Hoe Moet Je Pijpen? 21 Pijp technieken om mannen gek te maken

Inhoudsopgave

Als je nog nooit hebt gepijpt of je wilt het spannender maken dan voorheen is het logisch dat je niet weet waar je moet beginnen. 

Gelukkig zijn er tientallen technieken en trucjes om hem de beste pijpbeurt van zijn leven te geven.

In dit artikel krijg je mijn beste tips voor pijpen zodat jij hem een onvergetelijke avond bezorgd en hem als nooit te voren te laten klaarkomen.

More...

Waarom pijpen belangrijk is voor mannen

Kijk:

Mannen zijn dol op orale seks. 

Ben jij die vrouw de een goede pijpbeurt geeft aan haar man, dan blijf je extra lang in zijn gedachten hangen. 

En als je hem geweldig pijpt, dan kan het zelfs zo zijn dat hij jou nooit meer kan vergeten.

Daarom krijg je in dit artikel uitgebreide pijp instructies over de beste manier om hem oraal te bevredigen.

In een ander artikel heb ik lessen gegeven met een stappenplan om hem te pijpen. Vandaag beperk ik me met name tot technieken en trucjes om het zowel voor jou als hem nieuw en spannend te houden.

De beste technieken & een stap-voor-stap handleiding kan je vinden in mijn programma, Lippen Van Liefde. Klik hier om er meer over te lezen.

In totaal bespreek ik 21 tips om te pijpen. Daarnaast kennen de meeste pijptechnieken een aantal variaties. Als je dit artikel een aantal keer doorneemt zul je zien dat je altijd iets nieuws vindt om uit te proberen.

Hier zijn ze, 21 pijp tips en technieken voor een onvergetelijke blowjob:

De 21 Pijptechnieken

Techniek 1: Doe aan voorspel

De meeste mannen doen er niet aan. Als ze zin hebben trekken ze eerst hun broek uit, dan de jouwe en verwachten vervolgens dat jij net zo geil bent als zij.

Natuurlijk werkt het voor jou niet zo. Als vrouw heb je meer tijd nodig om op te warmen.

Voor mannen is voorspel niet per se nodig. Hij is stijf en daarmee klaar voor actie. Maar wat de meeste mannen missen is dat voorspel enorm stimulerend en spannend kan zijn. Dat komt omdat ze weinig fantasie hebben of nooit hebben ervaren hoe leuk voorspel kan zijn.

En daar kan jij verandering in brengen. Voorspel is één van de belangrijkste pijptechnieken.

Voorspel is alles wat de ander opwindt zonder dat je daadwerkelijk iets met zijn piemel doet. En er zijn bij mannen heel veel dingen die hem geil maken die weinig met zijn piemel te maken hebben. Hierin rust het verschil tussen een pijpbeurt die hem bijblijft of niet. 

Als je hem de blowjob van zijn leven wilt geven is het een fantastisch idee om een aantal dingen uit je voorspelarsenaal te gebruiken om het zo legendarisch mogelijk te maken.

De definitie van "sexy" ligt voor veel mannen anders dan voor jou.

Hij vindt het bijvoorbeeld enorm opwindend om naar een mooie vrouw te kijken omdat dit de opwindingsknoppen in zijn hersenen indrukt. Alles wat je doet moet er op gericht zijn om die visualisatie verder bij hem aan te wakkeren.

Door zijn fantasie te stimuleren maak je hem niet alleen opgewonden maar ook nieuwsgierig en vrolijk gespannen voor wat komen gaat.

 • Stuur hem een selfie of snap. Deze mag relatief neutraal tot heel sexy zijn. Ziet hij een stukje van je borsten of je decolleté? Dan is dit vaak al voldoende
 • Stuur hem opwindende SMS'jes of WhatsApp berichten. In dit artikel lees je daar meer over en krijg je voorbeelden van wat je precies kunt sturen. LINK Onthou wel dat een afbeelding veel krachtiger is omdat dit hem direct opwindt
 • Draag kleding waarbij hij blote huid ziet of een stukje van je borsten te zien krijgt
 • Laat iets vallen en raap het voor zijn neus op. Hierdoor kan hij je mooie lichaam bekijken
 • Wordt een beetje stilletjes. Antwoord met ja en nee. Maar werp af en toe een stoute blik zijn kant op. Trek hem dan onverwachts mee voor een avontuurtje. Doe je dit, dan ben je legendarisch in zijn ogen
 • Doe aan dirty talk. Zitten jullie in een openbare gelegenheid, doe dan aan voetje vrijen of fluister iets geils in zijn oor
 • Maak de pijpbeurt heel spontaan. Hoe onverwachter, hoe opwindender dit voor hem is. Denk niet te veel na of het wel een gepaste plek is. Hoe ongepaster, hoe beter voor veel mannen. Denk bijvoorbeeld aan: "op het invalidentoilet op de veerpont naar Texel, in het bos, of waar jullie dan ook zijn"

Techniek 2: Kies een vibe

Je kunt voor twee "richtingen" kiezen: lief of stout. 

 • Wil je hem genadeloos opwinden? Dan is stout duidelijk de beste keuze
 • Kies je voor lief? Dan geef je hem de meest romantische blowjob van zijn leven

Waarom is stout zoveel opwindender dan romantisch voor een man?

Wel, ik noemde het net al even.... Maar een man raakt vooral opgewonden door wat hij ziet. Of het nou recht voor zijn neus gebeurt of in zijn fantasie, waar hij naar kijkt staat in directe verbinding met dat stukje tuinslang tussen zijn benen.

 • Door stout te zijn prikkel je precies dat hersengebied wat hem zo opgewonden maakt

De stoute selfie

De schattige selfie

Een stoute selfie maakt dat hij denkt aan alles wat er vanavond gaat gebeuren. Een stoute blik in een restaurant doet hem afvragen of jullie straks met elkaar naar bed gaan of dat het nog een nachtje duurt. Een stout likje langs zijn penis doet hem fantaseren over het genot wat nog komen gaat.

Dat heeft hij bij een romantische selfie, blik of lik allemaal niet.

Bij twijfel: ga voor stout. Wil je hem eens in de zoveel tijd laten voelen hoeveel je van hem houdt? Kies dan voor lief. Ook niet onbelangrijk.


Techniek 3: Raak zijn erogene zones aan

Voordat je overgaat op de daadwerkelijke pijptechnieken, kun je hem alvast opwarmen.

In principe is dit niet nodig bij een man. Is zijn piemel stijf? Dan is hij klaar voor actie en kun je beginnen. Ik kan je aanraden dit af en toe te doen omdat dit voor veel mannen een welkome afwisseling is.

Maar als het om een vrijpartij gaat waar je langer de tijd voor hem kunt nemen is het een goed idee om langzaam te beginnen.

En dat doe je door eerst een aantal van zijn andere erogene zones te bewerken voordat je bij zijn piemel aankomt. 

Hieronder krijg je een aantal voorbeelden. Het is geen complete lijst. En niet elke man is gevoelig op dezelfde plek.

Als je niet weet wat je man lekker vindt is het een kwestie van uitproberen. Ga er twee minuten mee aan de slag en als er niets gebeurt weet je gelijk dat hij het niets vindt.

 • Zoen hem. Zijn lippen, tong en de rest van zijn mond zijn gevoelig. Kus hem zo stout mogelijk. Meer tips daarvoor vind je in dit artikel
 • Kus zijn nek. Streel deze of geef hem een zuigzoen. Probeer elk plekje tussen zijn kin en zijn sleutelbeen. Er is ergens een plekje wat gevoelig voor hem is en waar hij graag wordt aangeraakt, de vraag is alleen waar het precies zit
 • Kus zijn oorlel. Of sabbel eraan. Of bijt er zachtjes in. Alles om zijn oorlel te stimuleren is goed
 • Zijn onderarmen, met name het binnenste gedeelte van de elleboog. Bijt er zachtjes in of lik het. Wek bij dit laatste de suggestie dat je al bij zijn penis bent aangekomen
 • De achterkant van zijn knieën. Haak je voet hierachter of kriebel er een beetje. Doe dit ongemerkt omdat dit een wat raar plekje is om veel aandacht te geven
 • Zijn voeten. Deze zijn gevoelig maar ook hier moet je voorzichtig mee zijn. Zet jouw voeten op de zijne en speel ermee
 • Zijn tepels. Veel mannen vinden het lekker als hier aan gelikt of mee gespeeld wordt. Hij zal dit pas toegeven als hij je wat langer kent

Natuurlijk heeft hij meer erogene zones. Daarover lees je hier meer. De meeste van die plekjes gelden echter niet voor voorspel en kun je laten gaan.

Tijdens het beroeren van al deze plekken kun je hem bij zijn piemel pakken en hem strelen of kneden. Doe dit met een stoute blik in je ogen. Ook dit is belangrijk wanneer je de verschillende pijptechnieken uitvoert. 


Techniek 4: Werk langzaam naar beneden

Of je hem nou een stoute of lieve pijpbeurt geeft...

...elke man geniet van gezoend worden en voelen hoe je langzaam naar beneden gaat voor de hoofdprijs.

Zelfs als zijn borst niet zo gevoelig is als de erogene zones hierboven is dit een leuke stimulatie omdat je er een verwachting mee schept. Hij heeft een idee wat er gaat gebeuren voordat het gebeurd is en dat brengt de stemming er goed in. Hij wordt helemaal gek van deze pijptechnieken.

 • Kus van boven naar beneden. Je begint bij zijn nek en zakt langzaam naar zijn onderbuik.
 • Geef hem complimenten over hoe sterk hij is. Vooral als hij naar de sportschool gaat en zijn best doet om er goed uit te zien. Laat hem merken dat hij een mooi lijf heeft
 • Besteed aandacht aan zijn buik. Kus hem hier zachtjes en langzaam, en vergeet je stoute blik niet. Zijn buik is geen erogene zone maar dit is de meest kwetsbare plek van zijn lichaam. Als hij je toestaat hier te kussen schept dit een band tussen jullie

Techniek 5: Open heel langzaam zijn broek

Ik heb eerder gezegd dat je het voorspel niet per se heel lang hoeft op te rekken. En dat het prima is om er af en toe een vluggertje van te maken omdat dit ook heel opwindend kan zijn voor een man.

Maar er is één uitzondering. Ik raad je altijd aan om heel langzaam zijn broek open te maken.

Weet je waarom?

Mannen hebben een korte aandachtsspanne. Daarom werkt voorspel niet zo goed bij hen, mits je het zo doet dat hij continu fantaseert over wat er komen gaat.

Maar het openmaken van zijn broek is zo'n duidelijke handeling dat hij precies weet wat er te gebeuren staat.

Langzaam zijn broek openmaken zal ervoor zorgen dat hij vol spanning en anticipatie zit. Waarschijnlijk houd hij zijn adem zelfs even in. Dat komt omdat hij niet kan wachten totdat je zijn piemel aanraakt.

Als je zijn broek langzaam openknoopt bouwt dit de spanning op. Neem je hier twee minuten de tijd voor dan is dat heel interessant voor hem.


Techniek 6: Doe een condoom om

Even een intermezzo op de orale sex tips.

Ik hoef je vast niet uit te leggen dat je man een SOA aan je kan geven bij het uitvoeren van verschillende pijptechnieken.

Wees dus voorzichtig. 

Is hij niet getest op SOA? Laat hem dan altijd een condoom dragen

Toegegeven, de kans op overdracht van veel SOA's is via de orale sex niet zo groot. Maar er zijn er een paar waarmee hij je kan besmetten. En ook op die zit je niet te wachten. 

Wees dus voorzichtig. Doe hem altijd een condoom om zodat jij geen SOA van hem krijgt.


Techniek 7: Lik zijn ballen

Wat veel vrouwen niet weten is dat de balzak van een man net zo gevoelig is als zijn penis (soms zelfs gevoeliger).

Deze moet je dus niet onberoerd laten als je hem pijpt.

Bouw het langzaam op. Het is een beetje plaagwerk vooraf. 

Wanneer je zijn pik aan het likken en kussen bent, neem dan de ballen en zijn scrotum mee. Beide zijn erg gevoelig, dus dit geeft hem een hele intense sensatie op verschillende plekken. Zijn ballen zijn een belangrijk onderdeel van de verschillende pijptechnieken die je uitvoert. 

 • Ga op jacht naar zijn meest gevoelige plekje. Niet elke plek op zijn ballen is even gevoelig. Bij sommige mannen is dat de scrotumhuid, bij andere mannen is het de ballen zelf. Door uit te proberen waar je man het sterkst op reageert - en geloof me, als je goed zit merk je dat vanzelf - kom je erachter wat zijn favoriete plekje is
 • Kus zijn ballen. Omdat er veel zenuwuiteinden in zitten zijn deze heel gevoelig. Maak een klein kusmondje en geef hele kleine kusjes over zijn hele scrotum. Dit is een goede manier om zijn gevoeligste plekje tegen te komen
 • Lik zijn zak en ballen. Als je een idee hebt waar zijn gevoelige plekjes zitten kun je om deze plekken heen likken. Zorg dat bij elke lik een plekje geraakt wordt. Maar dit hoeft niet meer dan een klein gedeelte van de lik te beslaan
 • Speel met zijn ballen. Afhankelijk van hoe gevoelig hij is kan hij het lekker vinden als jij zijn ballen door je vingers laat rollen. Sommige mannen vinden het lekker als je kracht zet of zachtjes bijt. Wees hier voorzichtig mee want dit is één van de meest gevoelige plekken van zijn lichaam

Techniek 8: Hoe natter, hoe beter

Één van de belangrijkste pijp tips is toch wel:

 • Gebruik spuug. Zoveel mogelijk.
 • Glijmiddel mag ook. Speciale varianten die goed glibberen of extra stimuleren zijn ook prima

Als je hem pijpt is het beter om vooral spuug te gebruiken. Dit is voor hem extra erotisch. Of je nu met zijn ballen bezig bent of met zijn penis:

Hoe meer vocht, hoe beter.

Sommige mannen vinden het leuk als je op hun penis spuugt. Dit is een beetje gek maar mannen geilen hierop omdat ze dit honderden keren in porno hebben gezien. Net zoals dat ze flinke slobbergeluiden hebben gehoord.

Beide moves zijn niet noodzakelijk maar geven je in zijn ogen wel een sterrenstatus.


Techniek 9: Maak oogcontact

Weet je wanneer je man zich een god voelt? Aantrekkelijk en onverslaanbaar?

Als je hem in de ogen kijkt wanneer je hem pijpt.

Begrijp me goed. Iedere man vindt het lekker om gepijpt te worden. Maar als hij simpelweg op zijn rug ligt met zijn ogen dicht terwijl jij hem pleziert is dat vooral een lekker verzetje.

Maar wanneer je hem in de ogen kijkt wanneer je hem pijpt.... is één van de belangrijkste pijp tips die ik je kan meegeven.

Zeker als jij de meest stoute blik gebruikt die je in je hebt.

Hij vindt je gezicht mooi. Daar krijgt hij graag naar. Als je dit combineert met fellatio en een stoute blik is dat enorm stimulerend voor de visuele centra in zijn brein. Alle knoppen van opwinding worden gelijktijdig ingedrukt.

Daarnaast vinden de meeste mannen het leuk om dominant te zijn in bed. Hij wil zich stoer en sterk voelen. Wanneer jij hem een blowjob geeft wekt dit bij hem de suggestie dat je hem een koning vindt. Zeker als je hem hierbij aankijkt. 

 • De beste houding om hem aan te kijken is wanneer hij staat en jij op je knieën zit. Leg er een matje of iets anders zachts onder zodat jij je niet bezeert. Later in dit artikel krijg je suggesties voor andere standjes
 • Een variatie op hem aankijken is standje 69. Veel mannen vinden dit fantastisch. 

Techniek 10: Lik zijn piemel

Voordat je hem de meest stimulerende pijpbeurt van zijn leven geeft kun je hem nog verder opwarmen.

Door eerst zijn penis te likken en te kussen. Dit gaat hand in hand met het likken van zijn ballen. 

Dit zijn pijp technieken die gebeuren voordat je zijn hele piemel in je mond neemt.

Zijn penis bestaat uit verschillende delen. Niet elk deel is even gevoelig. Zo is zijn schacht relatief ongevoelig vergeleken met zijn eikel. Zijn eikel bevat namelijk veel zenuwuiteinden.

Daarom kun je prima beginnen met de schacht. Werk:

 • Van boven naar beneden
 • Van links naar rechts 
 • Met kleine kusjes en likjes

Doe het rustig aan. Je doet dit in de eerste plaats om hem op te geilen, niet om hem tot een orgasme te stimuleren.

Lik van boven naar beneden en vergeet de zijkanten niet. Doe het eerst met kleine likjes en daarna met langere halen.


Techniek 11: Lik en speel met zijn eikel

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken wat iedere man je zo wel kan vertellen:

 • Zijn eikel is het meest gevoelige plekje van zijn lichaam. De ideale plek om hem te stimuleren dus

Weet je hoe mannen zich normaal gesproken aftrekken? Ze schuiven hun voorhuid over hun eikel heen en weer. En onbesneden mannen stimuleren hun eikel met hun hand. Dit doen ze totdat ze klaarkomen.

Jij kan dat ook maar veel beter. Want je gebruikt je mond. En dit geeft hem veel lekkerdere sensaties dan zijn eigen hand.

 • Geef hem kleine kusjes op zijn eikel. Vooral de achterkant is gevoelig
 • Laat een aantal keer speels zijn voorhuid over zijn eikel glijden
 • Tuit je lippen en laat het topje van zijn eikel naar binnen gaan
 • Breng spuug aan op je lippen en ga langs zijn eikel heen en weer
 • Zuig op zijn eikel. Laat deze steeds een beetje verder naar binnen komen

Techniek 12: Neem zijn volledige penis in je mond

Zijn ballen en zijn eikel zijn gevoelig. Maar dat betekent niet dat je zijn schacht onberoerd moet laten.

Als je vriend groot geschapen is denk je vast dat je zijn penis niet helemaal in je mond kunt krijgen. Dat geeft niet. Ik geef je een simpele techniek waarmee hij een intens gevoel krijgt.

Het gaat er uiteindelijk niet om dat zijn vriendje helemaal in je mond zit maar dat hij optimaal gestimuleerd wordt.

 • Maak een O van je mond. Met de spieren van die O kun je druk uitoefenen op zijn penis en dat voelt lekker
 • Zet je mond om zijn penis. Laat zijn penis een stukje naar binnenkomen en zet kracht met de O zodat er continu druk op zijn penis staat
 • Nu laat je zijn piemel keer op keer wat dieper naar binnen komen
 • Bouw het tempo op. Begin langzaam en ga steeds een beetje sneller zonder de druk op zijn penis te verliezen
 • Één van de manieren om hem te pijpen is door zo diep mogelijk te gaan. Het geeft niet als je (bijna) moet kokhalzen, tenzij jij dit zelf onprettig vindt. Gek genoeg vinden mannen het licht erotisch als je op het randje zit want dan krijgt hij het idee dat hij een hele grote tampeloeris heeft

Techniek 13: gebruik je tong als je zijn penis in je mond hebt

Als je hem helemaal in je mond hebt kun je dit afwisselen met dit simpele trucje.

Nadat je hem een paar minuten door je mond hebt laten glijden kun je zijn eikel in je wang nemen en er met je tong overheen gaan. Wissel af per wang want je linkerwang zal voor hem verschillen van je rechterwang.

Ook kun je met je tong rondjes draaien om zijn eikel terwijl je zijn penis in je mond hebt.  

 • Wissel dit af met op zijn eikel zuigen en een likje geven aan zijn ballen
 • Realiseer je dat het visuele aspect belangrijk is. Mannen worden opgewonden van wat ze zien. Als jij hem eerst door je mond laat glijden, dan zijn eikel in je wang zuigt en snel een likje aan zijn ballen geeft is dat veel stimulerender dan dat je drie minuten hetzelfde doet

Techniek 14: Deep throat

Dit is een moeilijke blowjob techniek die heel intens aanvoelt voor je man. De meeste vrouwen kunnen hem alleen niet zomaar uitvoeren. Ze hebben wat oefening nodig om dit onder de knie te krijgen.

Bij deep throating neem je zijn penis zo ver in je mond dat deze een stukje je keel in gaat.

 Natuurlijk is de kans groot dat je hierdoor moet kokhalsen. Bij deep throating leer je hoe je die kokhalsneiging onderdrukt zodat zijn penis zo ver mogelijk naar binnen kan.

Waarom is dit zo lekker voor mannen?

Omdat er in je keel weefsels zitten die heel strak voelen om zijn penis. Zeker met veel spuug geeft hem dat een aangenaam gevoel.

Wat je absoluut niet moet toelaten

Natuurlijk moet jij je nooit laten dwingen om te deep throaten. Wanneer hij bijvoorbeeld je hoofd beetpakt en zijn pik te ver naar binnen duwt moet je hem gelijk corrigeren en hem vertellen dat je daar niet van gediend bent. Jij moet zelf het tempo aangeven omdat deep throaten pijn kan doen als het te snel of te diep gaat. Hou dus altijd de controle hierover. 

In dit artikel geef ik je specifieke orale seks tips om te leren je neiging tot kokhalzen te onderdrukken zodat je goed kunt deep throaten. Hieronder krijg je een samenvatting:

 • Laat, als je hem pijpt, zijn piemel zo ver mogelijk achter in je keel komen
 • Als dit niet gaat kun je dit buiten de slaapkamer oefenen
 • Neem de achterkant van een tandenborstel en schuif deze langzaam je keel in. Ga zo ver als je kan zonder te kokhalzen. Ga dan nog een stukje verder en probeer bewust je braakneiging te onderdrukken. Hou de tandenborstel stil voor tien seconden (of zolang het onderdrukken werkt) en trek hem dan terug
 • Oefen dit twee tot drie keer per dag. Na een tijdje zal je kokhalsneiging flink zijn afgenomen en ben je klaar om te deep throaten
 • Je kunt ook oefenen met andere objecten. Niet met een banaan omdat deze te zacht is. Kies iets wat relatief hard is en niet in je keel kan blijven steken. Met je vingers kan ook. Ideaal omdat je de dikte kunt variëren

Techniek 15: Gebruik je handen

Dat je hem een pijpbeurt geeft wil niet zeggen dat je handen niet mee mogen werken.

Idealiter combineer je alle technieken. Je mond, tong en handen die druk in de weer zijn om je vriend te bevredigen. 

 • Wissel het pijpen af met hem aftrekken. Zorg dat er veel spuug op zijn penis zit en kijk hem intens aan terwijl je zijn voorhuid over zijn eikel trekt
 • Nu je mond vrij is is dit het ideale moment voor dirty talk. Vertel hem hoe groot hij is en hoe geweldig je het vindt om hem te mogen pijpen
 • Zuig op zijn eikel terwijl je tegelijkertijd je hand over zijn schacht laat glijden. Dit is de gouden combinatie voor elke man
 • Speel met zijn ballen terwijl je hem pijpt. Laat ze door je vingers rollen of streel de huid van zijn zak. Meer handwerk tips lees je in mijn artikel over hoe je hem het beste kunt aftrekken
 • Lik zijn zak en trek hem tegelijkertijd af. Kijk langs zijn penis omhoog, het liefst in zijn ogen
 • Pak tijdens het pijpen zijn billen beet en duw hem dieper je mond in (of trek hem terug). Gebruik een beetje je nagels. Zijn billen kunnen wel tegen een stootje
 • Streel tijdens het pijpen zachtjes zijn benen, billen buik of rug (wat er maar in de buurt is). Let goed op hoe hij reageert. De ene man vindt dit lekker, de andere man vindt het een enorme afleiding- Pak zijn handen beet en knijp er op intense momenten tijdens het pijpen

Techniek 16: Neem zijn ballen in je mond en trek hem af

Ik benoemde het al even bij de vorige tip. Maar omdat dit zo'n opwindende move is voor mannen wil ik er extra aandacht aan besteden.

Je kunt in zijn ogen een instant godin worden als je extra aandacht besteedt aan zijn ballen.

 • Neem ze in je mond
 • Sabbel erop
 • Laat je tong erlangs gaan
 • Lik zijn zak

Terwijl je dit doet trek je hem zachtjes af. Of heel intens, als hij dichtbij een orgasme komt.

Bij deze techniek heeft hij een prachtig uitzicht en wordt hij op twee heerlijke pijp manieren fysiek gestimuleerd. Veel mannen komen snel klaar als je deze toepast nadat je hem al een tijdje gepijpt hebt.

 • Laat af en toe zijn penis los zodat deze op je gezicht rust. Dit is een move die pornosterren vaak gebruiken en hem het idee geven dat hij een grote piemel geeft, hoe klein deze in werkelijkheid ook is
 • Wissel het likken van zijn ballen af met dirty talk. Zie hiervoor mijn artikel over wat je het beste kunt zeggen tegen een man in bed
 • Blijf niet te lang hangen bij zijn ballen. Nadat je deze een tijdje gestimuleerd hebt kun je weer verder met hem pijpen. Zijn ballen zijn erg gevoelig en de meeste mannen vinden het niet prettig als hier langer dan een paar minuten achter elkaar mee gespeeld wordt

Techniek 17: Laat je tanden achterwege

Even een intermezzo...

Je hebt geleerd dat zijn penis heel gevoelig is. En dat het gebruiken van veel spuug of glijmiddel verstandig is zodat alles goed glijdt.

Waarschijnlijk begrijp je dan ook wel dat het gebruiken van je tanden - al is het maar een klein beetje - niet prettig voelt op zijn grote vriend.

Toegegeven, er zijn mannen die het lekker vinden als iets een beetje pijn doet. Maar zelfs die mannen vinden het een heel onprettig idee als dit met je tanden gebeurd.

Zij realiseren zich hoe krachtig je bijtreflex is. En ze moeten er niet aan denken dat hun kleine vriendje klem komt te zitten tussen jouw kaken.

Heb je te maken met één van de weinige mannen die het opwindend vindt als je jouw tanden gebruikt? Doe dan dit:

 • Bijt zachtjes - zachtjes! - in een stukje huid van zijn zak
 • Neem kleine hapjes - zachtjes! - van zijn schacht. Maak kleine, zachte beetjes over de lengte van zijn pik om te benadrukken hoe groot deze wel niet is
 • Bijt hem zachtjes - zachtjes! - in zijn schaamstreek. Dit is vooral goed als hij geschoren is. In deze huid kun je iets minder zacht bijten dan in zijn daadwerkelijke penis en zak. Doe het rustig en geef hem eventueel een zuigzoen ergens in zijn schaamstreek
 • Doe deze moves voornamelijk om hem het idee te geven hoe stout je wel niet bent en hoeveel je wel niet verlangt naar zijn slurf. Het moet overkomen alsof je dit allemaal doet omdat je ontzettend gepassioneerd bent

Techniek 18: Probeer deze standjes

Het makkelijkste standje om hem te pijpen is wanneer hij op bed ligt en jij naast of op hem gaat zitten. Dat is ook het standje wat hij het meest gewend is.

Het op één na meest gebruikte standje is waarbij hij staat en jij hem pijpt terwijl je op je knieën zit. Leg er wel iets zachts onder anders kan dit flink pijn doen.

Dit zijn echter niet de meest interessante standjes. Hieronder geef ik drie alternatieven die multi-inzetbaar zijn.

Pijpen in de bus:

Ik noem dit zo omdat hij op een bank zit en jij naast hem gaat zitten. Zoals bijvoorbeeld op de achterste bank van de bus.

Bij dit standje kun je hem makkelijk diep in je mond nemen omdat je tegen de zwaartekracht ingaat.

Hij kan eventueel met je vagina en clitoris spelen omdat zijn hand daar in de buurt zit.

Op je gezicht:

Bij dit standje lig jij. Hij zit vlak boven je borsten waardoor zijn piemel vlak voor je mond valt. Je kunt een kussen (of twee) onder je hoofd leggen zodat deze op de juiste hoogte komt.

Dit is een leuk standje voor hem omdat hij een goed uitzicht heeft op wat jij aan het doen bent. Jij hebt alle vrijheid met je mond en handen maar kunt niet heel actief je hoofd en nek bewegen (omdat je ligt).

Lekker bungelen:

Je ligt op bed (of op een tafel) met je hoofd over de rand. Zet eventueel je voeten plat neer zodat je meer bewegingsvrijheid hebt en meer in balans ligt. Je mond is nu omgekeerd en hij kan zo bij je naar binnen.

Je hebt weinig bewegingsvrijheid met je hoofd en de houding kan vrij vermoeiend zijn. Doe deze dus niet te lang. Stop als je merkt dat je moe wordt.

Dit is een standje waarbij hij je in je mond zou kunnen penetreren. Je hebt immers weinig bewegingsvrijheid terwijl hij alle ruimte heeft. Zoals je weet kun je hier maar beter voorzichtig mee zijn. Als je dit onprettig vindt moet je hem gelijk stoppen voordat hij hiermee begint.

Het voordeel voor hem aan dit standje is dat wanneer hij klaarkomt hij een prachtig uitzicht heeft. Hij kan bijvoorbeeld ejaculeren over je gezicht en je borsten of gezicht. Dat vinden de meeste mannen prachtig


Techniek 19: Bind zijn handen vast

Dit is een prima techniek om jullie sessie nog spannender te maken.

Koop sexy handboeien. Een pluche setje is het fijnst. Deze kosten niet zoveel, denk maximaal een euro of twintig.

Je kunt zijn handen boeien terwijl hij staat, zoals in het plaatje. Maar dan kan hij nog steeds weglopen. 

Veel leuker is het volgende:

 • Hij komt thuis van een lange dag werken. Je hebt hem al wat opgewarmd met sexy selfie's en de sfeer zit er goed in. Je vertel dat je zijn hulp ergens voor nodig hebt boven en jullie lopen samen de trap op
 • Daar aangekomen vertel je hem dat je een verassing hebt. Met een stout gezicht trek je de handboeien tevoorschijn
 • Je maakt zijn handen vast aan het bed. Als je twee setjes handboeien hebt is dat beter omdat je zijn beide handen vast kunt maken. Of je neemt een riem waarmee je zijn handen bij elkaar bindt en dan aan het bed zet
 • Dan geef je hem orale seks en niet meer dan dat. Als je hem alleen pijpt (en daarvoor voorspel geeft) zet je het zo neer dat je hem wilt plezieren. En dat vindt hij wel een hele leuke manier van thuiskomen
 • Doe hem eventueel een blinddoek voor. Dit is bij mannen niet heel effectief omdat ze het opwindend vinden om naar je te kijken als je hem bevredigd, maar het is zeker leuk voor de verandering.

Techniek 20: Laat hem op deze manier klaarkomen

Je hebt mijn bovenstaande technieken gebruikt en hij staat op ploffen. Hoe geef je hem nu het beste orgasme van zijn leven?

Er zijn een aantal ingrediënten die hem helemaal wild zullen maken. Namelijk:

 • Hij geniet ervan als hij over jou mag klaarkomen. Dit ziet er voor hem heel stimulerend uit en hij heeft het meerdere keren in porno gezien (wat zijn fantasie heeft geprikkeld).
 • Het is belangrijker dat hij een goed uitzicht heeft dan waar hij precies klaarkomt. Vind je sperma op je lijf of in je mond onprettig? Dan kun je hem best blijven aftrekken tot hij klaarkomt terwijl je zijn penis bijvoorbeeld op het bed richt. Zolang hij maar naar je bewegende hand mag kijken is dat al heel wat
 • Welke locatie je ook kiest, zorg ervoor dat je er helemaal voor gaat. Hij kan je gedachten niet lezen en veel mannen zullen zich zorgen maken of je het wel prettig vindt dat hij over je gezicht klaarkomt. Stuur dus zelf duidelijk aan op de plek waar je het wel (en niet) wilt hebben. En blijf volledig achter de gekozen plek staan

Dit zijn voor hem de meest opwindende plekken om klaar te komen:

 • In je mond. In dit artikel leg ik je uit wat de meest erotische manier is om zijn sperma door te slikken. Laat hem vooral zien dat je het doorslikt en maak er een showtje van
 • Op je gezicht. Veel mannen vinden het opwindend om zich af te trekken en klaar te komen op je gezicht
 • Over je borsten/nek. Wil je het niet in je mond hebben, dan is dit een goed alternatief. Laat hem klaarkomen en neem dan een vinger die je door zijn sperma trekt. Breng deze naar je tong zodat je het kunt proeven. Dit is voor een man heel opwindend om te zien


Waarom vinden mannen het zo opwindend om op je klaar te komen?

Heel simpel: zijn brein is visueel ingesteld. Zijn opwinding ontstaat voornamelijk door wat hij ziet.

Als hij ziet hoe zijn sperma op jouw lijf terecht komt is dit heel erotisch voor hem. Zeker als jij hem tot dit hoogtepunt hebt gebracht. Het is stimulerend voor alle erotische centra in zijn brein. Er zit verder geen diepere psychologische laag achter, net zoals dat er voor jou dingen zijn die wel opwindend en niet opwindend zijn. 


Techniek 21: Gebruik iets lekkers

Deze bonustechniek kun je toepassen om leven in de brouwerij te brengen als de sleur er wat in is gekomen.

Ik kan me voorstellen dat je het na verloop van tijd saai begint te vinden om hem te pijpen, ook al geniet hij er enorm van. Gelukkig kun je het met een simpel trucje interessanter maken voor jezelf:

Gebruik een lekker smaakje.

 • Doe slagroom op zijn piemel en lik het eraf. Dit geeft hem een goed gevoel en voor jou is het lekker. Pas wel op dat de slagroom er niet afvalt want dat geeft een knoeiboel
 • Neem vloeibare chocola en lik dat van hem af. Je kunt bijvoorbeeld chocoladesaus gebruiken
 • Gebruik condooms met een smaakje. Vooral fruitsmaken zijn populair
 • Gebruik eventueel een ijsblokje of juist warm water tijdens het pijpen. Door verschillende sensaties kun je hem plagen.  

Nieuw: Lippen Van Liefde

Speciaal voor vrouwen die niet een 'gewone' pijpbeurt willen geven, maar die zo'n geweldige BJ willen geven dat hij emotioneel & seksueel aan je gebonden wordt, heb ik Lippen Van Liefde geschreven.

In dit programma krijg je een stappenplan waarmee je hem de beste pijpbeurt geeft die hij ooit in zijn leven heeft gehad. 

Hij zal je nooit meer vergeten en voor elke vrouw die haar lippen in de toekomst om hem wikkelt, zal hij verpest zijn.

Het klinkt misschien gek, maar als je het toepast, snap je het meteen. Lees er hier meer over.


"Het Meesterminnares Principe"

Een goede pijpbeurt moet natuurlijk eindigen met een fantastische vrijpartij. 

Een fantastische vrijpartij heb je voor een groot deel zelf in de hand. Gelukkig kan ik jou daar een handje bij helpen. 

Door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken, kun je die vrijpartij zelf realiseren. 

In dit principe heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,
Luuk

 • sara schreef:

  DAN kun je mij deze video sturen thanks

 • hh69 schreef:

  tip 22. Dit doet mijn vrouw wel eens. Tussen door even neuken. Komt ze op me zitten, en maar klein stukje vagina de eikel plagen. En dan weer verder gaan.

 • Picture of Over Luuk Zwart
  Over Luuk Zwart

  Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

  Populairste artikelen:

  Inhoudsopgave

  Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

  >