Hoe geef je een striptease? 12 Tips om classy & verleidelijk te strippen

Inhoudsopgave

Als je zelf wilt leren strippen is het moeilijk om goede informatie te vinden.

Hoe kan je jouw man de perfecte erotische ervaring geven?

Dit artikel is een mini workshop en cursus strippen ineen.

Je leert mijn twaalf beste tips om je man de avond van zijn leven te geven door naakt te strippen.

More...

Maar eerst:

Wat is strippen en hoe doe je het?

Jij wilt leren strippen voor je vriend? Goed, dan maak jij hem een heel gelukkig man. 

Bij een striptease trek je op plagende wijze je kleren uit terwijl je danst voor je man.

De meeste beginners focussen zich vooral op het eerste, meer gevorderde dames op het laatste.

Het is een hele leuke manier om je man te verassen op een niet zo speciale avond. Die op dat moment natuurlijk heel speciaal wordt;)  Maak er een leuk strip spel van en hij wordt helemaal wild.

In dit artikel leg ik je uit hoe je moet strippen voor beginners en hoe jij je man zo geil maakt dat hij zijn eigen naam niet meer weet. Het is makkelijker dan je denkt, althans, met de twaalf tips hieronder.

Als sekscoach heb ik menig vrouw geleerd hoe ze op deze erotische manier haar man het hof kan houden. Dus als jij een man wilt die bijna ontploft van opwinding, begin dan met tip 1.

#1 Kies de juiste kleding

De eerste les van een goede striptease geven, is dat je wel de juiste strip kleding moet aanschaffen.

Als je veel ervaring hebt kun je verschillende lagen aantrekken en kleding gebruiken die lastig af te pellen is. Maar als dit de eerste keer is dat jij je man een striptease geeft kan je daar niet mee wegkomen.

In dat geval is het makkelijker om kleding te gebruiken die je op je duimpje kent en die je in één beweging uit kan trekken.

En als je helemaal slim bent draag je zo min mogelijk. Een jurkje - of zijn overhemd - met daaronder wat ondergoed. Dit is prima voor een hele lekkere striptease, zolang je het maar lang genoeg rekt.

Hier zijn wat suggesties voor een goede kledingkeuze:

 • check
  Zijn overhemd. Als hij terugkomt van zijn werk sta jij klaar in alleen zijn overhemd en misschien een onderbroekje. Verder niets. Mannen vinden dit heel opwindend, als jij hun kleding draagt en dan ook nog een erotische striptease geeft
 • check
  Lingerie met meerdere lagen. Zie mijn artikel over de beste soorten lingerie
 • check
  Een rollenspel. Denk aan uniforms zoals dat van een schoolmeisje, verpleegster of politie-agente. Doe dit als je weet dat je man hier op kickt of jullie weleens vaker een uniform van stal hebben gehaald
 • check
  Een avondjurk. Kies eentje die je makkelijk uit kunt trekken (bijvoorbeeld over je hoofd)
 • check
  Schoeisel: hakken of niets. De beste keuze is een paar mooie hakken. Als je dat niet wilt, kun je kiezen voor blote voeten. Niets zo onromantisch dat je een tijd lang met je schoenen moet worstelen om ze uit te trekken

Je krijgt bonuspunten van je man als je kleding kiest die er sexy uitziet. Maar het is een must dat jij je er sexy in voelt. Als jij je niet goed voelt bij je eigen kledingkeuze dan is het heel moeilijk om een overtuigende striptease te geven.

Kies dus iets uit waar jij je zelfverzekerd in voelt.


#2 Maak je op

Je hoeft niet je hele make-up tasje over je gezicht te gieten.

Want een man ziet het verschil niet tussen het feit dat jij een uur voor de spiegel hebt gestaan of een kwartier voor de spiegel hebt gestaan.

Nee, een klein likje make-up op de juiste plek gecombineerd met je haar in een mooi model is de beste manier om er goed uit te zien voor het strippen.

 • Draag je haar los of in een staart. Draag het idealiter niet in een knotje. Hoe langer je haar overkomt, hoe beter. De meeste mannen houden nu eenmaal van lang haar en slechts een enkele houdt van een kort koppie
 • arrow-right
  Maak je ogen donker. Dit geeft je gezicht die spannende look waar mannen gek van worden
 • arrow-right
  Stift je lippen. Een mooie striptease geven met rode of roze lippenstift is de beste keuze omdat dit in de ogen van je man het meest spannend is

#3 Maak de kamer klaar

Een striptease geven midden in een weiland... Daar is niets spannends aan. En het lijkt me heel ongemakkelijk.

Wat je nodig hebt is een kamer waar jij je op je gemak voelt en waar je in staat bent een prachtige striptease show weg te geven. En dat bereik je op de volgende manier:

 • check
  Kies als dat kan voor de slaapkamer thuis. Je kunt de striptease dan in bed eindigen als jullie daar allebei voor in de stemming zijn. Je hebt echter wel genoeg ruimte nodig en als het niet kan in je slaapkamer is de woonkamer een mogelijk alternatief
 • check
  Dim de lichten. Een striptease geven is beter als je wat sfeerverlichting hebt klaargezet. Eventueel kun je kaarsjes gebruiken om het geheel en nog spannendere uitstraling te geven
 • check
  Kies de juiste muziek. In dit artikel geef ik je een overzicht van mijn favoriete seksmuziek. Deze kun je ook gebruiken voor het geven van je striptease
 • check
  Pak een stoel. Deze heb je nodig om je man in te zetten. Van daaruit kun je hem eventueel een lapdance geven. 

#4 Ben je zenuwachtig? Doe dit!

Het belangrijkste is om te onthouden dat jij je man een enorm plezier doet. Hij zit daar niet als criticus maar als man die een prachtige vriendin heeft en niet kan wachten totdat ze losgaat.

Dat je naakt voor hem gaat strippen is voor hem een enorm cadeautje. Wees dus niet te zelfbewust.

Het tweede wat belangrijk is, is dat je minder zenuwachtig kan worden als je de striptease langzamer uitvoert

Als jij je ongemakkelijk voelt kan je dat oplossen door langzamer te bewegen en je extra bewust te maken van wat je allemaal aan het doen bent.

Hierdoor beweeg je minder stroef, gehaast of onhandig en kom je zelfverzekerder over.

Het is beter om minder ingewikkelde dingen te doen als dit je zenuwachtig maakt en in plaats daarvan het simpel te houden. Hoe makkelijker de bewegingen zijn die je wilt gebruiken, hoe makkelijker het wordt om zelfverzekerd en geil voor je man te strippen.

Als dit de eerste keer is dat je voor hem danst kan wat alcohol helpen. Hou het wel bij één glas. Meer maakt je onhandiger of nog zenuwachtiger.


#5 Breng je man naar de stoel

Bij een sensuele striptease is het belangrijk dat je naar hem communiceert dat jij de leiding hebt en dat hem iets moois te wachten staat.

Als je de nadruk legt op dat laatste laten de meeste mannen zich dat geen twee keer zeggen. Maar het is wel belangrijk dat je direct de toon zet zodat hij weet dat hij een cadeautje krijgt.

De makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen is om hem bij aanvang naar de stoel te leiden.

Eventueel kun je er iets spannends bij zeggen zoals:

 "ik ga je de avond van je leven geven."

Voor meer suggesties kun je mijn artikel lezen over dirty talk. Daarin geef ik je tientallen voorbeeldzinnen om hem te laten weten dat het menens is.


#6 Zet de toon met hoe je terugloopt

Je hebt hem net op de stoel gezet. Hij weet wat hem te wachten staat. Maar hoe gaat het nu verder?

Je kunt nu in één klap zijn hoofd in de juiste stand zetten:

 • Door langzaam weg te lopen
 • Je hoofd over je schouder te draaien
 •  En hem recht in de ogen te kijken
 • arrow-right
  Dan knoop je langzaam je jasje of stuk bovenkleding los en laat je dat op de grond vallen.

Een striptease geven kan daarna echt beginnen.


#7 Verwijder je kleding stuk voor stuk

Je kunt rond paraderen op de muziek die je hebt opgezet. Hoewel dit niet per se nodig is kan ik het je van harte aanbevelen. Doe dit langzaam en bewust en maak af en toe oogcontact. Op deze manier vergroot je de spanning voor wat komen gaat.

 • check
  Eventueel kun je stilstaan en je heupen bewegen op de muziek. Dit kan je doen terwijl je hem aankijkt of omgedraaid staat zodat hij tegen je billen aankijkt.

Nu je lekker opgewarmd bent - en je man ook - kun je één voor één je kledingstukken uitdoen.

 • Beweeg tijdens het strip dansen je handen over je lichaam. Raak alles aan wat je tegenkomt en stel je voor dat het zijn handen zijn. Maak er dus iets sensueels van
 • chevron-right
  Terwijl jij je kleding uitrekt kan je daar wat mee spelen. Wrijf over je huid met een kledingstuk en ga vooral langzaam te werk als je iets uittrekt
 • chevron-right
  Draai je om als jij je rokje laat zakken. Laat je billen zien. Zorg ervoor dat je mooi ondergoed draagt - of helemaal geen ondergoed. Buig voorover zodat hij een mooi uitzicht heeft
 • chevron-right
  Gooi af en toe wat kleding richting zijn gezicht. Het liefst geen riem of schoenen, dames
 • chevron-right
  Loop tussendoor naar hem toe en van hem af. Beweeg ondertussen heen en weer. Bouw de spanning op
 • chevron-right
  Verwijder al je kleding totdat je in je BH en slipje staat. En natuurlijk blijven de hakken aan

Waarom vinden mannen het zo opwindend om een striptease te zien?

Hoewel het in Nederland minder populair is dan in andere landen vinden mannen het geweldig om naar een striptease te kijken.

Hoe komt dat toch?

Mannen raken vooral opgewonden van wat ze zien. Ze vinden het al opwindend om een mooie vrouw te zien. Maar als zij hen visueel stimuleert door heel langzaam haar kleidng uit te trekken.... Dan prikkelt dit enorm hun fantasie.

Een man denkt altijd aan wat er zometeen kan gebeuren.

Door voor hem te strippen wek je de suggestie dat je niet kan wachten om met hem in bed te kruipen en er een wilde nacht van te maken. Wees dus niet bang om je tijd te nemen. Hoe langer jij je tijd neemt hoe meer hij er van geniet. 


#8 Vergeet hem niet te plagen

Nu jij de controle hebt is dat een mooie gelegenheid om daar misbruik van te maken. Je wilt dat je man smeekt om meer, toch? Doe dan dit:

 • Bij elk derde kledingstuk dat je uittrekt... stop je halverwege
 • chevron-right
  Dan trek je het weer helemaal aan en dans je een paar minuten verleidelijk rond terwijl je hem in de ogen kijkt

Dit maakt een man helemaal gek. Hij wil dat jij je uitkleedt en als je dat dan niet doet, zal hij moeite hebben om niet van zijn stoel af te komen en je een handje te helpen.

Dit kun je doen met elk kledingstuk. Trek je slipje opzij en doe het dan weer recht. Begin met het losknopen van je blouse en maak het weer langzaam vast.

Een andere manier om hem te plagen is om hem te verbieden je aan te raken. Streel hem en maak hem helemaal gek - maar sta hem niet toe dat hij jou aanraakt. Je zult zien dat hij na een korte tijd niets anders wil dan je beetpakken.


#9 Verwijder je BH

Dit is de speciale striptease methode om je BH op sexy wijze los te maken:

 • check
  Maak de haakjes los
 • check
  Hou de cups vast zodat de BH niet valt
 • check
  Draai je om zodat hij je blote rug ziet
 • check
  Nu laat je de BH vallen
 • check
  Verberg je borsten achter je handen, haar of tussen je armen
 • check
  Dans een tijd lang rond en maak hem nog een tijdje gek
 • check
  Dan haal jij je handen weg zodat hij je borsten kan zien
 • check
  Neem de tijd om jezelf uitgebreid te strelen. Niet alleen je borsten maar heel je lichaam

#10 Verwijder je slipje

Voor je slipje is er een vergelijkbare manier. Je kunt dit liggend doen zodat hij een mooi uitzicht heeft op je hele lijf.

Of je kunt je benen strekken en langzaam je ondergoed naar beneden laten glijden.

Beneden aangekomen is het belangrijk om je hakken aan te houden (als je die aan hebt) en zo flatteus mogelijk uit je slipje te stappen.

Bedek nu met je handen je vagina en plaag hem nog een beetje door deze voor hem verborgen te houden.

Draai je om (zodat hij je billen kan zien) en streel jezelf. Pas als hij het niet verwacht draai jij je om en laat jij je volledige sexy lijf aan hem zien.


#11 Dans nog even voor hem

De verleiding is nu groot om de striptease af te ronden en hem gelijk te bespringen. Dat begrijp ik goed.

Maar besef je dat hij nu in uiterst opgewonden toestand is. Hoe langer je hem hier houdt, hoe mooier hij hier aan terugdenkt de komende jaren.

Neem je tijd om voor hem te dansen. Streel je eigen lichaam. Laat merken dat je het heerlijk vindt en verlies je een beetje in jezelf.

Eventueel kan je nog extra moves maken en over gaan in een lapdance.

Op deze manier kun je hem nog verder op geilen.


#12 Maak er een geweldige vrijpartij van

Nu hij na het strippen enorm opgewonden is, is het tijd om er wat mee te doen.

 • Je kunt ervoor kiezen om hem jou je borsten te laten kussen en je te beffen of vingeren. Jij hebt immers de leiding en kunt hem het één of het ander opdragen. Hij is inmiddels zo geil dat hij alles zal doen wat je zegt
 • arrow-right
  Je kunt hem op de stoel gaan bereiden als je hem het orgasme van zijn leven wil geven. Verwacht echter niet dat hij het lang volhoudt. Seks na het geven van een striptease is vaak kort maar krachtig 
 • arrow-right
  Je kunt ook heel langzaam zijn kleren uittrekken en van daaruit verder gaan in voorspel

"Het Meesterminnares Principe"

Een goede striptease wil natuurlijk niet zeggen dat je automatisch een ster in bed bent. Een zee-ster misschien.. 

...en dat is niet iets om trots op te zijn. Om dat te voorkomen, heb ik iets leuks voor je:

Ook wel het Meesterminnares Principe genoemd.

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>