je tenen loopt en je heupen mee laat draaien. Of loop op hoge hakken en zet elke keer de ene voet precies voor de andere
 • check
  Beweeg je heupen. Sta stil en beweeg je heupen van voor naar achteren (terwijl je eventueel door je knieën gaat en je rug hol trekt). Of beweeg je heupen van links naar rechts op een manier die je billen goed doen laten uitkomen
 • check
  Hang naar voren en kom langzaam omhoog. Op deze manier heeft hij een mooi uitzicht op je decolleté. Neem de tijd om hem alles te laten zien
 • check
  Neem plaats op zijn schoot. Je kan op zijn schoot gaan zitten zodat hij recht tegen je borsten aankijkt. Of je kan andersom op zijn schoot gaan zitten waardoor hij je billen tegen zijn kruis voelt. Ga relatief snel weer van hem af zodat de spanning niet verloren gaat
 • check
  Blijf jezelf continu aanraken. Al deze moves worden veel opwindender als je ze heel langzaam doet en tegelijkertijd jezelf aanraakt. Streel door je haar, langs je nek of raak je borsten aan. Laat zien dat je het naar je zin hebt, dat je opgewonden bent en dat je stoute plannen met hem hebt

Met deze moves kun je prima een lapdance improviseren. Ik zou je dan ook willen aanraden om hier te stoppen met lezen, een muziekje aan te zetten en voor de spiegel deze moves te oefenen.

Zorg ervoor dat je deze met zelfvertrouwen en overtuiging kan brengen en oefen op verschillende manieren, zodat je kunt combineren. Zet een stoel in de kamer zodat je daarop de moves kunt oefenen waarbij je op zijn schoot gaat zitten.

Oefen eerst alle moves in de spiegel zonder jezelf aan te raken.

Als dat goed gaat kun je beginnen met oefenen hoe jij jezelf op erotische wijze kan strelen.

 • Vuistregel van een lapdance is om dit zo langzaam mogelijk te doen en een gezichtsuitdrukking aan te nemen alsof je in extase bent

Maar dit hangt ook af van het soort lapdance dat je hem geeft en wat je wilt uitstralen. Een verleidelijke lapdance is minder expliciet qua aanrakingen terwijl een lapdance waarbij je twerkt veel uitdagender mag zijn.


#6: Plaag hem met je kleding

Als je bovenstaande onder de knie hebt is het tijd om het wat ingewikkelder te maken. Hoe trek je tijdens de lapdance je kleding uit op een manier die er niet onhandig maar juist sexy uitziet?

Het makkelijkste is om niet al te veel kleding te dragen. Dan hoef je niet te veel uit te trekken

Stel dat je alleen een avondjurk draagt met daaronder een slipje en hakken. Dan hoef je alleen een elegante manier te vinden om die avondjurk en het slipje uit te trekken. Die hakken hou je gewoon aan;)

Als je in plaats daarvan een uniform aantrekt is dat wat ingewikkelder. Je moet leren hoe je deze op een elegante wijze uittrekt. Ook dat is prima te doen maar het vergt wat oefening.

Hier wat tips om het geheel wat spannender te maken:

 • check
  Volg het advies van Bizzey: doe het traag. Trek je kleding heel langzaam uit. Als je het langzaam doet wekt dit de indruk dat je weet waar je mee bezig bent
 • check
  Verbloem je onhandigheid door nog langzamer te gaan. Als je even prutst met een knoopje kun je dit oplossen door nog langzamer aan dit knoopje te peuteren. Toon geen frustratie of andere emotie maar maak oogcontact terwijl je nog langzamer probeert het open te krijgen. Zo grijp je het aan als gelegenheid om de spanning verder op te bouwen
 • check
  Wrijf met de kleding. Stel dat je zijn overhemd draagt en alle knoopjes hebt losgemaakt. Wrijf de stof op sensuele wijze langs je lijf voordat je het uitrekt. Bijt in een stukje stof. Maak het jouw persoonlijke lustobject
 • check
  Herhaal dit spelletje als je het hebt uitgetrokken. Is het overhemd uit? Dan kan jij jezelf er weer mee strelen of gebruik het om je vriend er mee aan te raken. Een klassieke move is om het om zijn nek te doen en het heen en weer te trekken
 • check
  Trek zo je slipje uit. Hou je benen recht en laat deze langs je voeten naar beneden glijden. Bij een stoute lapdance geef je hem uitzicht op je bil, bij een verleidelijke lapdance leun je naar voren waarbij de rest van je lijf je kruis afschermt en je oogcontact maakt

#7: Ben je zenuwachtig? Doe dit:

Ik kan het niet vaak genoeg benoemen:

Ga nog trager.

Een lapdance geven met onhandigheid en onzekerheid kun je verbloemen door nog trager te bewegen. Doe het rustig aan.

Wilde of drukke bewegingen wekken de indruk dat je niet weet waar je mee bezig bent. Rustige bewegingen daarentegen doen het lijken alsof je doelbewust bent, ook al heb je geen idee wat je aan het doen bent.

Als je nog steeds erg zenuwachtig bent kun je van te voren een wijntje drinken. Maar één wijntje en niet meer dan dat. 

Drink je meer, dan is de kans groot dat het onhandiger wordt.


#8: Gebruik deze gezichtsuitdrukkingen

Als je de basismoves onder de knie hebt, je hebt een goed muziekje aanstaan en je ziet er fantastisch uit.... Dan moet je het nog aan hem zien te verkopen.

Bij de meeste mannen is bovenstaande al meer dan genoeg. Maar als je ook nog de juiste gezichtsuitdrukking aanneemt weet je zeker dat je goed zit. Welke je gebruikt hangt vooral af van het soort lapdance dat je hem geeft.

 • Bij de verleidelijke lapdance focus je op oogcontact. Je kan relatief serieus lijken. Dit is perfect voor als hij in een romantische bui is en jij "alle touwtjes in handen hebt"
 • arrow-right
  Wil je het speels en uitdagend maken? Neem dan een glimlach om je lippen. Het is niet de bedoeling om het vrolijk te brengen (of te huppelen) maar om de indruk te wekken dat jij het naar je zin hebt en er iets leuks van wilt maken
 • arrow-right
  Neem een onschuldige blik aan. Perfect voor een rollenspel waarin jij een schoolmeisje speelt, of juist die onschuldige verpleegster
 • arrow-right
  Kijk alsof je hem op wilt eten. Je kunt deze zowel dominant als onderdanig brengen en in de meeste gevallen is die laatste de beste keuze. Neem de meest stoute blik aan die je in je ogen kunt nemen. Zoals aan het einde van deze scene 

#9: Glij naar beneden

Voordat ik je als bonus een aantal speciale moves geef om je man helemaal wild te maken eerst een techniek die niet mag ontbreken.

"Naar beneden glijden" is de beste techniek om te gebruiken als je hem een lapdance geeft. Je achterste laten zakken, of het nou op zijn kruis, tussen je benen of langs een muur is, is de snelste manier om een man een prachtig uitzicht te geven.

Er zijn verschillende variaties en ik raad je aan om ze allemaal even te oefenen. Het principe is hetzelfde: je gaat met je achterste naar beneden en als je weer omhoog komt trek jij je rug hol.

 • check
  Langs een muur. Je kan dit doen met je gezicht naar de muur of er vanaf. Naar de muur toe is het makkelijkst omdat je dan tegen de muur kan steunen. Zak naar beneden of leun naar voren en wiebel met je billen
 • check
  Ga door je knieën. Je gaat richting je hurken maar voordat het zover is wiebel je weer met je billen. Eventueel kun je ook voorover buigen zonder door je knieën te gaan om hem zo een prachtig uitzicht te geven
 • check
  Zak op zijn kruis. Je gaat toch op zijn schoot zitten, als je dit op een spannende manier kan is dat helemaal fantastisch. Het geheim is om dit zo langzaam mogelijk te doen zodat hij kan anticiperen op het moment dat jouw achterste zijn schoot raakt

#10: Probeer deze moves

De volgende technieken zijn voor gevorderden. Als je deze hebt geleerd weet je meer dan de gemiddelde deelnemer aan een lapdance cursus. 

Hier komen ze:

 • Duw je borsten in zijn gezicht. Dit kun je doen met kleren aan of met je kleren uit en het beste is beide te doen. Druk je borsten met je onderarmen bij elkaar om ze groter te laten lijken. Je kunt dit doen terwijl je op zijn schoot zit of nog voor hem staat
 • arrow-right
  Kruip over de grond. Wanneer je langzaam naar beneden bent gegleden kun je langzaam naar hem toe kruipen en sterk oogcontact maken. Dit kun je het beste maar één keer doen tijdens de lapdance. Hiermee geef je aan dat er iets spannends staat te gebeuren
 • arrow-right
  Berijdt hem. Vindt verschillende manieren om op zijn schoot te zitten en je heupen en billen te bewegen. Laat hem zijn handen op je heupen leggen of leer de beste manieren om heen en weer te wiebelen met je billen

Bij alle moves geldt dat variatie de sleutel is. Hoe meer je bewegingen afwisselt, hoe beter.

Neem wel de tijd voor elke beweging en ga niet van een ADHD-patiënt van het ene na het andere. Als je een beweging herhaalt kun je proberen om hem iets anders te doen dan de vorige keer.


#11: Maak het spannender

Als jij je vriend meer dan eens een lapdance hebt gegeven en de spanning terug wil brengen zijn hier wat extra suggesties.

 • check
  Varieer je kleding en de muziek. Als je het meerdere keren voor hem gedaan hebt kan hij een heel nieuwe ervaring krijgen als je voor andere muziek en voor andere kleding kiest. Het wordt voor hem heel anders wanneer je een andere outfit gebruikt of er andere muziek op staat
 • check
  Doe hem een blinddoek voor. In zo'n geval zul je hem af en toe bij zijn handen moeten pakken en deze op zekere plaatsen moeten leggen. Gewoon, om zijn aandacht te trekken
 • check
  Gebruik een zweepje. Ik raad dit elk koppel aan. Je kunt hiermee experimenteren en zien hoe hij reageert als je hem een tikje geeft of dit bij jezelf doet. In het slechtste geval was het een grappig experiment
 • check
  Gebruik een seksspeeltje. Als al je kleren uit zijn kan jij je favoriete speeltje pakken (of je vingers gebruiken) en voor zijn ogen masturberen. Als hij wil ingrijpen vertel je dat hij stil moet zitten en moet kijken hoe je klaarkomt. Daarna mag hij pas meedoen

"Het Meesterminnares Principe"

Een goede lapdance laat misschien zien dat je goede dansmoves hebt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je automatisch een ster in bed bent. 

Om op dat vlak ook een ster te worden, heb ik iets leuks voor je:

Het Meesterminnares Principe.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>