8 Slimme Manieren Om Zijn Penis Groter Te Laten Voelen

Inhoudsopgave

Als je een vriend hebt die niet zo groot geschapen is, is dat erg vervelend.

Hoe kun je genieten van seks als zijn kleine penis je niet weet te raken en je hierdoor weinig voelt?

In dit artikel krijg je tips om zijn penis zo groot mogelijk te laten voelen als hij je penetreert. Geloof mij, seks zul je heel anders gaan ervaren. 

More...

Maar eerst:

Zo voelt zijn penis groter

Ik heb goed en slecht nieuws.

 • Het slechte nieuws is dat de meeste vrouwen verlangen naar een penis die langer is dan gemiddeld. Uit onderzoek blijkt dus dat er veel vrouwen niet tevreden zullen zijn met de penis van hun man. Er zijn simpelweg niet genoeg mannen met een penis die langer is dan gemiddeld
 • Het goede nieuws is dat je met simpele trucjes zijn penis groter kunt laten voelen

Ik geef je zomenteen een paar tips die je kunnen helpen om meer te genieten van wat hij daadwerkelijk tussen zijn benen heeft hangen. Deze zijn er niet op gericht op het groter maken van zijn penis, maar om je gevoeliger te maken voor wat hij heeft. Daarna geef ik je acht manieren om zijn penis groter te laten lijken.

De reden dat ik eerst bespreek hoe je zo goed mogelijk kunt genieten van wat hij heeft is omdat dit veel problemen voorkomt. Je kunt wel alles in de strijd gooien om zijn penis groter te laten lijken maar als jij niet ontspannen bent en daardoor weinig gevoel hebt tijdens het vrijen wordt het probleem niet opgelost.

Daarom beginnen we met de tips:

#1: Doe aan lang voorspel

Het allerbelangrijkste is dat je zoveel mogelijk ontspant tijdens de seks. Het is moeilijk om zijn penis te kunnen voelen als je:

 • Gespannen bent
 • exclamation-triangle
  Niet met je aandacht bij je sensaties bent

Sommige seksleraren focussen zich alleen maar op ontspanning omdat ze weten dat hierdoor het gevoel van hun leerlingen toeneemt. Door middel van meditatie en andere oefeningen ontdekken de leerlingen hoe ze meer en meer kunnen ontspannen en daardoor steeds gevoeliger worden voor seksuele sensaties.

Zo ver zal ik niet gaan omdat ik het belangrijk vindt om naar alle mogelijke manieren te kijken om betere seks te hebben. Maar kunnen ontspannen is zo'n belangrijk onderdeel dat je het zeker niet mag laten gaan:

 • Het is prima om af en toe een vluggertje te doen. Maar laat de meeste vrijpartijen lang duren en zorg dat je er de tijd voor hebt
 • arrow-right
  Begin met voorspel en zorg ervoor dat dit langer duurt dan een uur. Laat je vriend dit artikel lezen als hij hier wat moeite mee heeft
 • arrow-right
  Neem van te voren een warm bad. Of kies voor een andere ontspannende activiteit. Kijk in ieder geval geen TV en doe niet iets actiefs
 • arrow-right
  Doe aan meditatie. Een kwartiertje mediteren per dag is een wetenschappelijk bewezen methode om meer rust in je hoofd te krijgen en comfortabeler te worden met fysieke sensaties
 • arrow-right
  Probeer tijdens de seks zoveel mogelijk te ontspannen. Focus je tegelijkertijd op de aangename sensaties en probeer je blik open te houden voor wat je voelt
Raak elkaar zoveel mogelijk aan

Als je zoveel mogelijk lichaam-op-lichaam contact maakt tijdens de seks vergroot dit de ontspanning.

Als hij je bijvoorbeeld streelt terwijl hij je penetreert zal dit ervoor zorgen dat je nog rustiger en nog meer ontspannen wordt.

Kies voor standjes waarbij er veel huidcontact is. Dat kan de intensiteit van het seksen vergroten. 


#2: Doe aan orale seks

Voorspel is belangrijk.

 Het ontspant je, maakt je nat en bereidt je voor op wat komen gaat

Het is slim om voor de penetratie alvast aan orale seks te doen.

Wanneer je vriend je beft en je klaarkomt (het liefst meer dan één keer) maakt dit je extra gevoelig. Hierdoor heb je er meer aan als hij je penetreert.

Ook als je geen zin hebt in neuken kunnen jij en je vriend elkaar orale seks geven.

Kies bijvoorbeeld voor één van de variaties op standje 69. Dit zijn leuke posities om elkaar in te bevredigen. 

Als je man beter moet leren beffen en vingeren, laat hem dan eens dit artikel zien.


#3: Vermijd alcohol

Één wijntje. Maximaal.

Na meer dan twee heeft het een averechts effect en voel je minder tijdens de seks.

Één wijntje is al een twijfelgeval maar veel vrouwen zweren erbij. Dus dan vind ik dat je het een kans moet geven.

Laat hem in ieder geval niet drinken. Dit maakt het moeilijker voor hem om een harde erectie te krijgen. Hierdoor voelt zijn penis nog minder groot, dan dat die is.


#4: Gebruik speeltjes

Als je tijdens de penetratie onvoldoende voelt, dan vertel ik je bij deze dat je niet de enige bent.

Veel vrouwen kunnen niet klaarkomen tijdens het vrijen. Ze zijn voor een orgasme onafhankelijk van orale seks of andere handelingen.​

Het hoeft dus niet per se aan de omvang van zijn penis te liggen. Dit kan het geval zijn als je eerder een vriend hebt gehad die groter geschapen is.

Je zou je tijdens het neuken kunnen focussen op het stimuleren van je clitoris.

Dit kun je met je eigen vingers doen of eventueel met een vibrator. Dit maakt het makkelijker om jezelf te stimuleren en om klaar te komen.


#5: Wees voorzichtig met hoe je dit probleem ter sprake brengt

De omvang van zijn penis is een gevoelig onderwerp. Daar moet je rekening mee houden als je erover begint. 

Je roept niet zomaar na de seks, ik wil manieren vinden om je penis groter te laten voelen...

Nee. Hij wil het gevoel hebben dat hij de grootste is die je ooit hebt gehad. Maar als hij een kleine piemel heeft is dat lastig te bewerkstelligen.

Bij de bovenstaande tips hoef je niet met hem te bespreken wat er aan de hand is.

Maar bij sommige van onderstaande tips, waarbij er exotische standjes van stal gehaald worden of je soms een apparaat gebruikt, zul je toch met een verklaring moeten komen.

Je kunt ervoor kiezen om hierover te liegen en hem te vertellen dat hij een grote heeft maar dat je deze graag nog beter wilt voelen. Of een andere smoes waardoor hij zich niet hoeft te schamen.

Als je denkt dat hij het van zichzelf weet of dat hij er mee om kan gaan, kun je ervoor kiezen om de waarheid te vertellen. Doe dit dan in één keer:

 • Benoem het probleem
 • arrow-right
  Vertel dat je op zoek wilt naar een oplossing
 • arrow-right
  En vanaf dat moment doe je weer alsof hij de meest fantastische pik op aarde heeft

Zelfs als jullie een penis sleeve gebruiken is dat een extraatje en is het geenszins bedoelt om hem te vervangen.

Hier zijn acht manieren om zijn penis groter te laten voelen:

Manier 1: Gebruik een cockring

Een cockring is een ring... die hij rond zijn penis schuift. Logisch toch?

Een cockring kent twee voordelen:

 • check
  Het uitstellen van zijn orgasme. Hij schuift de ring om zijn ballen en penis waardoor zijn ballen verder van zijn lijf zijn. Hierdoor kunnen sommige mannen meerdere orgasmes achter elkaar krijgen zonder dat ze klaarkomen. Bij andere mannen duurt het langer voordat ze klaarkomen
 • check
  Het dikker maken van zijn penis. Bij deze stand gaat de ring om de basis van zijn penis (zijn ballen kunnen er zowel binnen als buiten hangen). Zijn bloed kan niet uit zijn penis waardoor deze meer gezwollen wordt. Over deze toepassing gaat dit artikel. Doordat zijn penis meer opzwelt, zal zijn penis groter aanvoelen. 

Als je niet zeker weet of dit een goede oplossing is voor jullie probleem kun je dit eerst proberen. Laat hem een wijsvinger en duim om de basis van zijn penis klemmen terwijl hij je neukt om te zien of zijn penis hierdoor wat dikker wordt.

Als dit beter voelt voor jou kunnen jullie een cockring proberen.

Begin met een zachte variant. Er zijn cockrings van verschillende materialen, maar je moet als beginner niet met eentje van hout of metaal aan de slag. 

Als deze niet exact past kan dit de circulatie van je penis afsluiten en dit kan tot ernstige complicaties leiden.

Als je er eentje wilt kopen voor je vriend is een cockring van siliconen het beste. Deze is zacht en kan oprekken als zijn penis stijf wordt. Een ring van rubber kan ook maar van PVC is af te raden. Hierin kunnen bacteriën zich ophopen, hoe goed hij deze ook schoonmaakt.

De cockring doet hij om zijn penis en eerst alleen bij de basis. De ring moet strak genoeg zijn om te voorkomen dat het bloed eruit loopt maar los genoeg om te voorkomen dat het hem pijn doet. Nu zou zijn penis dikker moeten voelen voor jou en krijgt hij sneller een erectie die sterker voelt voor hem.

Als jullie gewend zijn aan het werken met een flexibele ring kunnen jullie het met een stevigere ring proberen. Bijvoorbeeld van hout, glas of metaal. Deze laatste materialen zetten een beetje uit door warmte dus deze geven nog iets mee. 

 • Let op: hij mag een cockring niet te lang dragen. Twintig minuten is in veel gevallen het maximum. Draagt hij deze langer, dan loopt hij het risico dat de circulatie van zijn penis wordt afgesneden. Merkt je vriendje dat hij pijn heeft of een dof gevoel in zijn penis krijgt? Laat hem de cockring dan direct afdoen.

Probeer ook de cockring 2.0

Als je vriendje comfortabel seks kan hebben met een flexibele cockring kunnen jullie ook een variant gebruiken met wat extra functie's.

 • Een cockring die vibreert. Dit is een normale ring die kan trillen en extra stimulatie kan geven
 • arrow-right
  Een cockring met geribbelde uitsteeksels. Deze kunnen je extra stimuleren in of rond je vagina
 • arrow-right
  Een cockring met een mini-vibrator. Deze zijn erop gemaakt om je clitoris te stimuleren terwijl je vriend je neukt. Een echte aanrader omdat je op dubbele wijze gestimuleerd wordt. 

Manier 2: Dit standje vernauwt de vagina

Naast het gebruik van een cockring zijn er een aantal standjes die zijn penis groter laten voelen. Dit komt omdat je bij deze posities de wanden van je vagina dichter bij elkaar brengt. Hierdoor ontstaat meer frictie tussen zijn penis en jouw vagina. Eigenlijk voel je strakker aan. 

Dit is het beste standje om te proberen:

 • check
  Jij ligt op je buik met je benen dicht bij elkaar
 • check
  Hij steekt hem er van de achterkant in- Knijp eventueel je billen en bovenbenen een beetje bij elkaar zodat er nog meer frictie ontstaat tussen zijn penis en jouw vaginawanden
 • check
  Eventueel kan hij je billen in dit standje bij elkaar duwen en proberen zijn penis zo diep mogelijk naar binnen te steken- Of hij kan met zijn lichaam tegen je billen aanstoten als hij seks met je hebt. Deze trillingen kunnen prettig aanvoelen

Manier 3: Kruis je benen over elkaar

 • check
  Hij zit op zijn knieën en jij ligt tussen zijn benen
 • check
  Hij penetreert je en houdt je benen in de lucht. Jij kruist je benen zodat er veel frictie ontstaat tussen jouw vaginawand en zijn penis
 • check
  Experimenteer met een kussentje onder zijn benen zodat hij je G-plek stimuleert tijdens het penetreren

Manier 4: Lepelen vernauwt de vagina

 • check
  Jullie liggen op je zij 
 • check
  Hij ligt achter jou en hij penetreert je
 • check
  Jij houdt wederom je benen bij elkaar
 • check
  Eventueel kun jij je eigen clitoris stimuleren om sneller tot je hoogtepunt te komen

Manier 5: Zorg voor ribbels

Er zijn geribbelde condooms op de markt. Als je man deze draagt voel je meer frictie tussen zijn penis en je vaginawand.

Dat is niet de enige optie. Er zijn penis sleeves op de markt.

Dit is een soort hoes die hij om zijn penis schuift. Hierdoor krijgt hij er een paar centimeters bij en wordt zijn apparaat uitgerust met een flink aantal ribbels. Zijn penis groter later voelen wil absoluut met dit trucje. 

Dit voelt niet alleen veel groter in je vagina, het veroorzaakt ook meer frictie.

Veel penis sleeves hebben een ingebouwde cockring die er voor zorgen dat zijn penis harder en groter wordt en zijn orgasme wordt uitgesteld. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap.

Manier 6: Maak zijn penis harder

Stel, zijn lid is op zichzelf niet klein maar deze wordt niet altijd even hard genoeg. In dat geval zijn er een aantal trucjes om zijn lid zo stijf te maken dat deze flink dikker aanvoelt.

 • Laat je man stoppen met masturberen. Na een paar dagen zul je zien dat zijn erecties krachtiger worden
 • arrow-right
  Wacht een halve week met seks hebben en maak er dan een extra lange sessie van
 • arrow-right
  Laat je man stoppen met ejaculeren. Dit zal heel wat overtuigingskracht eisen maar als hij dit probeert zal hij zien dat zijn erecties veel harder worden en hij veel meer zin in seks krijgt. Wanneer hij elke keer stopt vlak voordat hij klaarkomt kan hij leren om zijn geilheid in bedwang te houden en worden zijn erecties veel steviger
 • arrow-right
  Er is medicatie op de markt waarvan hij een harde erectie krijgt die niet overgaat. Ik wil deze methode niet aanbevelen maar er zijn mannen voor wie dit werkt
 • arrow-right
  Gebruik een penispomp. Deze geeft hem een wat hardere erectie. Ook dit is niet een geweldige methode maar sommige mannen hebben hier baat bij

Let op: deze methode maken zijn penis niet groter, alleen steviger

Kijk. Je kunt de grootte van zijn penis niet veranderen. Er is geen enkel product op de markt dat dit voor elkaar krijgt.

Wat je wel kunt doen is met de bovengenoemde trucjes meer bloed in zijn penis laten stromen. Hierdoor kan deze dikker aanvoelen en kun je meer gevoel krijgen als hij hem in je vagina steekt.

Je moet er wel rekening mee houden dat er mannen zullen zijn wiens penis nooit groot genoeg zal zijn om je tevreden te stellen. Het merendeel van de mannen heeft een penis die boven de 12 centimeter is (stijf), maar de minderheid die daar onder zit kan niet met een toverstokje zijn penis een paar centimeter laten groeien.

Als bovenstaande tips onvoldoende resultaat opleveren kun je nog proberen om je vagina strakker te maken. Dit is makkelijker omdat je de spieren van je vaginawand kunt trainen. Hierdoor komt er meer spanning op zijn penis te staan en ervaren jullie beiden meer wrijving. 

Manier 7: Train je vagina

Door kegeloefeningen kun je de spieren in je vagina sterker maken. Hierdoor knijpen ze harder en ontstaat er meer wrijving tussen je vagina en zijn penis. Door spanning op deze spieren te zetten is er minder ruimte tussen jou en zijn penis en neemt het gevoel tijdens seks toe.

Laten we beginnen met je PC-spier. Dit is een spier die van je stuitje tot aan je schaambeen loopt.


Je gebruikt deze spier wanneer je tijdens het plassen je urine probeert af te knijpen

Nu is dit niet een gezonde manier om deze te trainen. Het verhoogt de kans op een blaasontsteking. Maar je kunt deze spier wel trainen wanneer je zit, ligt of staat. 

De oefeningen:

 • Span je spier voor drie seconden aan en laat hem los. Doe dit 20 keer. Neem dan even pauze
 • arrow-right
  Doe dit eerst één keer op een dag en bouw dat op naar twee keer per dag
 • arrow-right
  Als dit lukt kun je proberen je PC spieren een langere tijd aan te spannen. Nadat je bovenstaande oefening hebt gedaan neem je een minuut pauze. Dan hou je zo lang mogelijk je PC-spier vast. Bouw dit langzaam op: begin met tien seconden en werk dit uit totdat je een minuut haalt
 • arrow-right
  Als dit lukt kun je de spier dertig seconden aanspannen en dertig seconden laten rusten. Herhaal dit drie keer. Dit komt het meeste overeen met hoe je de spier gebruikt tijdens seks

Voor een uitgebreider schema kun je dit artikel lezen. Hier vindt je onder andere verschillende houdingen om de oefeningen in uit te voeren. 

Manier 8: Laat je man afvallen

Als je man overgewicht heeft kan dit van invloed zijn op zijn vermogen een erectie te krijgen. Dit zorgt namelijk voor slechtere doorbloeding waardoor zijn penis onvoldoende vol kan lopen.

Er zijn verschillende dingen die hij kan doen om dit te verbeteren. Dit is echter iets voor op lange termijn. Hij zal daar hard voor moeten werken en het is zijn verantwoordelijkheid dat hij hier mee aan de slag gaat.

Als je een vriend hebt die hier niet voor te motiveren is, dan kun jij hier helaas weinig aan veranderen.

Wat kan hij zoal doen?

 • check
  Afvallen. Een gezonde leefstijl waarbij hij niet te veel eet en vooral gezond voedsel binnenkrijgt. Lees hier meer over gezonde voeding
 • check
  Beweging. Als hij niet sport kan hij beginnen met elke dag een wandelingen te maken na het eten. Deze hoeven niet lang te duren: een kwartier is een mooi begin. Als dit veel te makkelijk voor hem is, is een half uur beter
 • check
  Cardio. Zijn cardiovasculaire systeem zal beter werken als hij het vaker gebruikt en het zo nu en dan op de proef stelt. Denk aan: hardlopen, fietsen en krachttraining. Ga samen een eindje hardlopen of doe een andere activiteit (zoals een balsport) waardoor hij flink begint te zweten
 • check
  Krachttraining. De beste manier om zijn lichaam in topconditie te krijgen is door naar de sportschool te gaan en zich daar twee keer per week in het zweet te werken. Het beste is als hij dit samen doet met een personal trainer. 

Het is belangrijk dat je vriend niet met het laatste begint voordat de voeding op orde is. Het heeft geen zin om keihard te keer te gaan in de sportschool als hij alleen maar koekjes en chips eet. 

"Het Meesterminnares Principe"

Ik begrijp dat het lastig is als hij niet zo'n grote heeft. Is het probleem dat zijn erectie niet hard genoeg is, dan zijn er veel dingen die je kunt bewerkstelligen. 

Wanneer hij goede seks ervaart zul je zien dat zijn erectie extreem hard is door geilheid. 

Maar hoe geef je hem de beste seks die hij ooit heeft gehad?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

 

Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>