10 Tips Om Een Geweldige Tantra Massage Te Geven Aan Je Man

Inhoudsopgave

Wil jij je man graag verrassen in de slaapkamer met iets nieuws? Dan is een tantra massage misschien wat voor jou.

Bij een tantra massage is het de bedoeling dat jij je partner masseert zonder ook maar iets terug te verwachten. Hierbij wordt elk deel van het lichaam meegenomen. 

In dit artikel krijg je 10 tantra massage tips om hem de ervaring van zijn leven te geven.

More...

Maar eerst:

Wat is tantra massage therapie?

Een tantra massage voor je partner. Heel leuk die term, maar zodra ik hem voorbij zag komen kon ik enkel denken aan een zweverige bedoeling. 

Maar ik zou Luuk Zwart niet zijn, als ik dit niet nader wilde onderzoeken. Op seksueel vlak is bijna niets voor mij te gek en dus ben ik mij gaan verdieping in de tantra massage. 

Tantra helpt je om beter in contact te komen met je innerlijke diepte en rijkdom. Tantrische seks houdt in dat je iemand bemind door meditatie en aanrakingen. 


Oke, dit helpt mij in ieder geval nog niet verder. Maar zodra ik verder onderzocht, zag ik wel zeker de meerwaarde in van de tantra massage. 

Door een tantra massage maak je de vitale energie in je lichaam wakker. Dit activeert verlangens, angsten en eventuele frustraties. 

Wat bereik je dan precies met zo'n massage?

Vaak zorgt tantra ervoor dat je meer kunt genieten van het vrijen en van elkaars lichaam. En dit resulteert over het algemeen in een intiemere relatie.

En dat klinkt zeker niet verkeerd.

Deze massage is geen gehaaste prestatiegerichte massage die moet eindigen in een vrijpartij. In tegendeel zelfs, na een tantra massage is het de bedoeling dat je niet eindigt met een vrijpartij. Waarom dit zo is leg ik je later in dit artikel uit. 

Het is de bedoeling dat je van elkaar leert genieten zonder enkele verwachtingen te scheppen. Het lichaam wordt als één gezien waardoor je elk deel van het lichaam masseert en zo ook de penis van de man. Dit maakt de tantra massage wel een erotische massage. 

Hieronder krijg je 10 tantra massage tips om je man de beste massage van zijn leven te geven. Ik garandeer je dat hierdoor meer geluk en liefde in de slaapkamer ontstaat. 

#1 Maak tijd vrij voor een tantra massage

Een tantra massage is niet niks. 

Bij deze vorm van massage is het de bedoeling dat jullie alle gevoelens van het lichaam loslaten. En weet je wat hiervoor nodig is?

Tijd.

Wat mij gelijk brengt op één van de belangrijkste tips van deze blog, zorg dat je de tantra massage inplant aangezien er tijd voor nodig is. 

Bedenk dus niet op een random avond: "ik doe even een tantra massage bij mijn man". Tenzij je samen de hele dag vrij hebt en er niks op de planning staat. 

Daarnaast is de kans groot dat wanneer jullie al een lange tijd een relatie hebben, dat het aantal seksuele avontuurtjes erin slijt

Het komt er niet meer van, jullie hebben het beide druk en zijn vaak moe. Ik heb ze allemaal voorbij horen komen. 

Het enige wat dan helpt, is om dit soort seksuele avontuurtjes dan in te plannen. Het klinkt misschien saai, maar het is wel nodig om de seksuele spanning tussen jullie hoog te houden. 

Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden voor jullie daden. Daarnaast is dit het ideale moment om elkaar op te warmen voordat het hele avontuur begint. 


#2 Zorg dat de ruimte gereed is 

Weet je waar ik een ontzettende hekel aan heb? 

Dat wanneer ik een afspraak met iemand heb, deze zich nog klaar moet maken voor vertrek. Of wanneer ik ergens kom om te spreken en deze ruimte nog niet gereed is, ik dus moet wachten om mijn eigen dingen te kunnen doen. 

Hetzelfde werkt ook niet als je een tantra massage gepland hebt, maar je de ruimte nog gereed moet maken en je vriend op dat moment op de bank aan het wachten is. De kans is groot dat de irritaties hoog oplopen en hij zich hierdoor niet meer goed kan ontspannen.

Hetzelfde geldt trouwens ook voor jou. Een goed begin is het halve werk.

Ben je zenuwachtig om hem te masseren, dan is het niet bevorderlijk dat je alles nog moet klaarzetten wanneer hij op jou aan het wachten is. Maar wanneer alles klaarstaat voordat jullie aan dit avontuur beginnen, dan zorgt dit voor rust in jouw en zijn hoofd. 

Om hem volledig te kunnen laten ontspannen is het belangrijk dat de ruimte helemaal gereed is voordat hij deze betreed. Hierbij moet je denken aan:

 • check
  Een verwarmde kamer
 • check
  Gedimde lichten
 • check
  Een zacht en ontspannen muziekje op de achtergrond
 • check
  Verwarmde handdoeken op het bed
 • check
  Eventueel een aantal kaarsjes

Nog wat extra tips voordat je begint:

 • Zorg dat je nagels geknipt zijn
 • Breng de olie op kamertemperatuur
 • Verwarm je handen voordat je hem aanraakt

Heb je dit allemaal op orde? Dan kun je hem vertellen dat hij al zijn kleren uit mag trekken, ja echt compleet naakt en dat hij op het bed plaats kan nemen. 


#3 Ga tegenover elkaar zitten en kom nader tot elkaar

Je hebt je vriend op bed uitgenodigd. 

Het is niet de bedoeling dat je hem gelijk begint te masseren. Het is namelijk erg lastig voor hem om zichzelf gelijk over te geven en te kunnen ontspannen. 

Het is de bedoeling dat je eerst naarder tot elkaar komt.

En ik gok dat je nog niet zo vaak gemediteerd hebt, en dat hoeft ook niet, maar het is wel een hele handige manier om tot rust te komen

Hieronder wat verschillende manieren om dit aan te pakken:

 • Je kunt hem uitnodigen op bed, tegenover elkaar gaan zitten en met elkaar gaan mediteren
 • arrow-right
  Vind je meditatie niks? Ga dan tegenover elkaar zitten en kijk elkaar voor enkele minuten in de ogen aan
 • arrow-right
  Wil je iets er tussenin? Ga tegenover elkaar zitten en adem op een diepe manier via je buik in en uit. probeer dit op elkaar af te stemmen. 

Let op: Het is niet erg dat jullie beginnen te lachen. Ik zou het bijna raar vinden als er niet even gelachen wordt als dit één van jullie eerste keren is. 

Door deze tip toe passen op je eigen manier, kom je beiden tot rust en zorgt dit voor ontspanning. 

Klaar met deze oefening? Blijf nog even zitten want dit is de ideale houding om wat dingen met elkaar te bespreken:


#4 Bespreek belangrijke dingen naar elkaar uit

Heb je wel eens het idee dat er nog weinig gecomminiceerd wordt in jullie relatie?

Laat ik alvast vooropstellen dat je niet de enige bent die dat denkt;)

Maar dat betekent niet dat we er met zen allen niets aan hoeven te doen. En laat daar nu net het ultieme moment voor zijn:

 • check
  Vertel elkaar waarom je van elkaar houdt
 • check
  Vertel wat je zo leuk vindt aan de ander
 • check
  Geef aan wat je aantrekkelijk vindt aan hem

Nadat de liefde tussen jullie weer is gaan bloeien wordt het tijd om iets dieper in te gaan op seksuele gevoelens:

 • Vraag hem naar zijn diepste verlangen
 • Vraag hem wat zijn grenzen zijn
 • Vertel ook jou diepste verlangen

Dit soort vragen zijn de ideale vragen om te kijken hoe ver je kunt gaan. Dit wordt in relaties te weinig besproken.

Hoe fijn is het als je erachter komt dat je beide een bepaalde passie deelt over iets waar jullie allebei anders niet voor uit zouden durven komen.

Dit gaat alle schaamte voorbij. Vooral doordat je al naakt tegenover elkaar zit. De drempel om dit te bespreken ligt vaak veel lager. 

Wanneer jullie je beiden zo open hebben gesteld voor elkaar, zul je merken dat hij dit ook veel beter kan doen tijdens de erotische massage. En dat is natuurlijk het doel van dit hele gebeuren. 


#5 Gebruik de juiste oliën

De juiste olie gebruiken is natuurlijk een bijzaak. Maar het kan wel zeker voor extra sesnsaties zorgen.

Allereerst is het belangrijk dat je een olie gebruikt, die ook bij de edele delen gebruikt mag worden.

Je wilt natuurlijk niet dat hij irritaties krijgt op die plekken. Chemische massage-oliën die niet bedoeld zijn voor deze delen vergroten de kans daar wel degelijk op.

Je kunt heel goed een natuurlijke olie zoals kokosolie gebruiken om hem te masseren. Deze bevat zelfs hele gezonde stoffen voor het lichaam. 

Wil je hem liever iets meer prikkelen?

Dan kun je beter een olie gebruiken die een bepaalde geursensatie met zich meebrengt. Deze geuren stimuleren verschillende delen van het lichaam. Onderstaande geuren zijn met name afgestemd op de man:

 • Zo hebben Sandelhout, basilicum en ceder hebben een rustgevende en kalmerende werking
 • arrow-right
  Jasmijn stimuleert de seksuele energie
 • arrow-right
  Kardemom heeft een stimulerende werking op de lichamelijke energie

Maar zoals je weet zit ik niet helemaal in de tantra en moet dus ook blijken of dit ook echt extra stimulerend werkt. Maar proberen kan natuurlijk geen kwaad;)


#6 Een aantal basistechnieken voor de tantramassage

Één voordeel van de meeste vrouwen is dat ze wel aardig kunnen masseren. Dit in tegenstelling tot de man. Die raakt bij het horen van dit woord al in paniek. 

Bij een tantra massage zijn de sensuele aanrakingen belangrijker dan de massage zelf.

Of je nu goed of slecht kunt masseren het maakt dus niet erg veel uit. Er zijn een aantal dingen die je kunt hanteren:

 • Werk van buiten naar binnen. En dan bedoel ik geen vieze dingen. Met buiten bedoel ik de lichaamsuiteinden. Dus begin met masseren van de voeten, benen, handen en armen en werk zo naar het midden toe.  
 • Eenmaal aangekomen bij zijn rug, is het belangrijk deze met lange stroken te masseren.  Hou voor de achterkant van zijn lichaam minimaal een kwartier aan. Pak als laatst ook zijn billen mee. Zijn billen kun je rustig kneden. 
 • Laat hem omdraaien. Het wordt tijd om de voorkant te gaan masseren. Ook hier geldt werk van buiten naar binnen. Eerst alle extremiteiten totdat je bij zijn torso aangekomen bent. Ook de torso masseer je met lange halen en wissel dit af met tegenovergestelde ronddraaiende bewegingen. Doe ook de voorkant voor ongeveer een kwartier. Langer mag natuurlijk altijd;)
 • arrow-right
  Voordat je naar zijn penis over gaat, is het belangrijk dat je zijn bovenbenen en liezen ook goed masseert. Deze verdienen wat extra aandacht. Masseer de binnenkant van zijn bovenbenen ook met langere halen richting de penis. Deze beweging kan overgaan naar zijn liezen. Pak zijn liezen vervolgens met je duimen. Deze delen zijn erg gevoelig bij de man. Dit is een goede opwarmer voor zijn penismassage. 
 • arrow-right
  Bij de tantra massage kan er ook gebruik worden gemaakt van specifieke drukpunten waar zich veel spanning op bepaalde plekken van het lichaam ophoopt. Dit kan ook in en rondom de vagina of penis zijn. Om deze drukpunten aan te pakken is het handiger om naar een echte specialist te gaan omdat hier wel enige tantra training voor nodig is. 

Nadat je  minimaal een half uur over zijn lichaam gedaan hebt, wordt het tijd om over te gaan op zijn penis. 


#7 De lingam massage

Voordat je hiermee begint vraag je eerst of je over mag op zijn penis. 

De penis wordt in de tantra ook wel lingam genoemd. Vandaar ook de benaming van de lingam massage. 

De lingam massage is de massage waar je mee eindigt. Je hebt hiervoor zijn hele lichaam gemasseerd waardoor hij helemaal ontspannen is. Dat is belangrijk om zichzelf helemaal over te kunnen geven. 

Is hij helemaal ready en ontspannen dan werk je vanuit zijn liezen, waar je geëindigd was, door naar zijn penis. Maar ik ga je natuurlijk niet zonder een kleine handleiding naar huis sturen. Hieronder een aantal basis lingam massage tips:

 • check
  Techniek 1: Je begint met de onderkant van de schacht van penis. Je gebruikt beide duimen. En dan maak je lange stroken van de onderkant van zijn penis naar de bovenkant van zijn penis. Eerst met links dan met rechts. Hier zitten namelijk de grote zwellichamen. Je kunt ook je platte hand aan de achterkant van zijn schacht laten glijden. Wissel deze twee af voor extra plezier. 
 • check
  Techniek 2: Deze draait enkel om zijn dopje. Een van de gevoeligste delen van zijn penis is het frenulum.  Dit is het stukje huid net aan de onderkant van zijn eikel. Deze kun je heel zachtjes en met veel glijmiddel masseren met je duim.
 • check
  Techniek 3: Je gebruikt beide handen en je zet ze om de schacht van zijn penis boven elkaar. Je beide handen zitten volledig om zijn penis heen. Vervolgens maak je een ronddraaiende beweging in tegengestelde richting tussen je twee handen. Stel de rechter maakt een rechtsdraaiende bewegingen dan maakt de linker linksdraaiende bewegingen. 
 • check
  Techniek 4: Waar je net nog een ronddraaiende beweging met je handen maakte, houd je nu je handen op dezelfde positie maar maak je op en neer gaande bewegingen. Gebruik lekker veel massage olie zodat het goed glijdt. Hetzelfde kun je natuurlijk ook met 1 hand doen.
 • check
  Techniek 5: Je houdt met één hand de onderkant van zijn schacht vast. Met de andere hand is het de bedoeling dat je je hand om de onderkant van zijn eikel zet en je hem met een ronddraaiende beweging aftrekt. Zie voor meer uitleg de afbeeldingen hieronder. 
 • check
  Techniek 6: Dit is de meeste bekende beweging van een trekbeurt, de trekbeweging op en neer. Deze laatste is leuk. Dit zorgt ervoor dat hij richting zijn ejaculatie gaat. Maar het is niet de bedoeling dat je hem laat komen. Je bouwt de spanning op tot ongeveer 80% waardoor hij bijna op het punt staat om te komen, maar doet het dan rustiger aan waardoor de spanning weer zakt tot ongeveer 30%. Dan begin je weer opnieuw. Dit kun je meerdere malen doen zodat zijn orgasme extreem heftig wordt. Waarschijnlijk één die hij nog nooit eerder heeft meegemaakt. 

#8 Laat alle verwachtingen los

Oke, de kans is erg groot dat wanneer jij je vriend op de bovenstaande manier bevredigt, dat hij niet kan wachten om seks met je te gaan hebben. 

Maar... 

...dat is niet de bedoeling bij een tantra massage. 

Bij een tantra massage heb je geen verwachtingen van elkaar.

De één wordt verwend en de ander doet het werk. Deze rollen kunnen de volgende keer weer omdraaien.

Bij tantra draait het dus om geven en nemen. Jij bent op dit moment de gever en je vriend is de nemer. Om hem vervolgens volledig te laten ontspannen is het dus ook de bedoeling dat hier niets tegenover staat. 

Hij laat alle verwachtingen los en kan zich volledig op zichzelf focussen. Wanneer dat het geval is zal deze ervaring veel sterker voor hem zijn en zal hij een mind-blowing orgasme kunnen ervaren. 

Je zult door deze ervaring precies weten welke delen van zijn lichaam en penis gevoelig zijn. Misschien wel gebieden waarvan hij zelf niet eens wist dat ze zo gevoelig zijn. 


#9 Tantra eindigt niet met penetratie

Geen verwachtingen hebben is één ding, maar geen seks hebben is een ander ding. 

En dat ding is vooral erg lastig voor de meeste mannen.

Een keer zijn hoofd niet tussen jouw benen hoeven doen, is niet per se lastig. Maar het verlangen om jou te penetreren is veel groter. 

Maar bij een tantra massage is dat niet de bedoeling. Anders houdt de man waarschijnlijk in het achterhoofd dat hij straks weer aan het werk moet, waardoor hij zich niet helemaal over kan geven. 

Hetzelfde geldt wanneer jullie de rollen omdraaien en jij daar ligt verwend te worden. Dan ook draait het niet uit op seks en kun jij je dus volledig overgeven, wetende dat er straks niets meer van je verwacht wordt. 

Kiezen jullie er toch voor om op seks over te gaan, dan is dat jullie eigen verantwoordelijkheid. Maar besef je wel dat als dat eenmaal gebeurt de kans vrij groot is dat het altijd gebeurt. 


#10 Herhaling is de sleutel tot succes

 Ik snap dat het de eerste keer even spannend is om dit uit te voeren. Er gaan waaarschijnlijk allemaal geacht door je hoofd rond zoals:

"Denkt hij dat ik gek ben omdat we hier tegenover elkaar zitten complimenten te geven?"

"Vind hij het wel fijn als ik zijn tepels aanraak?"

"Voer ik deze techniek wel juist uit?"

En zo kan ik nog wel even doorgaan natuurlijk. Maar je bent niet de enige die dit heeft natuurlijk. Ook wanneer jij daar ligt zal hij zelf met zulke vragen komen. 

Maar geloof mij, hoe vaker je het doet, hoe beter je weet wat hij lekker vindt. 

En dat is nu juist het mooie van een tantra massage. Je leert elk plekje van je man kennen die hem opwindt en hem laat ontspannen. Daarnaast zul je natuurlijk steeds beter worden met je massage technieken door te oefenen. 

Wanneer de rollen omdraaien zul je waarschijnlijk versteld staan bij bepaalde plekjes die hij bij jou aanraakt, waarvan je niet wist dat die zo gevoelig waren. 

"Oefening baart kunst" is niet voor niets een uitdrukking die op elk denkbare moment van toepassing is. 

"Het Meesterminnares Principe"

Een goede tantra massage kunnen geven is één ding, maar dat maakt jou niet gelijk een meesteres in bed. 

Maar je kunt wel heel simpel een meesteres in bed worden door mijn Meesterminnares Principe te volgen. 

Hierin heb ik de 5 meest voorkomende fouten bij vrouwen voor jou op een rijtje gezet. Niet alleen leer je welke dit zijn maar ook hoe je deze voorkomt.

Het zal nog geen 15 minuten duren om het door te nemen. Eenmaal doorgenomen? Dan zul je automatisch in de top 3 van elke man belanden.

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat je het gratis en privé kunt downloaden.

Groeten,

Luuk

Picture of Over Luuk Zwart
Over Luuk Zwart

Hoi, ik ben Luuk Zwart. Mijn doel is om 1.000.000 vrouwen te helpen een gezonder en gelukkiger seksleven te hebben. Sinds 2015 heb ik daarnaast ook mannen gecoacht om betere minnaars te worden. Nu geef ik ook advies aan vrouwen. Je kan mijn cursus 'Lippen Van Liefde' hier bestellen'.

Populairste artikelen:

Inhoudsopgave

Copyright 2023 | Meesterminnares.nl – Luuk Zwart – Meesterminnaar B.V.

>