650+ Vrouwen Gingen Je Voor: Deze Begeerte-Op-Bestelling Methode Maakt Mannen Seksueel & Emotioneel Geobsedeerd. Voor Altijd...

Verlangen. Passie. Initiatief. Het kan wél! Transformeer de ongeïnteresseerde zoutzak in een hongerige minnaar...

Mannen worden gek van deze gevaarlijk verslavende Meesterminnares Methode. In één middag leer jij hoe je hem tot was in jouw handen maakt. Hij zal niet weten wat hem overkomt. Zelfs na jaren geen – of weinig – interesse in seks. Hij zal nooit meer hetzelfde naar je kijken. Gegarandeerd.

De eerstvolgende keer, zal zijn beste keer ooit zijn. Een onvergetelijke ervaring waar geen andere vrouw ooit aan zal kunnen tippen. Als je dat oneerlijk ten opzichte van andere vrouwen vindt, lees dan NIET verder.

Hij zal je op handen en voeten dragen en niets liever willen dan het jou naar je zin maken. Je krijgt een kant en klare aantrekkingskracht-afstandsbediening die hem de wereld laat vergeten met één druk op zijn psychologische knop.

“Genoeg voorspel… Tijd om het spannend te maken en uit te vinden of dit iets voor jou is.”

Hier is de waarheid in 5 woorden en 1 symbool: 

Voor mannen is seks = liefde.

Krijg je het niet? Toont hij geen interesse? Dan is het tijd om de TV en radio op stil te zetten. 

“Als hij geen fysieke interesse toont, dan staat hij met één voet uit de relatie”

Het maakt niet uit wie hij vandaag is.

Is hij de man die 6 uur zou rijden om je 6 seconden te kunnen zien?

Of is er iets anders aan de hand?

“Hij is slechts een ongeschoren, ongeïnteresseerde schim van wie hij ooit was”

Hij lijkt – als kers op de taart – geïnteresseerder in de goedkeuring van zijn moeder dan in die van jou! Hij luistert amper wanneer je hem iets vertelt, maar hij spreekt als een enthousiaste puber over zijn nieuwe collega.

Avondjes-uit, voorspel en romantische gebaren zijn schaars. Die energie gaat naar de garage, vereniging of vriendenclub. Hoe onrechtvaardig dat ook is.

De man die geen genoeg van je kon krijgen is er nog steeds. Hij krijgt nu helaas nooit genoeg van één of ander beeldscherm. Je begint je af te vragen waarom dit zo interessant is. Probeert hij je te vermijden? Is het die collega? 

“De ongeïnteresseerde man kan vrouwen vernielen”

En als er ook maar een van die dingen herkenbaar klinkt, blijf dan nog even lezen. Want de Meesterminnares Methode kan je alles van hierboven teruggeven.

Het klinkt misschien als een grote belofte, maar ik durf het je vol vertrouwen te garanderen…

En om het nog mooier te maken…

Nooit meer zal hij zeggen “ik heb een lange dag achter de rug en ben moe”. Hij zal nooit meer naar Discovery channel blijven kijken terwijl hij “welterusten ik kom er zo aan schat” mompelt.

Of jullie elkaar nu net hebben leren kennen of al jaren getrouwd zijn, de Meesterminnares Methode zal hem overrompelen met begeerte.

Hij zal zo hard komen dat hij de wereld vergeet. De minuten daarna zal hij zoeken naar woorden en snakken naar adem… En in een klap ben jij zijn hele wereld.

Misschien vraag je je nu af waarom ik dit soort beloftes kan maken…

En de reden is vrij simpel… 

“Met mijn Meesterminnares Methode zal je seksleven nooit meer hetzelfde zijn...”

(Ik ben een sekscoach en na 8 jaar en – letterlijk duizenden – gesprekken met mijn cliënte ken ik het klappen van de zweep wel zo’n beetje.)

Dit is het mannen-in-een-seksloze-relatie repertoir:

“Ik hou van haar, ze is de liefde van mijn leven. Ik wil aangetrokken tot haar zijn, maar het lukt niet”

“Ik zeg tegen haar dat het haar schuld is omdat ze me onder druk zet. Ik maak smoesjes over moe zijn, maar ik weet niet waarom ik niet meer wil”

“Ik heb een medisch probleem, maar ik ben bang om naar de dokter te gaan. Ik ben bang dat ze me niet mannelijk vindt. Ik voel me enorm schuldig dat ik doe alsof het haar schuld is. Maar ik ben bang dat ze me verlaat.”


“De spanning is er niet meer zoals in het begin. Ik weet dat het normaal is. Maar ik zou een vinger afhakken om het terug te krijgen.”

“Ze zegt tegen me dat het belangrijk is dat ik haar aantrekkelijk laat voelen. Maar seks wordt hierdoor een taakje op mijn to-do lijst. Ik heb er geen zin meer in.”

“Het is NIET dat extra vetrolletje of rimpeltje waardoor hij minder zin heeft als in het begin...”

Misschien denk je dat het aan je uiterlijk ligt. Het is ook logisch om afgrijselijk onzeker te worden als hij jou niet meer fysiek wil. Maar jij bent niet het probleem.Dat hij minder “zin” heeft is ook niet omdat hij niet meer van je houdt en in zijn lunchpauze met  de echtscheidingsadvocaat aan de lijn hangt. En als je weet dat hij wel van tijd tot tijd de hand aan zichzelf slaat is het ook geen medisch probleem.

Maar wat is het dan wel?

Bijna altijd is het domweg een gebrek aan variatie.

 Mannen hebben een onverzadigbare drang naar variatie. Seks met dezelfde vrouw op dezelfde manier is naar een tijdje gewoon geen klap aan.

Je kan dit wel oplossen door hem die variatie te geven. Maar doe je het niet, dan word je na een tijdje praktisch afstotelijk voor hem. Het resultaat? Een seksloze relatie of – nog erger – hij gaat vreemd.

Het zou niet zo moeten zijn… En het hoeft niet zo te zijn.

“Dit is het zinderende seksgeheim dat al zijn begeerteblokkades verbrijzelt. ”

Een typische blokkade is een angst om te falen. Die verdwijnt gelijk.

Vroegtijdige hoogtepunten zie je nooit meer. Hij is niet tevreden tot dat jij het bent. Hij gaat tot het uiterste. Hij is doortastend in zijn verlangen om jou genot te geven.

Tegelijkertijd vergeet hij de wereld om zich heen. Hij is soms de minnaar die neemt, soms de minnaar die geeft. Hij is de ster in de spiegel, en de kus op het voorhoofd. Hij is net wat je nodig hebt. Intens en teder. Liefdevol en dierlijk.

 

Wie is Luuk Zwart & hoe kan hij me helpen?

Hoi, ik ben Luuk Zwart.

Ik ben al 10 jaar sekscoach en heb tienduizenden mannen over de hele wereld getransformeerd in “Meesterminnaars”. Mijn boek voor mannen, de “Meesterminnaar Methode” wordt gezien als dé seksbijbel voor mannen.

Ik ben geboren in een klein dorp in de buurt van London, in Engeland. Maar ben enkele jaren geleden verliefd geworden op Nederland.

Mijn Nederlands is nog niet helemaal perfect, maar gelukkig heb ik een geweldige assistent die mijn stuntelende zinnen omtovert tot (hopelijk!) perfect ABN.

Omdat ik talloze vragen kreeg van vrouwen over wat zij konden doen om een betere minnares te worden, heb ik deze cursus, de Meesterminnares Methode, gemaakt.

Hierin leer ik je hoe je het middelpunt van zijn seksuele en emotionele universum wordt.

Luuk Zwart

Hier is wat je leert in de Meesterminnares Methode:

De bronzen, zilveren & gouden fase van mannelijke seksualiteit

Wanneer je dit alleen al begrijpt, zal je vrijwel meteen de beste minnares zijn die hij ooit heeft gehad. De meeste vrouwen komen niet verder dan de eerste bronzen fase. Met een beetje geluk lukt het sommige vrouwen om bij de tweede zilveren fase te komen… maar de vrouwen die weten hoe ze hem bij de 3e gouden fase kunnen krijgen, zijn het soort vrouwen waar mannen verslaafd aan raken. Vrouwen die de volledige controle over hem hebben en hem op slag verliefd kunnen maken.

Hoe je hem opwindt en geobsedeerd maakt zonder hem aan te raken

Goede seks voor een man is niet alleen fysiek stimulerend. Goede seks is iets wat met hem mentaal en fysiek compleet overrompelt en hem alles laat vergeten. En dat kan je doen zonder hem überhaupt aan te raken.

Je kan hem zelfs voordat jullie samen zijn, al zo erg opwinden dat zijn hersenen overuren maken. Het zijn kleine, simpele dingen die je al uren van tevoren kan doen en kosten je bijna geen moeite.

De 5 wetten van de Bronzen Fase

De beginnende opwinding bij mannen, is fragiel.

Zelfs wanneer wij mannen écht, écht van je houden en we je niet willen teleurstellen, kunnen we soms toch onze opwinding verliezen.

En daardoor kunnen we soms uit de bronzen fase vallen ondanks dat we aangetrokken tot je zijn.

Daarom leer je de 5 wetten van de bronzen fase, zodat een man zijn opwinding nooit meer plots ‘verslapt’.

De Zilveren Fase: 3 componenten om het middelpunt van zijn universum te worden

Wanneer je alle 3 de componenten van de Zilveren Fase gebruikt, zul je zien dat een man zo opgewonden is, dat hij flauwvalt na zijn orgasme. Hij zal zo opgewonden zijn dat hij meerdere malen achter elkaar klaarkomt, ook al kan hij dit normaal gesproken nooit.

Als hij dit bereikt, zal hij ter plekke verslaafd aan je raken. Hij zal volkomen verwonderd zijn en verliefd op je worden op zo’n sterke manier dat het niet teruggedraaid kan worden.

Bevrijd jezelf in bed

Als jij je probeert te verstoppen, als je bang bent om je ware kleuren te laten zien, als je naakte lichaam iets is wat je niet wilt dat iemand ziet, dan wil ik je graag helpen om dit te veranderen.

Het is bevrijdend om jezelf te kunnen zijn in bed en jezelf te laten gaan. Om je hierbij te helpen, geef ik je tien kleine trucjes om zelfverzekerder te lijken voor en tijdens seks.

Hij zal geloven dat jij de meest zelfverzekerde vrouw in de wereld bent, zelfs als het de eerste keer is met hem en jij je volkomen onzeker voelt.

15 psychologische manieren om een man gek te maken

De truc om een man naar een hoger niveau van opwinding te brengen en gek te maken, is voornamelijk psychologisch.

Niet fysiek.

Hoe je ervoor zorgt dat hij je mist en niet kan wachten om bij je te zijn

Je krijgt kant-en-klare zinnen, appjes en voorbeelden die je kan gebruiken om een man al uren of zelfs dagen van tevoren alleen maar aan jou te laten denken.

Het beste aan dit stuk zijn de 5 ‘date’ scenario’s die je leert. Dit zijn verschillende manieren om een man compleet ‘gaar’ te laten smeulen.

Hoe je het gevarieerd en spannend houdt

De truc om een man naar een hoger niveau van opwinding te brengen en gek te maken, is voornamelijk psychologisch. Niet fysiek.

De 7 mythes die seks verpesten (bijna alle vrouwen doen dit)

Er zijn bepaalde mythes die je seksleven zomaar kunnen verpesten. De meeste mythes lijken normaal voor de meeste vrouwen. Maar wanneer je weet wat het verschil is tussen een mythe en wat echt werkt, steek je ruim boven de rest. Wanneer je niet beseft dat deze mythes niet kloppen en je dezelfde fouten blijft maken, kan het zomaar zijn dat je het verpest voor jezelf.

Speciale pijptechnieken om zijn beste bedpartner ooit te worden.

Je zal precies leren waar je hem moet aanraken, hoe je het moet doen en wanneer. Je zal zijn lichaam beter leren kennen dan dat hij dat ooit zelf zal kennen. Hij zal zich voelen alsof hij de loterij heeft gewonnen. Maar dan een prijs mooier en waardevoller dan welk bedrag dan ook. Hij zal zo kwetsbaar zijn en het is alsof hij de afstandsbediening voor zijn brein aan je overhandigd. Ik heb van vrouwen gehoord – die normaal gesproken vrij onzeker zijn in hun seksleven – dat ze zich nog nooit zo krachtig en sterk hebben gevoeld.

En dit is slechts een fractie van wat je gaat leren in de Meesterminnares Methode.

De Meesterminnares Methode is een volledige handleiding om hem te transformeren in je droomman.

Hij zal je op zijn handen en voeten dragen en er alles aan doen om jou te gelukkigste vrouw op de planeet te maken.

Wat er gebeurt wanneer je de Meesterminnares Methode toepast:

Deze cursus is

Perfect voor jou

Als je iemand bent die:

Deze cursus is

Niet echt geschikt voor jou

Als je iemand bent die:

"Ok Luuk, dat ziet er goed uit. Hoe kan ik de MeesterMinnnares Methode NU krijgen?"

Kijk…

Als ik je zou coachen…

…en dat betekent dat ik je alle trucjes en technieken leer, dan zou dat zo’n 7 a 8 weken coaching zijn. (En nee, dat betekent niet dat je op mij mag oefenen, het betekent dat we wekelijks afspreken en ik je instructies geef om de technieken toe te passen op je vriend).

In ieder geval, ik vraag 5549€ voor zo’n traject. Meer als je verder weg woont en ik moet reizen, minder als het puur via Skype/videobellen is.

Maar ik bied deze 1 op 1 coaching niet meer aan.

Ik heb te veel aanvragen en ik kan op deze manier niet zo veel vrouwen helpen als ik zou willen.

Wat ik wél zou kunnen doen, is dit materiaal opnemen en er een lange videocursus van maken. Ik zou het zo kunnen doen en het verkopen voor 997€.

En om eerlijk te zijn, zou de informatie in zo’n videocursus het tienvoudige waard zijn. Puur omdat ik je alle regels, principes, technieken en voorbeelden geef die je nodig hebt om de meest aantrekkelijke vrouw te worden waar hij ooit het bed mee heeft gedeeld.

Maar vandaag doen we wat anders.

Ik ga je NIET om 1997€ vragen (hoewel ik het makkelijk zou kunnen. Persoonlijke coaching op dit vlak of therapie wanneer je relatie in een slop is beland, kost al snel duizenden euro’s).

En ik vertik het om je 997€ te vragen puur door het te verkopen als een mooie videocursus…

Nee. En ik ga je ook geen 600€ vragen die ik normaal zou vragen voor het leren van dit systeem.

De prijs van ‘De MeesterMinnnares Methode’ is één enkele betaling van 299€.

Het enige wat je hoeft te doen is dit:
Klik nu op de knop hieronder en je krijgt het complete Meesterminnnares Methode programma voor slechts 299€.

Tijdelijke Kortingsactie:

Krijg het hele Meesterminnnares Methode Programma tijdens deze lanceringsactie met 78% korting en betaal slechts 299€ 97€

Maar je moet NU actie ondernemen…

Want ik verhoog de prijs van de Meesterminnnares Methode binnenkort weer naar 299€ omdat ik er een grote videocursus van ga maken.

In ieder geval…

Ik wil dat je je goed voelt over deze investering in jezelf.

Dus bovenop wat ik je hierboven beloofde, EN om te laten zien dat je geen risico loopt, krijg je ook…

Een 60-Dagen Garantie.

Bespaar Verzendkosten

Om het voor jou makkelijker te maken, is de Meesterminnnares Methode gemaakt als een online cursus (een soort digitaal boek), met daarbij extra video’s, afbeeldingen en audio. Dat betekent dat je geen extra verzendkosten hoeft te betalen. Ook ben je zo anoniemer en is je privacy beter gewaarborgd.

En daar bovenop; je krijgt direct toegang na je betaling.

Belangrijk: Je kan de Meesterminnnares Methode openen op alle typen smartphones, tablets en computers.

Probeer de MeesterMinnnares Methode Nu 60 Dagen Risicovrij

Ik heb zoveel vertrouwen in de Meesterminnnares Methode dat je een 60 dagen de tijd geef om het te proberen.

Probeer de Meesterminnnares Methode 60 dagen, en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden is (al is het omdat je het lettertype niet mooi vindt), stuur me dan een email en ik geef je direct je geld terug. Zonder lastige vragen.

Klik nu op de groene knop hieronder en krijg de Meesterminnnares Methode direct

Ik heb zoveel vertrouwen in de Meesterminnnares Methode dat ik je 60 dagen de tijd geef om het te proberen.

Probeer de Meesterminnnares Methode 60 dagen, en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden is (al is het omdat je het lettertype niet mooi vindt), stuur me dan een email en ik geef je direct je geld terug. Zonder lastige vragen.

Bestel discreet & veilig

Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider PayPro. Bij het betalen door middel van iDEAL, PayPal of Bancontact staat er dan ook een anonieme naam bij de afschrijving op je bankafschrift. De naam “De Meesterminnnares Methode” of “Meesterminnares” wordt vanwege discretie niet weergegeven op je bankafschrift.

Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Vragen & Antwoorden

Ja. Natuurlijk is het niet alleen jouw verantwoordelijkheid om geweldige seks te hebben. Dat is de verantwoordelijkheid van zowel man als vrouw. Daarom heb ik sinds 2015 al duizenden mannen persoonlijk gecoacht en miljoenen (!) via mijn Engelse YouTube video’s.

De reden dat ik dit boek heb gemaakt is omdat de helft van mijn volgers vrouwen zijn. Zij stelden me vragen over hoe ze beter in bed konden worden en hoe ze iets terug konden doen bij hun vriend of man (die daarvoor van mij had geleerd om een geweldige minnaar te worden).

Daarom is dit boek er. De technieken in het boek zijn simpel. Elke vrouw kan ze binnen één dag toepassen. Als jij iemand bent die het leuk en spannend vindt om haar vriend of man het naar zijn zin te maken, dan is dit boek voor jou.

En het beste eraan? Je hebt er zelf enorm veel voordeel aan. Je man zal zowel fysiek als emotioneel meer tot je aangetrokken raken en er ook meer aan doen om jou te plezieren. Het is een win-win situatie.

In dit boek leer je hoe je de meest aantrekkelijke vrouw in bed wordt die een man ooit heeft gehad, en zal hebben. De beste methode die je daarvoor kan gebruiken, is er een waar jij volledige controle hebt (in tegenstelling tot seks) zodat je precies kan kiezen wat je doet met een man en wat hij ervaart.

De Meesterminnnares Methode is een soort online boek/cursus. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen en kan je meteen aan de slag.

Het bestaat uit tekst, aangevuld met video’s, audio en illustraties. Hoewel je dit natuurlijk een expliciet onderwerp is, hebben mijn illustrator Cynthia en ik ons best gedaan alle illustraties zo netjes mogelijk (en niet vulgair!) te maken.

Dit is de inhoudsopgave:

Hoofdstuk 1: Jouw Arsenaal

Je leert het krachtigste ‘wapen’ om een man gek te maken op jou in bed.

Hoofdstuk 2: De Essentie

Je krijgt een duidelijk overzicht van wat we gaan doen en wat je gaat leren.

Hoofdstuk 3: Mythes

Ik onthul 7 veel voorkomende mythes die seks kunnen verpesten.

Hoofdstuk 4: De Bronzen Fase

Je leert hoe je hem opgewonden en geobsedeerd met je maakt zonder hem aan te raken

Hoofdstuk 5: De Zilveren Fase

Ontdek de 3 componenten om het middelpunt van zijn universum te worden. Je krijgt per component eenvoudig uit te voeren dingen (die je kan doen en zeggen) om direct toe te passen.

Hoofdstuk 6: De Praktijk

Ontdek wat je altijd wilt doen VOORDAT je seks hebt. Dit zijn simpele ‘plannetjes’ die je kan maken om hem gek op je te maken, nog voordat jullie het bed in springen.

Hoofdstuk 7: De Gouden Fase

Hoe je zijn beste bedpartner ooit wordt en zijn seksuele brein van stapel laat lopen.

Hoofdstuk 8: De Technieken

Je leert verschillende technieken die je kan toepassen in bed. Elke techniek heeft een mooie illustratie erbij als voorbeeld.

Hoofdstuk 9: Standjes

Naast technieken, krijg je ook wat extra standjes die je kan gebruiken om te variëren.

Hoofdstuk 10: Hulpmiddelen

Er zijn speeltjes en hulpmiddelen die je wilt gebruiken. Aan de ene kant om je (seks)leven makkelijker te maken, aan de andere kant om variatie toe te voegen in de slaapkamer. In dit hoofdstuk krijg je een lijst met de beste om te gebruiken.

Hoofdstuk 11: Vragen, antwoorden en mijn belofte

We behandelen veelgestelde vragen. En je krijgt mijn laatste wijze lessen mee.

Nee. De Meesterminnares Methode is volledig online. Je krijgt GEEN fysiek exemplaar thuis gestuurd. Je hoeft dus niet nerveus naast de brievenbus te wachten om snel een pakketje in ontvangst te nemen voordat iemand anders het ziet.

Na het afronden van je bestelling krijg je een login codes toegestuurd waarmee je de Meesterminnares Methodeop je computer en/of smartphone kan lezen en volgen.

Ja. Dit is juist heel effectief voor vrouwen die een relatie hebben. Te weinig variatie en nieuwe dingen proberen is de grootste oorzaak van seksloze huwelijken en relaties.

De Meesterminnares Methode is ook geschikt voor jou als je single bent of met iemand date. Want wanneer je ‘de ware’ ontmoet, weet je nu hoe je hem fysiek en emotioneel op kan winden. Je geeft hem iets wat hij nog nooit heeft meegemaakt met een andere vrouw.

Dit maakt het een stuk makkelijk om hem verliefd te maken en om een succesvolle relatie met elkaar te hebben.

Nee! Deze methode werkt voor ALLE leeftijden.

Het is heel simpel om toe te passen en elke vrouw kan het gebruiken om te leren om geweldig in bed te worden.

Ja, je kan de Meesterminnares Methode op elk apparaat lezen. Dus op je telefoon, tablet, computer of laptop. Binnen 30 seconden heb je toegang tot de cursus.

Scroll naar onderen en klik op de groene knop. Je kan daarna betalen met iDeal, Bancontact en PayPal. Als je met creditcard wilt betalen, kan dat via PayPal.

Ja. Je bestelling is compleet anoniem. Je krijgt het programma per email toegstuurd dus je hoeft geen echt boek te verstoppen onder je bank. Je bestelling zelf is ook helemaal veilig via iDeal, PayPal of Bancontact. Ook op je bankafschrift staat niks wat te herleiden is hiernaar.

Heel eenvoudig. Zodra je de Meesterminnares Methode bestelt heb je 60 dagen om het uit te proberen. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat me het dan weten en je krijgt direct al je geld terug.

Wil jij zijn nummer 1 zijn en samen met hem genieten van een geweldige en passievolle relatie?

Als je antwoord “ja” is,  klik dan op de grote groene knop hieronder om direct toegang te krijgen tot jouw editie van ‘De MeesterMinnnares Methode.

Onthoud dit: Je hebt een 60-Dagen Geld Terug Garantie voor als je om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent.

Probeer het, want je loopt geen enkel risico.

Neem dus nu een beslissing voordat het te laat is (want je ziet De Meesterminnnares Methode hierna NOOIT meer voor deze lage kortingsprijs).

Klik nu op de groene knop hieronder. Je zal er geen spijt van hebben.

© Copyright Luuk Zwart | Meesterminnaar B.V. | luuk at meesterminnares.nl

>