7 Variaties Op Het Missionaris Standje Om Hem Spannender Te Maken

Inhoudsopgave

Als je vaak het missionaris standje hebt gedaan kun je er op uitgekeken raken. Daarnaast is het niet voor elke vrouw op aarde het meest opwindende standje.

Gelukkig zijn er diverse manieren om de missionarishouding leuker, intenser en sexy'er te maken.

In dit artikel geef ik je zeven variaties plus tien tips om de uitvoering zo geil mogelijk te maken zodat je optimaal zult genieten.

More...

Zo maak je het missionaris standje beter

Smaken verschillen.

De ene vrouw zweert erbij. De andere vrouw verveelt zich dood. Deze twee zullen elkaar vandaag ontmoeten.

In dit artikel geef ik je tips die je kunt gebruiken om de missionarishouding veel spannender te maken. Sommige tips zullen niet op jou en je lover van toepassing zijn. Andere sluiten precies aan bij jullie liefdesspel en verhogen jullie genot.

Grappig genoeg zijn de tips die het hem doen voor ieder koppel verschillend.

Zomenteen geef ik je zeven variaties op de missionarishouding. Probeer ze één voor één uit om te ontdekken welke voor jou het lekkerste is. Maar eerst krijg je tien tips om een geweldige vrijpartij in deze houding te hebben, welke specifieke variant je ook kiest.

#1: Kom klaar voordat het zover is

Als je niet gemakkelijk klaarkomt tijdens de penetratie kan jij je laten beffen of vingeren door je partner je leven een stuk aangenamer maken.

De druk is van de ketel. Hij voelt geen prestatiedruk en jij hebt je orgasme al gehad.

Daardoor ga je meer ontspannen de missionarishouding in. En door die ontspanning kun je onbevangen genieten van zijn capriolen.

Met een beetje geluk krijg je nog een orgasme doordat je net al goed bent klaargekomen en dus in de stemming bent.

En gebeurt dat niet? Dan heb jij je pleziertje al gehad.


#2: Ga voor huid op huid

Als je wilt klaarkomen is stimulatie van je vagina niet het enige wat telt.

Ja, je kunt een clitoraal orgasme krijgen door erover te wrijven. En je kunt een vaginaal orgasme krijgen tijdens penetratie.

Maar huid op huid contact, waarbij jullie met je handen elkaar masseren of bevoelen, of waarbij jullie met jullie lijven over elkaar glijden, kan enorm helpen.

Het maakt je meer opgewonden en kan de stimulatie van je vagina veel dieper laten aankomen.

De kans op een orgasme neemt toe. En afhankelijk van hoe je elkaar aanraakt kan het heel intiem of juist heel stout voelen. Probeer dit dus de volgende keer dat jullie in missionaris bezig zijn en de het standje zal veel spannender zijn. Dit is het ideale standje om uit te zoeken hoeveel huidcontact voor jullie het beste is.


#3: Beweeg je heupen heen en weer

Er is niets stommers voor een man dan een vrouw die de "zeester" doet.

 • Ze doet haar benen wijd
 • Laat hem al het werk doen
 • Zij kijkt strak naar het plafond en beweegt niet

Hij heeft geen goed gevoel over zichzelf en ook niet over haar.

Nu denk ik dat veel mannen het een beetje aan zichzelf te danken hebben. Hun prestaties zijn zo slecht dat een vrouw niet in de stemming komt en er niet echt van geniet. Maar als je merkt dat dit bij jou gebeurt, ga dan alsjeblieft het gesprek aan met je partner.

Of nog beter: neem zelf de leiding in handen. Vertel hem dat hij moet doen wat je zegt en doe hem voor wat je lekker vindt. Gebruik hem een keer als seksobject en leef je helemaal uit. Hiervan kan een man veel leren. Niet alleen wat je lekker vindt maar ook hoe je klinkt en kijkt als je echt geniet (in plaats van dat je aan het zeesterren bent).


#4: Kijk hem in zijn ogen

In de serie "Game of Thrones" is er een aflevering waarin een schone prinses leert hoe ze haar woeste echtgenote wat liever kan laten doen naar haar. Het komt erop neer dat ze aandringt op oogcontact tijdens seks.

Zo werkt het in het echt ook. Wanneer jullie elkaar aankijken tijdens het missionaris standje, dan zien jullie elkaars opwinding en eventueel elkaars liefde. Dit maakt het veel spannender.

Die communicatie kan veranderen hoe hij met je omgaat en hoe de seks aanvoelt. Misschien doet hij het liever of als je hem aanmoedigt met je ogen, is hij juist wilder.


#5: Speel met je clitoris

Dit is een briljant idee als je geen vaginaal orgasme krijgt tijdens het neuken. Begin tijdens missionaris met je clitoris te spelen en maak jezelf klaar voor een spannende ervaring.

Er is één belangrijke tip: verlies hem niet uit het oog. Blijf oogcontact maken en laat hem horen dat je het lekker vindt. Ga niet zo op in het spelen met je clit dat hij denkt dat je hem bent vergeten.

Hij zal onterecht denken dat zijn pik zo klein is dat je helemaal niets voelt en dan maar begint met masturberen "omdat je er toch al ligt".

Jij en ik weten dat het anders in elkaar zit maar leg dat maar eens uit aan een man. Dus:

 • Blijf contact met hem maken
 • Blijf hem vertellen hoe goed hij wel niet is
 • Laat hem zien dat het over je clit wrijven niet meer dan een extraatje is om nóg geiler te worden.

#6: Laat hem je vastbinden

Doe dit met een partner die je vertrouwt en die je grenzen respecteert. Spreek van te voren een woord af waarbij de actie stopt. Mijn favoriet is "chocoladepasta met muisjes" maar "stop" werkt ook prima en bekt wat lekkerder.

 • Koop voor tien euro handboeien bij de seksshop. Gebruik sjaals. Of laat hem een creatieve manier vinden om je vast te binden

Dit is een variatie op Missionaris die op deze manier veel spannender is. Hij kan flink te keer kan gaan terwijl jij vastgebonden bent en minder bewegingsvrijheid hebt.

Als de handboeien toch onder je bed vandaan komen is het wel zo leuk als hij flink wat aandacht besteedt aan het voorspel.

Beffen wordt namelijk nog intenser als je vastgebonden zit en niet aan zijn tong kunt ontsnappen.


#7: Maak het wild

Vind je het leuk om ruige seks te hebben? Dan hoef je in deze niet het lijdend voorwerp te zijn;) 

Hieronder krijg je wat aanknopingspunten om wat ruigheid toe te voegen. Voer deze langzaam op om erachter te komen wat hij lekker vindt en wat zijn limiet is. De ene man reageert hier beter op dan de andere.

 • Begin met een zoen in zijn nek. Laat deze overgaan in een zuigzoen of zacht gebijt
 • Pak hem stevig beet. Druk je nagels in zijn rug. Begin langzaam te krabben. Krab intenser
 • Druk je handen tegen zijn borst. Grijp hem vast. Duw hem zachtjes weg. Sla hem tegen zijn borst. Sommige mannen zullen stoppen. Leg hem zo nodig uit dat je dit doet in "the heat of the moment" en dat hij vooral door moet gaan
 • Laat hem horen dat je het leuk vindt. Geef hem complimenten over de omvang, kracht en viriliteit van zijn geslachtsorgaan. Complimenteer hem met zijn kracht. Roep zijn naam en schreeuw "ja". Gil zo hard dat de ramen knappen, want voor mannen geldt hoe luider hoe beter

#8: Maak het intiem

Hem in de ogen kijken terwijl jullie zachtjes de liefde bedrijven is prima. Maar heb je er ook aan gedacht om tegen hem te fluisteren?

 • Fluister lieve woordjes in zijn oor. Vertel hem hoeveel je van hem houdt en hoe blij hij je maakt
 • Hijg zachtjes in zijn oor. Denk veel valse lucht. Laat merken dat jij je helemaal overgeeft

Bij de laatste variant streel je zijn ego en bij de eerste maak je de band tussen jullie sterker. Beide voelen intiem voor een man. Als hij mag kiezen heeft hij het liefst die laatste.


#9: Blijf ademen

 • Wil je een recept om zo min mogelijk te voelen van jullie vrijpartij? Stop dan met ademen. Daardoor heb je nauwelijks sensatie meer.
 • Als je in plaats daarvan rustig en diep inademt door je neus en dan uitademt door je mond, zet je jouw lichaam in de seksstand.

Je hebt genoeg lucht om actief te blijven en blijft qua sensaties in het hier en nu. Als het allemaal teveel is wat hij uitspookt kun je hem instrueren om het rustiger aan te doen totdat je weer goed adem haalt.


#10: Klem hem in

Doe het met je dijen of met je benen. Zorg ervoor dat je vaginawanden naar elkaar toe gedrukt worden. Dan lijkt zijn penis groter en voelt het zelfs alsof hij dieper gaat.

Hij zal niet doorhebben dat dit de reden is zolang jij het hem niet vertelt. Hij is allang blij dat de sensaties bij hem intenser voelen. Dat komt omdat deze moves je vaginawanden dichter bij elkaar brengen en je daardoor nauwer voor hem aanvoelt.

Nu je tien tips hebt gehad om missionaris veel spannender te maken, krijg je ook zeven variaties. Zoals je hebt geleerd houdt variatie in de slaapkamer je relatie spannend. En met deze verschillende standjes kun je er één vinden waarbij je optimaal gestimuleerd wordt.

Variatie 1: Missionaris met meer diepgang

Heeft je man een relatief kleine penis? Of is dat niet het probleem maar wil je optimaal genieten?

Leg dan een stevig en dik kussen onder je billen tijdens missionaris. Zijn penetratie zal veel intenser aanvoelen.

En met wat aanpassingen van zijn kant kan hij je sensaties geven die in een normale missionarisvariant minder vanzelfsprekend zijn.

Als hij met zijn handen naast je lichaam steunt en op zijn tenen steunt ligt al zijn gewicht op jou, via zijn bekken.

Draait hij nu achtjes of beweegt hij zijn heupen (door het te kantelen) dan krijgt hij niet alleen een goede buikspiertraining, maar voel jij zijn piemel langs alle mogelijke erogene zones wrijven. Heeft hij schaamhaar of ligt zijn schaambeen op ramkoers, dan wordt je clitoris zelfs gestimuleerd.

Zoek samen met hem uit wat de meest intieme en stimulerende manieren van bewegingen zijn in deze positie. Misschien is het kussen op zichzelf al voldoende zodat je hem dieper voelt gaan. Misschien is wat variatie in zijn heupbewegingen een goed idee.

Variatie 2: Met je heupen omhoog

Zoals je ziet houdt hij je omhoog en lig je op het bovenste gedeelte van de rug. Dit is een variant die wat dominanter aanvoelt voor de man.

Je kunt hier handig gebruik van maken door dirty talk te gebruiken die hem voorstelt als sterke vent en jou als onderdanige vriendin. Veel mannen kicken hier op.

Afhankelijk van de kromming van zijn penis kan je G-spot in deze posiotie beter gestimuleerd worden.

Kijk eventueel of de hoogte zo kan worden aangepast dat de hoek voor jou ideaal wordt.

Variatie 3: Met je beentjes in de lucht

Is hij groot geschapen? En raakt hij je baarmoedermond tijdens de penetratie?

Dan is dit een goed standje. Je billen zitten ertussen waardoor hij minder diep kan.

Je hebt wel wat flexibiliteit nodig voor deze positie.

En als hij te wild te keer gaat kan het onprettig voelen dat je benen zo opgevouwen liggen.

Ben je niet flexibel genoeg? Dan kun je dit trainen:

 • Ga zitten op de grond met je benen gestrekt en probeer je tenen aan te raken
 • Doe ditzelfde met je benen gespreid en ga zowel naar links als naar rechts
 •  De spieren die je voor beide standjes gebruikt worden op deze manier opgerekt

Dit is een variatie op Missionaris die veel spannender is dan de gewone. Ook zeker omdat het voor ontzettend geil uitzicht zorgt voor hem. 

Variatie 4: Laat je hoofd bungelen

Vind je het leuk om je kwetsbaar te voelen tijdens de seks? En je helemaal over te geven?

Gebruik dan dit standje waarbij je hoofd over de rand van het bed bungelt.

Deze positie is niet bedoelt voor vrouwen die snel duizelig worden of die een licht gevoel in hun hoofd krijgen.

Probeer dus even uit of je tot deze categorie behoort. En geef het aan bij je partner als jij je niet meer op je gemak voelt.

Variatie 5: Trek je knieën op

Zoals je ziet is er meer afstand tussen jullie bovenlijven.

En je kunt precies bepalen wat de hoek is waarmee zijn penis bij je naar binnen komt. 

In combinatie met een leuke kromming in zijn geslacht kun je waarschijnlijk gaan voor stimulatie van je G-plek.

Wil je meer weten over G-spot stimulatie tijdens het neuken? Lees dan dit artikel. 

Variatie 6: Missionaris op je zij

Ik weet niet in hoeverre ik nog van missionaris kan spreken, behalve dat jullie nog goed oogcontact kunnen maken.

Dit is een prima positie om er als een koningin bij te gaan liggen en hem instructies te geven.

Vertel hem in detail hoe hij je moet plezieren. Doe dit in het kader van een rollenspel waar jij een keer de dominante houding aanneemt.

De meeste mannen zijn van zichzelf dominanter dan vrouwen en vinden het leuker om zelf de dominante rol te hebben.

Het af en toe afwisselen maakt het contrast alleen maar groter en is dus goed voor de variatie.

Om te voorkomen dat je elleboog en armen pijn doen raad ik je aan om er iets onder te leggen. Dit kan een dik dekbed zijn of een paar zachte handdoeken.

Variatie 7: Maak het gevoeliger

Is zijn penis niet zo groot? Of wil je een diepe sensatie?

Ga dan op een tafeltje liggen en laat hem je staand penetreren. Doe je benen in de lucht en breng ze bij elkaar. Hierdoor ontstaat er meer frictie tussen zijn penis en jouw vaginawand waardoor je meer voelt.

Hij kan je bij je enkels pakken en zijn bekken ideaal heen en weer bewegen doordat hij staat. Daardoor is dit een intens standje.

Als jij het leuk vindt kan hij je voeten en onderbenen strelen.

Leuk weetje: als je iemands voeten streelt terwijl zij in een hersenscanner ligt worden dezelfde hersengebieden actief als wanneer iemand je vagina streelt. Je voeten zijn dus heel gevoelig.

Dit is een variatie op Missionaris die op deze manier veel spannender en stouter is dan de standaard variant.

"Het Meesterminnares Principe"

Deze standjes zijn leuk om weer wat spanning in je relatie te brengen. Maar alleen aan deze standjes zul je niet genoeg hebben als je seksleven op een laag pitje staat. 

Wil jij hem weer onvergetelijke nachten geven en zijn hart opnieuw veroveren? 

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij weer zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>