8 Tips Om Te Voorkomen Dat je Man Te Snel Klaarkomt

Je lang verwachte vrijpartij eindigt plotseling in een vrijpartij van 1,5 minuut. 

Iets waar je zoveel zin in had, maar wat zo snel eindigt is niet prettig. Jij kunt niet aan je trekken komen en dat frustreert jou en je vriend. 

In dit artikel krijg je 8 tips om je vriend te helpen om te vroeg klaarkomen te voorkomen. Met deze tips werkt hij straks als een Duracell batterij. 

More...

Maar eerst:

Hoe snel is te snel klaarkomen?

Vroegtijdig klaarkomen is een probleem van je man en wordt ook wel prematuur ejaculeren genoemd. Echter heb jij daar als vrouw natuurlijk ook last van.

Doordat je vriend te snel klaarkomt, is jullie seksleven niet zoals je verwacht had. Je had gehoopt op nachtenlange hete seks waarbij jullie urenlang door kunnen gaan, maar dat wordt nu ingeruild voor 120 seconden stootwerk en dan is het klaar...

Een slecht seksleven is van grote invloed op je relatie. Het is natuurlijk niet de schuld van je man, maar jij bent waarschijnlijk wel degene die er het meeste last van heeft. 

Maar waarom komen mannen zo snel klaar?

Een man heeft minder tijd nodig om klaar te komen dan een vrouw. Evolutionair is dat niet zo gek aangezien ze op die manier zoveel mogelijk vrouwen kunnen bezwangeren.

Het is als vrouw zijnde vaak wel erg vervelend dat hij al na twee minuten klaarkomt. Jij komt immers niet zo snel aan je trekken

Gemiddeld genomen blijkt de man na twee minuten klaar te komen wanneer hij masturbeert en vrouwen blijken daar gemiddeld 4 minuten bij zichzelf over te doen.

Maar wanneer het aankomt op vaginale seks en voorspel dan doet de vrouw gemiddeld 10 tot 20 minuten over het bereiken van haar hoogtepunt en een man doet daar 7 tot 14 minuten over en ejaculeert meestal twee tot drie minuten na het betreden van de vagina.

Dit is precies de reden waarom veel vrouwen hun orgasme niet bereiken wanneer ze seks met hun partner hebben. Een man kan dit tijdsverschil verkleinen door langer aan voorspel bij de vrouw te doen. Maar wanneer je man ook nog eens vroegtijdig ejaculeert, dan wordt het erg lastig om dit tijdverschil te overbruggen. Dan is wel degelijk grover geschut nodig.

Hieronder leer je ik je verschillende trucjes om te voorkomen dat je man snel klaarkomt. Natuurlijk is het grotendeels zijn probleem, maar JIJ bent met name degene die er last van heeft. Daarnaast heeft hij geen seks in zijn eentje, dus kunnen jullie samen aan een oplossing werken.  

#1: Maak het bespreekbaar

Communicatie in een relatie is zeer belangrijk. Zowel wanneer dingen goed gaan, als wanneer de dingen niet gaan zoals je graag zou willen. 

Over seks praten is niet het meest makkelijke. En als helemaal als het om vroegtijdig klaarkomen gaat.

Van huis uit heb je waarschijnlijk meegekregen dat dat niet normaal is. Het is jammer dat daar zo'n taboe op rust aangezien seks een belangrijk onderdeel van je relatie is. Al helemaal wanneer jullie meerdere keren per week vrijen. 

Om ergens aan te kunnen werken moeten beide partijen wel over dit probleem kunnen praten. En toch is het natuurlijk erg lastig dit tegen je man te zeggen. Het is iets waar je man zich erg voor kan schamen. 

Dat is precies de reden waarom je het subtiel moet brengen. Hij is onzeker en wil natuurlijk betere prestaties leveren in bed zodat hij jou tevreden kan stellen. Hij doet dit niet met opzet en beleeft er zelf ook geen plezier aan. 

Je kunt natuurlijk ook wachten totdat hij erover begint, maar de kans bestaat dat je dan wacht totdat je een ons weegt.

Dan ben jij degene die met een ellendig seksleven moet leven.

Enkele tips om een gesprek te beginnen:

 • check
  Kies een geschikt moment. Dus niet tijdens of vlak na de seks. De kans is groot dat hij zich snel beledigd voelt. Kies een rustig moment waarbij jullie beiden de tijd hebben om te praten. 
 • check
  Breng het subtiel en niet als een beschuldiging. Til er vooral niet te zwaar aan. Beschrijf de situatie en wat je opvalt. Vervolgens kun je hem vertellen wat dit met je doet. Je kunt het als volgt doen: "Schat, ik merk dat je de laatste tijd erg snel klaarkomt. Hierdoor is het moeilijk om voor mij aan mijn hoogtepunt te komen en van de seks te genieten. Hoe sta jij hier tegenover?"
 • check
  Leg geen druk op hem. Dit is erg belangrijk want zodra je de druk verhoogt is de kans dat zijn probleem erger wordt groter. Hierdoor komt hij alleen maar sneller klaar. Maak geen verwijten maar geef juist aan dat je het niet erg vindt en dat jullie er samen aan kunnen werken. 
 • check
  Stel hem op zijn gemak. Vertel hem dat je weet dat het niet zijn schuld is. Laat hem weten dat hij alles met je kan bespreken zonder zich hiervoor te hoeven schamen en dat jullie samen gaan zoeken naar een oplossing. 

#2: Doe samen aan lang voorspel

Dit is een tip waarmee je een te snelle zaadlozing niet oplost, maar waarbij jij wel sneller aan je trekken kunt komen. 

Dat houdt niet gelijk in dat het een slechte tip is, want hij kan er wel degelijk voor zorgen dat jij aan je trekken komt.

Normaal gesproken werken mannen zich zo snel mogelijk door het voorspel heen, zodat ze snel seks met je kunnen hebben. Maar wanneer hij zo snel klaarkomt, is het wel prettig toch enigszins van de seks te kunnen genieten. 

Je kunt dat doen door aan langer voorspel te doen. Een man komt snel klaar wanneer je hem stimuleert, en dat gebeurt met name tijdens penetratie. Door penetratie zo lang mogelijk uit te stellen, kun jij je bedesessie ook uitstellen. 

Wanneer hij die extra tijd steekt in jou strelen, kussen, vingeren en beffen, dan is de kans dat jij sneller tot je hoogtepunt komt behoorlijk groot. Als hij je dan vervolgens penetreert zul je meer genot ervaren.

Nog beter is wanneer hij je van tevoren klaarbeft en jullie pas daarna tot penetratie overgaan. Dan ben jij in ieder geval al aan je trekken gekomen en kun je daarna nog genieten van de seks. 

Natuurlijk weet ik dat dit het probleem niet wegneemt, want de penetratie zal nog steeds niet ellenlang zijn. Maar het is wel een snelle oplossing waarbij jij aan je trekken kunt komen. ondertussen kunnen jullie aan andere punten werken. 


#3: Doe het rustiger aan

Zodra mannen je van binnen voelen, voelt dit extreem lekker. 

Wat je dus wel verwacht is dat mannen vervolgens snel heen en weer gaan stoten om de meeste wrijving te creëren. Dit voelt natuurlijk het lekkerst. 

Maar zoals je waarschijnlijk wel snapt, zorgt dit er ook voor dat hij snel zijn hoogtepunt bereikt. En aangezien jouw vriend het hoogtepunt TE snel bereikt, is dit zeker niet handig.

Hoe rustiger je vriend is, hoe kleiner de kans is dat hij klaarkomt.

Hetzelfde geldt voor zijn uithoudingsvermogen. Hoe meer je vriend zich inspant, hoe sneller hij klaarkomt. 

Een belangrijke tip is dan ook:

Doe het rustiger aan.

Hoe jij hier je aandeel in kunt hebben? Vertel hem dat je het lekker vindt dat hij langzaam en sensueel beweegt. Dat je hierdoor de passie meer voelt. Hierdoor zul je zijn lul minder stimuleren, wat moet resulteren in het voorkomen van te snel klaarkomen. 

Naast langzamer bewegen, kun je hem ook minder laten bewegen. Wat mij gelijk bij de volgende tip brengt:


#4: Klim wat vaker bovenop

Wanneer je vriend minder inspanning levert, kun je voorkomen dat hij te vroeg klaarkomt.

Inspanning zorgt ervoor dat hij zijn spieren samentrekt en dat verhoogd de spanning in zijn lichaam. Meer spanning in zijn lichaam zorgt er op zichzelf weer voor dat hij sneller klaarkomt. 

Hoe zorg jij er nu voor dat hij de minste inspanning levert? Precies, door hem op zijn rug te laten liggen en zelf het werk te doen.

Best leuk om af en toe de leiding te nemen en al helemaal als dit resulteert in een langere vrijpartij.  

Welke standjes kun je zoal doen?

 • check
  De cowgirl: Bij dit standje ligt je vent op zijn rug. Jij zit bovenop hem. Op deze manier kun je hem bereiden. Jij bepaalt het tempo en de beweging. Hierdoor zal je partner minder geprikkeld worden wat ervoor zorgt dat hij minder snel klaarkomt. 
 • check
  De reverse cowgirl: De naam zegt het al. Dit standje is gelijk aan de cowgirl alleen draai jij je om, waardoor hij naar je mooie bilpartij kan kijken.  Ook in dit standje kun je hem bereiden. Je kunt enkel je heupen kantelen of je beweegt omhoog en omlaag. 
 • check
  Doggy style waarbij jij het werk doet: Dit klinkt misschien een beetje gek aangezien hij "jou normaal gesproken neemt". Maar in principe kan hij zijn lichaam stilhouden en kun jij hetzelfde doen als wat hij normaal doet: "heen en weer bewegen". Dit doe je door je onderlichaam heen en weer te bewegen. 

Probeer ook andere standjes uit om zijn vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Er zijn namelijk standjes die voor hem gevoeliger zijn en andere weer minder gevoelig. Dat hangt volledig af van de stand van zijn penis en hoe nauw jij bent. 


#5: Kies de standjes waarbij hij minder diep kan gaan

En ook deze tip draait erom dat hij minder gestimuleerd wordt tijdens penetratie. 

Diepe penetratie is waar veel mannen voor kiezen tijdens de seks. Het is veel gevoeliger en zorgt voor extra stimulatie. De voornaamste standjes waarbij hij je diep kan penetreren is:

 • Doggy style
 • times-circle
  Op je buik
 • times-circle
  Missionaris
 • times-circle
  Deep impact

Deze standjes sla je dus liever over als je te snel klaarkomen wilt voorkomen. Daarnaast moet je niet kiezen voor standjes waarbij je benen dichter bij elkaar liggen. Dit maakt je vagina namelijk nauwer en zorgt voor meer wrijving. Dit gaat om de volgende standjes:

 • Op je buik met je benen bij elkaar
 • times-circle
  Lepelen
 • times-circle
  Missionaris met je benen in de lucht (gekruist of bij elkaar)

Probeer zoveel mogelijk je benen wijd te doen, zodat de wrijving vermindert en kies voor standjes die niet te diep gaan.

Welke standjes dan wel?

Je vraagt je wellicht af of er nog standjes overblijven. Zeker:

Standjes die voor weinig wrijving zorgen en waarbij diepe penetratie nauwelijks mogelijk is gaan hem helpen om te vroeg klaarkomen te voorkomen:

 • check
  De cowgirl: Jij zit bovenop en bepaalt het tempo, maar probeer niet te diep en te snel te penetreren. 
 • check
  Zij aan zij: lepelen maar dan met de gezichten naar elkaar toe. Diepe penetratie is niet mogelijk.
 • check
  Lepelen: met één been in de lucht. Hierdoor verwijd je de vagina en met lepelen is diepe penetratie niet mogelijk.

#6: Vertel hem over de start-stop methode

Voorgaande heb je eigenlijk allemaal zelf in de hand:

 • check
  Jij kunt ervoor zorgen dat je de standjes kiest
 • check
  Je kunt wat vaker bovenop klimmen
 • check
  Je kunt het tempo bepalen waarop jullie seks hebben

Mocht dit allemaal niet baten, dan is er waarschijnlijk grover geschut nodig. En daar heb je de hulp van je man bij nodig, of eigenlijk moet hij dit gewoon zelf doen. 

Deze techniek wordt ook wel de start-stop methode genoemd. Met deze methode is het de bedoeling dat jullie stoppen met seks hebben wanneer hij voelt dat zijn orgasme komt. 

Dat betekent niet dat jullie beide gelijk dood neer moeten vallen op bed zonder enige affectie. Het is namelijk de bedoeling om de seks na enkele minuten weer op te pakken. Aan elkaar "blijven friemelen" is daarom van groot belang. 

Wat kun je in de tussentijd zoal doen:

 • Elkaar zoenen
 • arrow-right
  Elkaar strelen
 • arrow-right
  Hij kan je beffen

Alles, zolang het maar niet om penetratie draait. Ook is het verstandig om zijn pik even met rust te laten met je hand en mond zodat hij niet opnieuw geprikkeld wordt en alsnog te snel klaarkomt. 

Er wordt ook wel eens gezegd dat de knijpmethode werkt. Ook hier is het de bedoeling dat hij zich vlak voor zijn orgasme terugtrekt. Vervolgens pakt hij zijn penis net onder zijn eikel vast met duim en wijsvinger en knijpt in zijn penis tot het gevoel van zijn orgasme verdwenen is. 

Ik raad je eerst aan de start-stop techniek te proberen en wanneer dat niet werkt kun je altijd de knijpmethode nog toepassen, of je vriend dan;) Voordat je het weet knijp je zijn piemel eraf. 


#7: Gebruik de juiste hulpmiddelen

Een cockring om zijn lul dragen heeft meerdere voordelen. 

 • check
  Ten eerste maakt het zijn penis dikker. De ring gaat om de basis van zijn penis. Zijn bloed kan niet uit zijn penis waardoor deze meer opzwelt. Hierdoor zal zijn penis groter voelen. Zeker een leuk bijkomend voordeel. Maar daarvoor ben je niet op dit artikel beland. Gelukkig heeft het nog een voordeel:
 • check
  Het stelt zijn orgasme uit. Hij schuift de ring om zijn ballen en penis. Hierdoor komen zijn ballen verder van zijn lijf. Bij de meeste mannen zorgt dit ervoor dat hun orgasme langer uitgesteld wordt. Bij sommige mannen is het zelfs mogelijk om meerdere orgasmes te krijgen zonder daarbij klaar te komen. 

Nog een hulpmiddel die zijn werk heel goed kan doen is een condoom.

Mannen proberen altijd onder het gebruik van een condoom uit te komen omdat ze hierdoor minder voelen.

Dat rubberen jasje biedt in dit geval dus een voordeel aangezien je minder gestimuleerd wordt en je orgasme zult uitstellen. 

En als je denkt dat dit het was, dan heb je het mis.

Wrijving zorgt ervoor dat zijn lul gestimuleerd wordt. Stimulatie zorgt ervoor dat hij te snel ejaculeert. Er moet dus minder wrijving zijn. Hoe krijg je dat nog meer voor elkaar?

Door een flinke lading glijmiddel te gebruiken. Tenzij je van jezelf al een zwembad bent natuurlijk, maar in principe kan glijmiddel nooit kwaad. Vooral wanneer het op stimulatie neerkomt.

De gladste glijmiddel is op siliconenbasis, deze droogt namelijk niet uit, in tegenstelling tot glijmiddel op waterbasis. 

Het wordt tijd om je voorraad seksspeeltjes wat uit te breiden.


#8: Laat hem een verdovende crème gebruiken

Ik persoonlijk ben geen fan van medische goedjes als er ook andere oplossingen zijn. MAAR stel alle voorgaande tips hebben geen baat gehad - wat mij bijna onmogelijk lijkt - maar we moeten rekening houden met dat idee, dan kan een verdovende crème voor jullie de oplossing bieden. 

Het meest bekende merk is de Emla crème. Deze bestaat uit lidocaïne en prilocaïne. Deze twee stoffen zorgen voor een plaatselijke verdoving.

Deze crème wordt normaal gesproken gebruikt bij het zetten van tattoos, het gebruiken van naalden of bij kleine chirurgische ingrepen. De meeste mannen kennen dit zalfje echter vanwege het uitstellen van hun orgasme wanneer ze vroegtijdig klaarkomen.

 • Verdovende crème op zijn snikkel smeren zal er inderdaad voor zorgen dat hij minder voelt. Maar dit kan soms net even te ver gaan waardoor hij vrijwel niets voelt. 

Dan kun je en hap uit zijn pik nemen en hij zal het niet eens opmerken. Nu raad ik je niet aan dat te proberen, want ik gok dat hij hem nog wel vaker wilt gebruiken. Maar let dus op bij het gebruik van een verdovende crème. 

Een half uur lang seks hebben en niet klaarkomen is fijn, maar als hij er zelfs niets van voelt, dan moet hij zichzelf misschien afvragen waarom die seks heeft.

En nog een nadeel: hij verpest ook jouw genot. Verdovende crème geeft door de wrijving, vocht en warmte af in jouw vagina. Hierdoor is de kans groot dat jij ook minder genot ervaart.

Wil je het toch graag samen met je vriend proberen, lees dan goed de bijsluiter en gebruik in eerste instantie hele kleine hoeveelheden.   

"Het Meesterminnares Principe"

Vroegtijdig klaarkomen voorkomen moet na het lezen van dit artikel toch wel lukken. Mocht het toch niet uitdraaien zoals je had gehoopt, dan is het misschien handig om toch even met je vriend langs de huisarts te gaan. 

Maar stel jullie problemen zijn wel opgelost door mijn tips, dan is het wel leuk dat je hem verrast met een lange wilde vrijpartij. 

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen.

Wil jij weten hoe jij opnieuw zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken?

Laat mij het dan gratis en privé met je delen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

Groeten,

Luuk

Floor
 

>

Send this to a friend