13 Dingen Die Je MOET Weten Over Seks Tijdens Je Menstruatie

Inhoudsopgave

13 Dingen Die Je MOET Weten Over Seks Tijdens Je Menstruatie

Seks tijdens de menstruatie is een gevoelig onderwerp wat veel vrouwen een taboe vinden. 

Gelukkig kun je prima seks hebben als je ongesteld bent mits je op de hoogte bent van een paar mitsen en maren. 

In dit artikel leer ik je alles over wat je moet weten over seks tijdens de menstruatie en hoe je hier een gesprek over begint met je partner. 

More...

Alles wat je moet weten over vrijen tijdens je menstruatie

Als je koppels vraagt of ze hier aan doen zullen de antwoorden je verbazen.

Seks tijdens ongesteldheid is hartstikke normaal.

Er zijn wel wat extra instructies om het  vrijen tijdens de menstruatie veilig te doen. 

Seks, zowel tijdens als buiten je menstruatie, moet veilig gebeuren als je beide nog niet getest bent. Maar dat is het enige.

Niet iedereen voelt zich er even prettig bij. Sommige vrouwen zijn erg zelfbewust, sommige mannen denken ten onrechte dat het hen ziek zal maken.

Beide partijen overschatten de gevolgen.

Om je meer informatie te geven, over de beste manier van de liefde bedrijven als je ongesteld bent, heb ik dit artikel geschreven. Er zijn ook veel forums die erover gaan, dus die zou je ook eens kunnen raadplegen. Al is dat vaak niet wetenschappelijk onderbouwd. 

Het bevat de dertien belangrijkste dingen om te weten als je ongesteld bent en graag seks wilt. Van concrete tips om het leuk en gezellig te maken tot vriendelijk bedoelde waarschuwingen over hoe je voorkomt dat jij en je partner elkaar ziek maken.

Ben je er klaar voor?


#1 Hoe dit soort seks hoort te voelen

Tijdens je menstruatie is je lichaam in een andere modus dan daarbuiten. Dat zorgt voor een verandering in de sensaties die je hebt tijdens seks. Het is belangrijk om hier vanaf te weten zodat je een beeld krijgt van wat “normaal” is tijdens menstruatieseks.

Bij alles wat ik je nu ga vertellen wil ik je zeggen dat er uitzonderingen zijn op onderstaande regel.

De meeste vrouwen hebben bijvoorbeeld geen extra pijn tijdens menstruatieseks maar er zijn uitzonderingen. Seks tijdens de menstruatie kan dus pijnlijk zijn maar dat hangt af van je lijf en daar moet je vooral naar luisteren.

Wat wel belangrijk is, is dat je lichaam in de loop van de jaren kan veranderen.

 • Had je eerder nooit last van pijn tijdens menstruatieseks en is dit er plotseling bijgekomen?

Dan is de vraag waarom dit het geval is. Afhankelijk van de ernst van de pijn kan dit een bezoekje aan de gynaecoloog waard zijn.

Maar dat even terzijde. Nu eerst door naar een aantal feiten over je menstruatie:

Hoe zal seks tijdens je ongesteldheid aanvoelen? En wat moet je er verder van weten?

 • Kenmerk 1: Menstruatiebloed is niet altijd bloedrood

Menstruatiebloed is een beetje dikkig, klonterig en bordeauxrood of roodbruin. Als je tijdens de seks last krijgt van bloedingen die bloedrood en heel vloeibaar zijn weet je dat dit waarschijnlijk niet door je menstruatie komt. Je menstruatie is enkel bloedrood aan het begin van je ongesteldheid. 

Misschien dat je vagina te droog was of er een andere reden was dat je begon te bloeden. Hier moet je mee oppassen.

Nu is de vraag: waarom?

Simpel. Je menstruatie is niet uitsluitend bloed. Het is met name het baarmoederslijmvlies dat wordt afgestoten omdat je niet zwanger bent geworden. Als je niet toe bent aan een kindje is het dus alleen maar goed nieuws als je begint te menstrueren.

Er komt een klein beetje bloed mee met dit slijmvlies. De reden dat het wat dikkig en klonterig is komt dus doordat de substantie voornamelijk uit onderdelen van het slijmvlies bestaan.

Als je dus lichter rood bloed meekrijgt tijdens de seks dat niet klontert, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is. 

 • Kenmerk 2: Menstruatieseks hoort geen pijn te doen

Dit is een belangrijke.

Je menstruatie op zich kan pijn doen, zoals je waarschijnlijk weet. De ene vrouw heeft hier meer last van dan de andere. Maar seks zou dit niet erger moeten maken.

Seks kan pijn doen als je erg droog bent, er wondjes ontstaan of als er iets mis is met je vagina. Als je deze pijn ervaart tijdens menstruatieseks zou je die pijn ook kunnen krijgen als je niet aan het menstrueren bent.

Let dus op wat je voelt. Krijg je pijn tijdens de seks als je aan het menstrueren bent? Dan is er iets niet helemaal in de haak.

 • Kenmerk 3: Orgasmes kunnen je menstruatie vlotter laten verlopen

Door het samentrekkingen van de vagina en weefsels rondom de baarmoeder kan jij je lichaam een handje helpen om je baarmoederslijmvlies sneller af te stoten. 

Als gevolg hiervan ga je sneller door de menstruatie heen en heb je er minder lang last van. 

 • Kenmerk 4: Menstruatiekrampen kunnen minder erg worden door orgasmes

De daad zal je als het goed is prettige gevoelens geven. Die prettige gevoelens gaan op zichzelf al krampen tegen.

Je brein kan pijn en euforie niet tegelijkertijd verwerken. Dat gaat omstebeurt.

Een goede pot seks kan je een gelukzalig gevoel geven wat lang blijft hangen, waardoor je menstruatiepijn minder hevig voelt. Maar dat is niet het enige.

Orgasmes kunnen krampen verminderen omdat ze je spieren een uitweg geven voor de spanning. 

Probeer dus klaar te komen als je last hebt van krampen en kijk of dit je situatie beter maakt. Seks tijdens je menstruatie is daarom vaak erg gezond.

Het is goed om dit eerst alleen te proberen (en niet met je vriend) zodat je hem bij je volgende menstruatie heugelijk kunt vertellen dat hij je kan helpen om je beter te laten voelen. En zoals je weet vinden mannen het prachtig om je problemen op te lossen…

…zeker als er seks aan te pas komt.


#2 Veel mannen maakt het niet uit dat je ongesteld bent

Je moet één ding goed begrijpen: 

En dat is dat de meeste mannen een seksdrift hebben die alle vormen van walging wegdrukt.

Als hij zich wat ongemakkelijk voelt bij het hebben van menstruatieseks zal dit verdwijnen als hij een beetje geil wordt.

Dit geldt natuurlijk niet voor elke man.

Sommigen vinden het niets en daar verandert geilheid niets aan. Dat kan ook komen doordat ze misvattingen hebben over menstruatieseks.

Ze weten niet goed wat ongesteldheid precies is en hebben er allerlei foute informatie over gehoord.

 • Ze denken dat ze ziek kunnen worden als ze seks hebben tijdens je ongesteldheid. Of ze hebben in het verleden slechte ervaringen gehad met een vrouw die ongesteld was.

Smaken verschillen en dat mag ook. Sommige mannen zal je niet kunnen overtuigen en dat is prima. Maar de meeste mannen hebben er "an sich" niets op tegen. Zeker als je hen een beetje voorlicht over wat ze kunnen verwachten.


#3 Leg hem uit wat je ongesteldheid betekent

Veel mannen denken dat vrouwen tijdens hun ongesteldheid geen zin hebben in seks. Zoals jij en ik weten heeft dit niet zoveel te maken met je opwinding maar meer met zelfbewustheid.

Hoe zal je man reageren als hij je in deze periode aantreft? Zal hij je wel lief behandelen?

Die zelfbewustheid kun je wegnemen door een goed gesprek met hem te voeren. En hem uit te leggen dat het met die ongesteldheid wel meevalt.

Je zou kunnen beginnen met een verhaaltje in de derde persoon. Vertel over een vriendin die altijd stopt met het hebben van seks tijdens je menstruatie omdat ze het vies vindt. Zeg er dan bij dat je dit nergens op vindt slaan omdat het iets natuurlijks is.  En dat de rest van de wereld wel gewoon seks heeft tijdens de ongesteldheid.

Kijk hoe hij hierop reageert. Als hij dit zo’n beetje beaamt kan je naar de volgende stap. Gaat hij hier niet in mee of zoekt hij de discussie op? Trek je wenkbrauwen op, zeg dat het jouw lijf is en dat het jouw helemaal geen zorgen baart. Vind hij dat heel gek, dan kun je hem deze link sturen: 

Als hij begrijpt dat het jou niets doet en je het prima vindt om seks tijdens je ongesteldheid te hebben, dan is dit de eerste stap.

De tweede stap is om in wat meer detail het gesprek met hem aan te gaan.

Je weet nu wat hij er van vindt. Maar voordat je dit doet kun je hem proberen te verleiden tijdens je menstruatie.

De meeste mannen gaan vanzelf overstag als ze opgewonden genoeg zijn;)

Gaat je man er niet in mee, dan kun je hem uitleggen waarom menstruatieseks geen probleem is. Noem wat ik hierboven heb geschreven en maak gebruik van de feitjes hieronder over SOA’s en zwangerschappen.

Hoe inspireer jij je man om tot menstruatieseks over te gaan?

Naast dat het een goed plan is om hem te verleiden omdat dit de meeste bezwaren als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, zijn hier wat zinnetjes die je een handje kunnen helpen met dit gesprek:

 • “Bloed? Er komt nauwelijks bloed vrij. Het zijn maar twee shotglaasjes.”  En dat ook nog over een periode van een paar dagen. Hiermee communiceer je dat het om maar een klein beetje bloed gaat en dat hij zich niet moet aanstellen.
 • “Heb je het weleens geprobeerd dan?” Zeg het met een knipoog. Daag hem uit om het een keer te proberen om te zien of het leuker is dan hij dacht.
 • “Je bent toch niet zo’n slecht geïnformeerde man die denkt dat menstruatiebloed vies is, he.” Zeg dit als jullie alletwee op SOA’s getest zijn en jullie zeker weten dat jullie niets hebben. Verwijs naar die eerdere SOA-test om je punt te benadrukken.

#4 Dit is het risico op een SOA

Er is een stereotype dat menstruatiebloed “onrein” is. Dit hoor je met name in de islam. 

Veel mensen geloven hierin. Ze denken dat de kans op een SOA of infectie groter wordt als je seks hebt tijdens de menstruatie.

Hier zit een kern van waarheid in. Seks tijdens je menstruatie brengt een grotere kans op SOA’s met zich mee.

De mate waarin dit een probleem vormt wordt echter schromelijk overdreven.

Als menstruatiebloed “onrein” is, is vaginaal vocht dat ook. Veel SOA’s worden met name via dit vocht doorgegeven. Het varieert per SOA of bloed of vocht een hogere kans van besmetting met zich meebrengt.

 • Zijn angst voor menstruatiebloed is niet terecht als hij geen moeite geeft met vaginaal vocht.

Dat terzijde. Sommige SOA’s worden inderdaad makkelijker overgedragen in menstruatiebloed. Dat is iets om rekening te houden maar niet om je zorgen over te maken.

Mits:

 • Jullie allebei op SOA’s zijn getest en niets blijken te hebben
 • Jij niet ziek bent, een langdurige infectie hebt of in het verleden dergelijke problemen hebt gehad. En dit ook voor hem geldt

Hij is niet de enige die een risico loopt. Jij hebt precies hetzelfde. Tijdens jouw menstruatie ben jij ook vatbaarder voor bepaalde ziektekiemen. Er is dus geen sprake van eenzijdig besmettingsgevaar. Daar kom ik zo op terug.

Eerst wat feitjes:

Nogmaals: deze feitjes zijn niet relevant als jullie alletbei getest zijn. Is dat niet het geval? Gebruik dan gewoon een condoom. En als je bang bent dat je HIV hebt is het een kwestie van testen. Binnen een uurtje heb je de uitslag en je weet gelijk dat er niets aan de hand is.


#5 Dit is het risico op een infectie

Je risico op een blaasontsteking of baarmoederontsteking is groter tijdens menstruatieseks.

De baarmoedermond is verder geopend dan normaal. En door de aanwezigheid van bloed kunnen ziektekiemen zich makkelijker verplaatsen in je lichaam en zo in je blaas terecht komen.

Hier moeten we echter niet te dramatisch over doen.

Als jij gewoon gezond bent en je immuunsysteem goed functioneert is er niet zoveel aan de hand. 

Let op: Heb je echter vaker last van urineweginfecties? Dan is het goed om geen seks meer te hebben tijdens je menstruatie.

En als je om wat voor reden dan ook een grotere kans hebt op ontstekingen aan je baarmoeder is het ook beter om te wachten.

Als je partner een SOA heeft en je seks met hem hebt tijdens de menstruatie is de kans wederom iets groter om het te krijgen. Maar dat valt op te lossen door je allebei te testen.

 • Pas als je zeker weet dat jullie allebei schoon zijn kun je met een gerust hart seks met hem hebben zonder condoom. En anders raad ik je aan om dat rubbertje er toch om laten

#6 Dit is de kans op zwangerschap

Ik krijg af en toe de vraag of je zwanger kunt worden door seks tijdens de menstruatie.

Veel vrouwen worden weggelachen door hun vriendinnen als ze hierover beginnen.

Ze krijgen een lesje ovulatie in Jip en Janneke-taal, wat er op neerkomt dat je niet zwanger kan worden op het moment dat er geen eicel is om te bevruchten.

Daarna schudden haar vriendinnen nog een keer afkeurend hun hoofd en gaan ze verder met de orde van de dag.

Maar de gedachte dat je zwanger kunt raken tijdens je menstruatieseks is helemaal niet zo vreemd. Want niet iedere vrouw heeft dezelfde cyclus.

Hoewel het bij de meeste een dag of 28 duurt kan dit ook vele malen korter zijn. En bij vrouwen die zo’n korte cyclus hebben dan kan vrijen, tijdens of vlak na de menstruatie en zonder pil, de kans op zwangerschap verhogen. Seks tijdens de menstruatie is dan onveilig. 

Waarom seks met een korte cyclus gevaarlijker is

Spermacellen blijven leven als een man ze bij je heeft ingebracht. De maximale levensduur is vijf dagen. Dit zijn uitzonderingsgevallen maar de mogelijkheid bestaat en dat mag dus niet genegeerd worden.

Als je een korte cyclus hebt met een relatief lange menstruatie, een dag of zes bijvoorbeeld, kan een vrijpartij aan het einde van je menstruatie spermacellen opleveren die blijven leven tot dag 11. Als je cyclus voor die tijd begint is er een (kleine) kans dat je zwanger raakt.

Het risico op een baby afdoen als “nihil” tijdens de menstruatie is dus onverstandig als je iemands cyclus niet kent.

Zwanger zijn na seks tijdens je menstruatie is geen pretje. Een baby waar je 18 jaar verantwoordelijk voor bent (en waarschijnlijk voor de rest van je leven verantwoordelijk voor wilt zijn) zou je moeten doen inzien dat je beter voorzichtig kan zijn.

Heb je seks tijdens de menstruatie maar ben je aan de pil, dan is dat in principe wel veilig. Je cyclus wordt dan bepaald door de pil dus kunnen er eigenlijk geen gekke dingen gebeuren. 

Voorkomen is beter dan genezen

Ik raad je aan om zelf een rekensommetje te maken. Je kunt deze pagina gebruiken. om de kans te berekenen dat je een baby krijgt. Hiervoor moet je eerder bijgehouden hebben hoe je cyclus zich ontwikkelt. Als deze relatief stabiel is heb je een goede indicatie of seks tijdens de zwangerschap kan leiden tot een zwangerschap.

Als je ook maar enige twijfel hebt is het beter om een condoom of andere vorm van anticonceptie te gebruiken.

 • Voorkomen is beter dan genezen en genezen is in het geval van een zwangerschap onmogelijk.

Het afbreken van een zwangerschap is niet iets waar je licht over moet denken, om de simpele reden dat een dergelijke beslissing moeilijk te nemen is als de vrucht aan het groeien is en daardoor de moederhormonen door je lijf vliegen. Daarnaast is een abortus echt ontzettend zwaar en dus zeker niet aan te raden.

Denk van te voren na over hoe jij jezelf hiervoor kunt beschermen voordat je iets moet doen waar je later spijt van krijgt. Een foutje is namelijk zo gemaakt. 


#7 Wacht tot de ergste stroom voorbij is

Ok, je hebt besloten dat je seks wilt tijdens de menstruatie. Je weet zeker dat je niet zwanger zult worden en jij en je partner zijn allebei getest.

Hoe pak je het vervolgens aan?

Het verschilt van vrouw tot vrouw hoe sterk “de stroom” is. Gemiddeld menstrueren vrouwen niet meer dan twee shotglaasjes of 4 eetlepels. Dat is dus helemaal niet veel.

Toch kan het praktisch zijn om op het hoogtepunt van de stroom even te wachten.

Waarschijnlijk is dit ook het punt waarop je het meeste pijn hebt en je het minst op je gemak voelt.

Natuurlijk kun je alsnog seks hebben met je partner maar als het je eerste keer is tijdens de menstruatie zou ik een paar dagen wachten.


#8 Zorg ervoor dat jullie direct kunnen opruimen

In principe hoef je niets speciaals te doen voor seks tijdens je menstruatie. Wat mij betreft trekken jullie je broek uit en beginnen jullie gelijk. Maar als je een beetje smetvrees hebt kunnen de volgende tips je helpen om rommel tot het minimum te beperken of snel op te ruimen.

Schaam jij je voor je menstruatie?

Als jij het een ongemakkelijk idee vindt dat je man seks met je heeft terwijl je menstrueert, vraag jezelf dan af hoe dat komt.

Is het misschien een stukje schaamte?

Ben je bang dat hij zich niet op zijn gemak voelt?

Het zou kunnen maar het is niet waarschijnlijk. Mannen denken zwart-wit. Als hij heeft gezegd dat hij seks met je wilt tijdens de menstruatie maken een paar bloedspetters meer of minder hem geen fluit uit. En een eventueel geurtje boeit hem waarschijnlijk ook niet.

Voordat je onderstaande tips opvolgt om “rommel” te beperken is het verstandig om bij jezelf na te gaan of je dit uit schaamte doet. Is dit het geval? Dan kun je hierover het gesprek met hem aangaan. Zeg niet dat jij je schaamt of onzeker bent maar test een beetje of wat meer of minder rommel hem uitmaakt. Dit kun je op de man af vragen.

Je zult niet altijd een eerlijk antwoord krijgen als hij het niet prettig vindt. Dan zal hij om de zaak heendraaien en je proberen gerust te stellen. In dat geval kun je gerust wat voorzorgsmaatregelen treffen zoals hieronder staan beschreven.

Maar als hij onverschillig reageert, bijvoorbeeld door je aan te kijken of je gek bent, dan weet je dat het hem allemaal niet uitmaakt. Een reactie van onbegrip betekent dat hij alleen maar denkt aan de  heerlijke seks die jullie gaan hebben en jouw menstruatie hem niet zoveel uitmaakt.

Handige opfristips voor menstruatieseks:

 • Leg een handdoek onder je lichaam. Of twee. Dekens blijven hierdoor zonder bloed waardoor het bed niet verschoont hoeft te worden
 • Heb tissues bij de hand. Of vochtige doekjes. Als er iets schoongemaakt moet worden kan dat op die manier
 • Blokkeer de geur met de dekens. Je kunt er vanuit gaan dat je menstruatie ruikt. Je man kan het waarschijnlijk niet zoveel schelen maar je kunt voor de zekerheid de actie onder de dekens houden zodat hij er niet mee geconfronteerd wordt
 • Doe het onder de douche. Hiermee spoelt alles direct weg en blijf je lekker schoon. Hou het licht uit of zet het op de schemerstand om te voorkomen dat je de restanten van je slijmvlies door het putje ziet wegspoelen

Vergeet niet je tampon te verwijderen voordat je seks hebt.

Dit is een belangrijke.

Ik wil er niet al te veel beelden bij oproepen. Maar als je dit ooit vergeten bent weet je dat dit betekent dat je moet graven. Dat is geen pretje en niet bepaald romantisch.

Haal daarom voordat je begint je tampon of menstruatiecup eruit. 


#9 Hou er rekening mee dat je droger kunt zijn

Tijdens je menstruatie kun je om verschillende redenen moeite krijgen met nat worden.

Er wordt weleens geroepen dat menstruatiebloed kan dienen als glijmiddel en dat mannen het wel fijn vinden als je vagina glibberiger en warmer is dan normaal. Maar dat gaat voorbij aan het feit dat menstruatiebloed je huid kan irriteren en kan uitdrogen. Dit kan ook het geval zijn bij hem.

 • Het is belangrijk om goed vochtig te zijn tijdens seks.

Pijn kan ontstaan als je niet vochtig genoeg bent. En je maakt je kans op overdracht van infecties en SOA’s groter als je bent uitgedroogd.

Menstruatiebloed als glijmiddel is geen goed idee, voor beide partijen niet.

 • Als je minder goed nat wordt tijdens je menstruatie is het belangrijk om glijmiddel te gebruiken.

Een middel op waterbasis is het beste. 


#10 Dit zijn de beste standjes als je ongesteld bent

Het ene standje is het andere niet. Buiten dat het gevoel dat jullie ervaren nogal kan verschillen zijn sommige standjes niet geschikt als je ongesteld bent.

Ze bevorderen de stroom. Of ze geven je man de gelegenheid om je te diep te penetreren. Tijdens je menstruatie kan je baarmoedermond extra gevoelig zijn omdat deze lager ligt.

Standjes waarbij hij niet te diep gaat en die de stroom enigszins beperken zijn dus beter.

"Doggystyle of jij bovenop" kunnen dus een paar dagen uit jullie repertoire.

Wat zijn dan wel de juiste standjes?

 • Missionaris

De stroom blijft beperkt doordat je op je rug ligt. 

En je vriend kan niet superdiep. Leg je benen voor deze keer niet in je nek (om pijn in je buik te voorkomen) en leg hem uit dat hij beter een beetje rustig kan doen

 • Op je zij

Hetzelfde verhaal, je man kan niet zo diep en de stroom blijft tot een minimum beperkt. 

Lepeltje lepeltje is een prima idee gedurende deze tijd van de maand


#11 Sla orale seks over

Dit is het eerste artikel waarin ik deze tip geef. Ik ben een groot voorstander van orale seks. Niet in de laatste plaats omdat veel vrouwen niet klaarkomen tijdens penetratie. 

Je man kan jou heel goed orgasmes geven door je te beffen, iets wat hij meestal niet met zijn penis kan klaarspelen.

Maar als je menstrueert is dit geen goed plan. Hij kan wel zijn vingers gebruiken maar zijn mond inzetten is geen goed idee.

Menstruatievocht in zijn mond krijgen betekent dat hij een slok bacteriën binnenkrijgt die hem ziek zouden kunnen maken. Met een goede weerstand is de kans niet groot maar toch is het onverstandig. 

Daarnaast denk ik persoonlijk ook niet dat dit de meest frisse gedachte is.

Misschien denk je: “Waarom niet beffen en wel penetreren? Zijn penis heeft toch een gaatje waardoor ziektekiemen naar binnen kunnen?”

Dat is zo, maar het oppervlakte is veel kleiner. Het slijmvlies in zijn mond beslaat een veel groter oppervlak en maakt hem daardoor kwetsbaarder.

Beffen is voor zijn gezondheid niet aan te bevelen maar penetratie hoeft geen groot probleem te zijn.

Wil je toch gebeft worden? Gebruik dan een beflapje of een opengeknipt condoom.


#12 Was je naderhand

Als jullie klaar zijn en jullie hebben het in bed gedaan (en niet onder de douche)…

…dan is het goed om alles even schoon te maken. Inclusief jezelf en je partner.

Loop even onder de douche door of gebruik de tissues die je hebt klaarliggen. Haal de handdoek weg die jullie hebben gebruikt. Doe eventueel een nieuw laken op het bed. 

Hoe maak je lakens schoon waar menstruatiebloed inzit?

Ook al leg je er een handdoekje onder, een ongelukje zit in een klein hoekje.

Als er bloed op je lakens is gekomen en je krijgt dit er niet uit met wassen op een hoge temperatuur, dan kan je dit oplossen door je lakens in koud water met baking soda te leggen voordat je ze in de wasmachine doet. Als je dan een speciaal middel tegen vlekken erbij gooit weet je vrijwel zeker dat het er naar de wasbeurt uit is.


#13 Doe dit om je menstruatie in te korten

Sommige vrouwen zweren erbij om een citroensap te drinken of om er op te zuigen. Dit zou hun menstruatie kunnen verkorten of tijdelijk kunnen laten stoppen.

Heel goed is dit niet.

Het is een natuurlijk proces en dat wil je het liefst niet onderbreken. Het is ook niet iets wat voor alle vrouwen geldt. Maar als je een eerste date hebt en het een noodgeval is, zou je dit kunnen proberen.


Let wel op; deze tip is niet wetenschappelijk onderzocht.

Dat komt omdat geen enkele overheid, non-profit of medicijnmaker miljoenen wil investeren in een onderzoek naar de menstruatie-onderbrekende werking van een citrusvrucht die je voor twintig cent in de supermarkt kunt kopen. 

Misschien dat wanneer alle ziektes genezen zijn wetenschappers de tijd krijgen om definitief vast te stellen of dit trucje werkt.

 Tot die tijd kun je het zelf proberen en zien of het je menstruatie tijdelijk onderbreekt.

"Het Meesterminnares Principe"

Nu weet je alles over seks tijdens de menstruatie. Het is nu aan jezelf of je het wilt of niet, maar als je het mij vraagt ben je gek als je het niet doet. 

Nog even één ding voordat ik het vergeet: 

Wil jij hem onvergetelijke seks geven en zijn hart veroveren?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>